Windows Live Messenger 2011 letöltés

MSN Messenger

 

Windows Live Messenger 2011 letöltés

 

Egy népszerű és jól bevált csevegőprogram a Windows Live Messenger 2011-es kiadása. Az újdonságoknak köszönhetően most még élvezetesebbé tehető a kommunikáció bármely formája a legjobb barátainkkal.

 

 

Nézzük mit tudtak belepréselni a már így is jól összerakott programba.

 

A Windows Live Messenger 2011 letöltés és telepítés után meglepődve tapasztaljuk majd hogy ezen túl, HD minőségű beszélgetésekben lehet részünk, találunk egy kiváló videoszerkesztőt, friss játékokat és az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő közösségi portálok is támogatottságot kapnak(Twitter, Facebook).

 

Ezentúl, továbbra is tudunk rövid szöveges üzenetek formájában kapcsolatot fenntartani a régi ismerőseinkkel, aki talán túl személytelennek tartja a kommunikáció ezen válfaját, választhatja a videotelefonálást az előbb említett minőségben.

 

Természetesen nem csak kikapcsolódáshoz ideális, hanem interneten lebonyolított konferenciákhoz is megfelelő a Magyar nyelvű Windows Live Messenger 2011-es kiadása.

A használata mellett azért fontos hogy odafigyeljünk a biztonságra is mivel a vírusok elterjedési köre már ide is betört. Vigyázzunk arra hogy mit nyitunk, vagy nézünk meg.

 

 

Windows Live Messenger 2011 letöltés:

ITT

Kapcsolódó alkalmazások

  • A Windows Doctor rendszer hangoló, takarító és optimalizáló egybenA Windows Doctor rendszer hangoló, takarító és optimalizáló egyben Egyetlen alkalmazás segítségével az összes szóba jövő hibajelenséget meg tudjuk szüntetni, továbbá takaríthatjuk a számítógépen felhalmozódott fölösleges fájlokat.
  • GooReader 3.0GooReader 3.0     Online könyvtárak elérését elősegítő szoftver segéd a GooReader 3.0. Ha sok időt töltünk elektronikus könyvek olvasásával, szeretnénk egy olyan programot ami jelentősen […]
  • XMedia Recode: Ingyenes, Magyar nyelven használható zene, illetve videó konvertálóXMedia Recode: Ingyenes, Magyar nyelven használható zene, illetve videó konvertáló Videókhoz, illetve audió fájlokhoz tervezett ingyenesen használható konvertáló szoftver, AVI, 3GP, FLV, MP4, MKV, MOV, AC3, FLAC, MP3, AAC, WebM kodek típusokhoz az XMedia Recode. A […]
  • Recipe Search- Android alkalmazásokRecipe Search- Android alkalmazások   Keress recepteket mobiloddal az alábbi alkalmazás segítségével, a Recipe Search megkönnyíti a hétköznapjaidat. Elfogytak az ötleteid a konyhában, nem tudod mit kellene főzni […]
  • Mad Skills Motocross Mad Skills Motocross       Számos akadály és egyéni pályaszerkesztő jellemzi a Mad Skills Motocross nevű játékot.   A több platformon is elérhető szoftver egyaránt letölthető Linux, illetve Windows […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code