Windows 8 Release Preview letöltés

Release Preview pillanatkép

Próbáld ki a legújabb operációs rendszer utolsó fejlesztői mérföldkövének számító változatát, a Windows 8 Release Preview letöltés mindenki számára ingyen elérhető.

 

Számos újdonsággal érkezett hozzánk az újnak számító operációs rendszer ami teljes mértékben eltér az eddigi irányelvektől.

Talán a legnagyobb, és legszembetűnőbb módosítás az úgynevezett Metro felület ami teljes mértékben lecseréli a start menüt. Ez az újítás elsősorban az érintőkijelzőkkel ellátott készülékek számára kedvez. Maga az operációs rendszer, meglepő, de közel tíz perc alatt installálható, és szinte minimális információt igényel ezalatt.

A telepítés közben az operációs rendszer létrehoz egy rejtett partíciót ahol készít egy olyan biztonsági mentést, amiről bármikor vissza tudjuk állítani működőképes állapotba a rendszert. Ez a lehetőség külső programokkal eddig is megoldható volt, mostantól ez alapértelmezetté vált.

 Release Preview pillanatkép

Ha már a sebességnél tartunk, érdemes azt is megemlíteni, hogy a Windows 8 minden eddiginél gyorsabban képes elindulni tehát akik eddig nehezteltek a lassú indulásra azoknak sem lehet okuk a panaszra.

Ezen kiadás az előző próbaverzióhoz képest nem hozott túl sok módosítást, és a végleges kiadás sem fog túl nagy mértékben eltérni attól ami a boltok polcaira fog kerülni.

Rendszerkövetelmények:

Ha attól tartanánk, hogy számítógépünk nem támogatja az új rendszert, akkor jó hírrel kell, hogy szolgáljak. Akinek elfutott a gépén az elődje azok teljes kompatibilitást élvezhetnek. Nézzük ezeket számokban.

Legalább 1GHz- es processzor

DirecX 9- et támogató videókártya

Minimum 1GB RAM ez természetesen 32bit esetén érvényes

Minimum 16GB tárkapacitás

Az operációs rendszer egyaránt elérhető 32, illetve 64 bites változatban. Mivel ez még megközelítőleg sem a boltokba kerülő változat, még hibajavításokra szorulhat, semmiképp ne használjuk alapértelmezett rendszerként. Vagy a már működő rendszerünk mellé, vagy pedig VirtualBox segítségével használjuk.

Windows 8 Release Preview letöltés:

itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • PhotoLine 17.51PhotoLine 17.51 Számos effektet használhatunk fel ha képszerkesztésről van szó a PhotoLine futtatása esetén. Rengeteg effektet tartalmazó szoftver remek választás lehet képszerkesztés esetén. […]
  • HDClone Free Edition 4.3.2HDClone Free Edition 4.3.2 A HDClone Free Edition minden olyan lehetőséget biztosít ami a biztonsági mentések kategóriáját érinti, képes partíciók másolására, klónozására is.     A biztonsági mentések […]
  • IceCream Image Resizer 1.49IceCream Image Resizer 1.49 Az IceCream Image Resizer egy nagyon egyszerű lehetőségeket tartogat képszerkesztő program, amivel képeket tudsz átméretezni. A szoftver megoldásának köszönhetően, kötegelten, vagyis […]
  • FreeSmith Video Player 1.23FreeSmith Video Player 1.23 A FreeSmith Video Player egy remek kis videó lejátszó szoftver ami rengeteg egyedi beállítási lehetőséggel bír. Testre szabható felület, minimális erőforrás jellemzi.   Filmjeink […]
  • Google KeepGoogle Keep – Android alkalmazások Ezzel az alkalmazással bárhol és bármikor fel tudod jegyezni legfontosabb teendőidet így soha nem maradsz le semmiről, a Google Keep ingyenes program Androidra. Mivel mobilunk egész […]
Összefoglaló
Cikk neve
Windows 8 Release Preview letöltés
Leírás
Próbáld ki a legújabb operációs rendszer utolsó fejlesztői mérföldkövének számító változatát, a Windows 8 Release Preview letöltés mindenki számára ingyen elérhető.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code