Virtualbox 4.1-Linux letöltés

Virtualbox Linux letöltés

Virtualbox Linux letöltés

 

Több operációs rendszer futtatását támogató virtualizációs szoftver a Virtualbox 4.1 Linux rendszerekre optimalizált változata.

 

 

 

Ezzel a segédalkalmazással lehetőségünk van Linux operációs rendszer alatt más eltérő rendszereket futtatni úgy hogy saját már telepített programjainkat nem kell letörölni.

 

Segítségével Linux alatt akár Windows rendszert de akár egy másik Linux disztribúciót is futtathatunk.

Könnyű használat jellemzi, első használata során ha az alap konfiguráció során nem megfelelő beállításokat adnánk meg azonnal értesít minket.

 

A vele telepített rendszert lehetőségünk van akár elaltatni, így a következő indulásakor onnan folytathatjuk vele a munkát ahol befejeztük.

Ha nem találunk egy Windowsos alkalmazásnak megfelelő Linux alternatívát, akkor ezzel az emulátor segítségével megoldható a probléma.

Használatával Linuxot futtatók is képesek lesznek élvezni azokat az előnyös szolgáltatásokat, amit eddig Windowson tapasztalhattunk.

VirtualBox képek

VirtualBox képek

 

A program részletesen beállítható, többek között az alaplap tulajdonságait változtathatjuk, az alap-memória mérete beállítható, arra nagyon érdemes odafigyelni, hogy a gazdagéptől ne vegyünk el túl sokat, ha ez mégis megtörténik teljesen lelassulhat minkét rendszer.

Továbbá itt változtatható meg a boot sorrend, Floppy, CD/DVD meghajtó de telepítési forrásként akár a merevlemez is megjelölhető.

 

A több magos processzorokat is remekül kezeli a VirtualBox, az erőforrások is könnyedén kioszthatóak.

 

A virtuális gép képes egyszerre több monitort is kezelni, a bővített képességek között olyanokat fedezhetünk fel mint a 3D gyorsítás.

USB csatolófelülettel rendelkező eszközök felismerését támogatja, igaz ezen a területen van még mit fejlődnie.

 

 

Ingyenes kiadás.

 

Virtualbox 4.1-Linux változat letöltés:

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Free Opener 1.0Free Opener 1.0       Egy komplett fájlkezelő mindenes alkalmazás a Free Opener 1.0. Kötelező darab PC használóknak. Ha nincs számítógépünkre semmilyen irodai alkalmazás telepítve, mivel eddig nem […]
  • MultiBootUSB 4.1MultiBootUSB 4.1   Futtass több Linux disztribúciót egyetlen meghajtóról a MultiBootUSB 4.1 segítségével. Az alábbi program segítségével néhány egyszerű lépésben tudunk létrehozni olyan USB meghajtót […]
  • WM Recorder 14WM Recorder 14     Stream adásaink kezelésére felhasználható segédalkalmazás a WM Recorder 14. Rádió, internet-tv és webkamera felvételére használhatjuk ezt a kiváló szoftvert. Sajnos nem teljes […]
  • Foxit Reader 5.4.5Foxit Reader 5.4.5 PDF állományok kezelésére használható ingyenes alkalmazás a Foxit Reader kiadása. A program egyszerű, látványos felületen kínálja fel a számunkra a lehetőségeket. Telepítése rendkívül […]
  • Art Of War 2 Online – Android játékokArt Of War 2 Online – Android játékok   Valós időben futtatható stratégiai multiplayer játék, az Art Of War 2 Online.     Online módon teheted próbára magadat hogy, milyen stratéga is vagy valójában. Hozz létre egy katonai […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük