Top akció játékok

Americas Army 2 screenshot

Az alábbi akció játékok igen nagy népszerűségnek örvendenek és bárki számára használható, kipróbálható. Ha éppen nincs semmi teendőnk, akkor egy kis szórakozással felejthetetlen perceket szerezhetünk a magunknak.

Ha már az akciójátékoknál tartunk, kötelező megemlíteni egy olyan szoftvert ami igen szélsőséges véleménynyilvánítást eredményez felhasználói körökben.

Americas Army 2 screenshot

Postal 2

A Postal 2 semmiképp nem nevezhető hétköznapi alkalmazásnak mivel egyedi játékstílusa sem hétköznapi emberek számára lett kifejlesztve, csakis felnőtt korosztályt céloz meg. Az igen brutális akciójeleneteket felsorakoztató szoftverben hősünk minden erejével arra törekszik hogy vérengző stílusát maga mögött tudja hagyni, de ez többnyire nem sikerül neki.

Urban Terror

A multiplayer módot támogató játékban pályáról pályára haladva kell felszámolni az ellenséges hordákat, az Urban Terror-ban kilőhetünk minden ránk támadó ellenfélt. Az előző kiadásból ismert előnyös tulajdonságok a legújabb verzióban is felfedezhetőek.

NecroVisioN

A NecroVisioN nevű játék mottója az is lehetne, hogy rend a lelke mindennek. Amerikai katonaként rendfenntartó pozícióban kell, egy erősen romlásba taszított világot visszarántani a szakadék széléről. A történet az első világháború idejére helyezhető.

Ultimate Bruce Lee

Nem szabad elfelejtkezni a régi nagy klasszikusokról sem. Számos trükköt, és harcmodort biztosít az Ultimate Bruce Lee. Igaz a grafika nem a legtökéletesebb a mai nagy vetélytársakhoz viszonyítva, de azért még mindig kellemes perceket szerezhet számunkra.

Americas Army 2

Ha már a katonai stíluselemeknél tartunk, akkor az Americas Army 2 méltán kerül szóba, hisz az Amerikai hadsereg hivatalos játéka, amiben betekintést nyerhetünk az igazi baka életbe. A szimulált küldetésekkel teletűzdelt szoftver segítségével megtudhatjuk milyen is lehet egy valódi kiképzés, méghozzá úgy hogy a homlokunk meg sem izzad.

Kapcsolódó alkalmazások

  • Slimjet Portable 18.0.2Slimjet Portable 18.0.2 A Slimjet Portable egy telepítést nem igénylő Chrome alapú böngésző, ami rengeteg kényelmi funkciót biztosít, a biztonságosabb használat érdekében. Tud szinkronizálni, lehetséges vele […]
  • pillanatképedjing free DJ mix rec studio Androidos mobillal rendelkezel, egy kis szórakozásra vágysz? Akkor próbáld ki magad mint DJ. Keverj olyan mixeket amikkel akár a barátaidat is el tudod kápráztatni. Ez a remek kis […]
  • X-Ray Scan Pro – Android alkalmazásokX-Ray Scan Pro – Android alkalmazások Barátaiddal könnyen el tudod hitetni hogy mobilod különleges az X-Ray Scan Pro nevű alkalmazásnak köszönhetően.     A szóban forgó programmal, könnyen be tudod csapni barátaidat, azt […]
  • Restaurant Empire 2Restaurant Empire 2 Élethű grafikával rendelkező ügyességi játék a Restaurant Empire 2. Ebben a játékban nem kisebb feladat hárul ránk mint hogy egy éttermet kell hogy vezessünk, méghozzá […]
  • Angry Birds Rio PCAngry Birds Rio PC A népszerű játék széria ezen kiadásában, vagyis az Angry Birds Rio PC verziójában, hőseinkre nem mindennapi kalandok várnak. Hőseink nem kisebb kalandba keverednek mint hogy elrabolják, […]
Összefoglaló
Cikk neve
Top akció játékok
Leírás
Az alábbi akció játékok igen nagy népszerűségnek örvendenek és bárki számára használható, kipróbálható. Ha éppen nincs semmi teendőnk, akkor egy kis szórakozással felejthetetlen perceket szerezhetünk a magunknak.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code