Full Uninstall 2.12

Full Uninstall

A Full Uninstall segítségével örökre megszabadulhatunk a fölösleges már nem használt alkalmazásainktól.

 

Érdemes törölni azokat a szoftvereket a számítógépről amik csak ritkán, vagy egyáltalán nincsenek használatban, helyet és erőforrást tudunk így felszabadítani.

Sokszor az egyetlen kérdés ami felmerül, hogy mivel lehet ezt úgy végrehajtani hogy ne maradjanak vissza olyan összetevők amik az évek folyamán tetemes méretet képesek ölteni és csak lassítják gépünket.

 

A Full Uninstall egy korszerű program eltávolító segéd ami nem csak az eltávolítást képes kezdeményezni de még nagy takarítani is képes.

Full Uninstall 

Beépített varázslófelülettel segíti a munkafolyamatot ahol lépésenként kerülhetünk előrébb.

Önállóan képes összegyűjteni a visszamaradt elemeket és azokat el is távolítja, létrehoz egy rendszer visszaállítási pontot ami akkor jöhet jól ha nem megfelelően hajtottuk végre a folyamatot és instabillá vált a Windows működése.

A Full Uninstall futtatása során felsorol minden egyes telepített szoftvert, ha rákattintunk egy elemre megjeleníti a hozzá tartozó fájlokat egy rövid elemzést követően.

 

Próbaverziós változat amit 60 napig használhatunk.

 

Full Uninstall letöltés:

 

 

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • X-VCD Player 2.0X-VCD Player 2.0 Az alábbi szoftver segítségével VCD formátummal rendelkező műsoros lemezeken található tartalmakat tekinthetünk meg minden szakértelem és bonyolult beállítást mellőzve. Az X-VCD Player […]
  • Dungeon Hunter 3 – Android játékokDungeon Hunter 3 – Android játékok   Az arénában mérhetjük össze erőnket a Dungeon Hunter 3 nevű játékban. Az újabb rész számos újdonsággal lepi meg kipróbálóit, mostantól sokkal hatékonyabban tudjuk a szereplőket […]
  • CD Autorun Creator 7.5CD Autorun Creator 7.5   Multimédiás állományok lemezre írása esetén hasznos lehet a CD Autorun Creator 7.5 kiadása. Segítségével minden eddiginél egyszerűbben tudunk létrehozni autorun állományokat, […]
  • Alapos adatbázis karbantartó a Wise Registry CleanerAlapos adatbázis karbantartó a Wise Registry Cleaner A regisztrációs adatbázis rendbetételét bízhatjuk rá néhány egyszerű lépésben, minden fölösleges már használaton kívül eső bejegyzést képes felkutatni.
  • Gmail BackupGmail Backup       Gmail fiókunk teljes tartalmát menthetjük le minden nehézség nélkül a Gmail Backup segítségével. Gmail fiókunk tárhelye hatalmas méretű, de mégis bekövetkezhet hogy megtellik, […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code