WinISO 6.4.0.5136

WinISO screenshot

Lemezképek létrehozására és annak közvetlen lemezre írására használható alkalmazás a WinISO.

Ha rendszeresen szoktunk dolgozni képfájlokkal, esetleg saját magunk állítunk össze telepítő fájlokat, minden bizonnyal szükségünk lehet egy olyan programra amellyel a művelet rövidíthető. A WinISO támogatja a leginkább elterjedt formátumokat, amikkel a leggyakrabban találkozhatunk.

Segítségével teljes egyszerűséggel tudunk végrehajtani konvertálási műveleteket. Miután elkészült az állomány ki is írhatjuk azt lemezre a segítségével.

Kezelőfelületét úgynevezett skin segítségével a saját ízlésünknek megfelelően tudjuk korrigálni. Továbbá ez a szoftver is alkalmas Bootolható CD/DVD lemezek létrehozására, erről bővebben itt olvashatsz.

Az alkalmazás néhány kattintással telepíthető így nem rabolja fölöslegesen az értékes időnket, a folyamat végeztével azonnal használhatóvá válik. Korábban itt mutattuk be.

Indításakor az alkalmazás regisztrációt igényel, ellenkező esetben minden indításkor értesítési módban fut, továbbá 500MB méretkezelési limitet tartalmaz.

A WinISO kezelőfelülete a lehető legegyszerűbbre lett kialakítva, természetesen használható Magyar nyelven is.

Az alapvető opciók között azonnal megnyithatjuk a kérdéses állományt amit át is alakíthatunk, majd kiírhatjuk a kész lemezképet közvetlenül lemezre.

Természetesen a szerkesztési opciók esetén további állományok is hozzá adhatóak az alap ISO készlethez, ha free módban használjuk legyünk figyelemmel a méret korlátra. Hivatalos oldal.

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • SRWare Iron Portable 31.0.1700.0SRWare Iron Portable 31.0.1700.0   Az SRWare Iron Portable újabb példája annak hogy hordozható változatban is használhatunk kellő gyorsasággal bíró böngészőt.     Maga az alkalmazás a Google Chrome alapjaira építkezik, […]
  • WinPatrol, másodlagos védvonal gépedreWinPatrol, másodlagos védvonal gépedre Ez az alkalmazás meglévő vírusvédelmi szoftvered mellett tud mint másodlagos védelmi vonal hasznos szolgálatot tenni.
  • HBO GO Hungary screenshotHBO GO Hungary Android kliens   Az HBO GO által nyújtott szolgáltatást mobiloddal is el tudod érni, férj hozzá számos extra tartalomhoz legálisan. Ha rendelkezel HBO előfizetéssel és Androidos készüléked is van, […]
  • Microsoft Mathematics 4.0Microsoft Mathematics 4.0 Grafikonok kezelésére használható grafikus kalkulátor a Microsoft Mathematics ezen változata. Elsősorban diákok számára lehet hasznos a 2 illetve háromdimenziós megjelenítést is […]
  • Itt a Vuze 5.1.0.0 -ás kiadásaItt a Vuze 5.1.0.0 -ás kiadása Zenei állományok keresésére, saját tartalmaink megosztására, illetve közvetlenül azok megnyitására is felhasználható szoftver. Itt a legfrissebb kiadása.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code