zzEPG 3.4.1

zzEPG

zzEPG

 

Kövesse figyelemmel a számára legfontosabb műsorokat látványos felületen a zzEPG 3.4.1 segítségével.

Maga a program jelenleg 180 csatornát támogat, amelyről teljes részletességgel informálódhatunk. Érdemes azért megjegyezni, hogy a támogatottsági lista nem végleges mivel folyamatosan bővül.

Teljes testre szabhatóság, és kedvencek kezelése jellemzi. A kedvencek beállítási opciónál lehetőségünk van megadni, hogy melyik műsort szeretnénk figyelemmel kísérni és értesítést kapni annak elindulása esetén.

Maga a program számos előnyös tulajdonsággal is rendelkezik, többek között lehetőségünk van arra is hogy, a TV tunerral rendelkező számítógép esetén módunkban áll a segítségével megjeleníteni az egyes csatornákat.

Maga a program egyetlen letöltéssel frissíteni képes az összes csatorna kínálatát így mindig az aktualitásnak megfelelően tudunk tájékozódni.

Első telepítése után egy varázsló segít minket végignézni az egyes beállítási lehetőségeket így teljesen testre tudjuk szabni új szoftverünket.

Számos beállítási lehetőség és ingyenesség jellemzi.

zzEPG letöltés:

Itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • FlashFXP 4.4.4 Build 2040FlashFXP 4.4.4 Build 2040 FTP műveleteinket tudjuk elvégezni a FlashFXP segítségével. Ha fájlkezelésről van szó minden bizonnyal FTP kapcsolatokat támogató fájlmozgatásra is szükségünk lehet. Az alábbi […]
  • AnyDVD HD, avagy régiókód viszlát!AnyDVD HD, avagy régiókód viszlát! Ezzel az alkalmazással fel tudod szabadítani a DVD lemezeden található úgynevezett régiókódot. Ha eddig is használtad itt az ideje, hogy frissíts, hisz újabb változat érhető el.
  • IDM Internet Download Manager! – Android alkalmazásokIDM Internet Download Manager! – Android alkalmazások   Android rendszereket futtató készülékekre optimalizált letöltés menedzser az IDM Internet Download Manager!   Bizony, ma már mobilunk segítségével is tudunk fájlokat letölteni, ha […]
  • BumpTop freeBumpTop free       Ha ingyenes program segítségével szeretnénk virtuális 3D asztal környezetet produkálni akkor Próbáljuk ki és használjuk bátran a BumpTop nevü szoftvert. Az unalmas Windows […]
  • Sacred 2 Fallen AngelSacred 2 Fallen Angel       Az első rész után, ami nagy felhasználó tábort toborzott, már elérhető a folytatás is vagyis a Sacred 2 Fallen Angel. Ezt a játékot kiváló grafika és közel 500 küldetés […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code