zzEPG 3.4.1

zzEPG

zzEPG

 

Kövesse figyelemmel a számára legfontosabb műsorokat látványos felületen a zzEPG 3.4.1 segítségével.

Maga a program jelenleg 180 csatornát támogat, amelyről teljes részletességgel informálódhatunk. Érdemes azért megjegyezni, hogy a támogatottsági lista nem végleges mivel folyamatosan bővül.

Teljes testre szabhatóság, és kedvencek kezelése jellemzi. A kedvencek beállítási opciónál lehetőségünk van megadni, hogy melyik műsort szeretnénk figyelemmel kísérni és értesítést kapni annak elindulása esetén.

Maga a program számos előnyös tulajdonsággal is rendelkezik, többek között lehetőségünk van arra is hogy, a TV tunerral rendelkező számítógép esetén módunkban áll a segítségével megjeleníteni az egyes csatornákat.

Maga a program egyetlen letöltéssel frissíteni képes az összes csatorna kínálatát így mindig az aktualitásnak megfelelően tudunk tájékozódni.

Első telepítése után egy varázsló segít minket végignézni az egyes beállítási lehetőségeket így teljesen testre tudjuk szabni új szoftverünket.

Számos beállítási lehetőség és ingyenesség jellemzi.

zzEPG letöltés:

Itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • TrillianTrillian 5.0     Azonnali üzenetküldő rendszer amely kiválóan együtt működik a legnépszerűbb kommunikációs szoftverekkel, nem más mint a Trillian 5.0 változata. A kommunikáció számtalan formáját […]
  • SyncBackSE 3.2.26SyncBackSE 3.2.26       Adataink biztonsági mentésére használható szoftver a SyncBackSE 3.2.26. Ezzel a remek szoftverrel akár kezdők is remekül elboldogulnak, kezelőfelülete átláthatóra lett […]
  • IceCream Ebook Reader 5.0IceCream Ebook Reader 5.0 Az IceCream Ebook Reader egy Magyar nyelven futtatható Ebook olvasó, megjelenítő alkalmazás. A szoftver rengeteg ma népszerű, egyben elterjedt formátum esetén támogatott ( MOBI, EPUB, […]
  • IObit Driver Booster, illesztők telepítése, frissítése könnyedénIObit Driver Booster, illesztők telepítése, frissítése könnyedén A Windows újrarakása után különösen hasznos tud lenni, szakértelem nélkül keresi meg a gépünkhöz megfelelő drivereket képes azokat egyetlen kattintással telepíteni.
  • Diablo 2Diablo 2 letöltés         A Diablo 2 játék első része is hatalmas sikert aratott, ezért nem is váratott sokáig magára a folytatás.       {nice1} A második rész minimális rendszerkövetelményekkel várja a […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code