Zoner Draw 5

Zoner Draw

Zoner Draw

 

Vektor alapú grafikák szerkesztésére használhatjuk fel elsősorban a Zoner Draw 5 változatát.

Ez a program egy remek rajzsegéd ami kis méretével ellentétben nagy tudással örvendezteti meg kipróbálóit. Számtalan effekttel dolgozhatunk, a rajzeszközökben sem szerénykedik. A próbaverziós állomány a mellékelt oldalon található.

Zoner Draw 5 letöltés:

Itt…


 

Kapcsolódó alkalmazások

  • TubeDigger 5.6.8TubeDigger 5.6.8 A TubeDigger egy közösségi videómegosztókon közzétett videók letöltésére használható Prémium letöltés kliens szoftver a . AVI, MKV, OGG formátum támogatással. Ideális YouTube videók […]
  • XBoot 1.0XBoot 1.0   Az XBoot 1.0 segítségével bootolható USB eszközöket hozhatunk létre. Ezzel a segédalkalmazással pár kattintással hozhatunk létre bootolható külső meghajtót. Különlegessége, hogy […]
  • Tölts le hotfixeket a Windows Update megkerülésévelTölts le hotfixeket a Windows Update megkerülésével A Windows Hotfix Downloader segítségével Windows Update, illetve Office frissítéseket tölthetsz le, illetve azokat integrálhatod saját telepítőállományodba.
  • Konvertáló, kizárólag profiknak… MediaCoderKonvertáló, kizárólag profiknak… MediaCoder Videóid kimeneti formátumát tudod konvertálás útján megváltoztatni, rengeteg testreszabási lehetőséget biztosít.
  • Windows 7 themesWindows 7 témák Jelenleg a legújabb illetve nagy népszerűségnek örvendő Windows 7 operációs rendszer kinézetét könnyedén meg tudjuk változtatni, ha nem felel meg az ízlésünknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code