Virtualbox 4.1-Linux letöltés

Virtualbox Linux letöltés

Virtualbox Linux letöltés

 

Több operációs rendszer futtatását támogató virtualizációs szoftver a Virtualbox 4.1 Linux rendszerekre optimalizált változata.

 

 

 

Ezzel a segédalkalmazással lehetőségünk van Linux operációs rendszer alatt más eltérő rendszereket futtatni úgy hogy saját már telepített programjainkat nem kell letörölni.

 

Segítségével Linux alatt akár Windows rendszert de akár egy másik Linux disztribúciót is futtathatunk.

Könnyű használat jellemzi, első használata során ha az alap konfiguráció során nem megfelelő beállításokat adnánk meg azonnal értesít minket.

 

A vele telepített rendszert lehetőségünk van akár elaltatni, így a következő indulásakor onnan folytathatjuk vele a munkát ahol befejeztük.

Ha nem találunk egy Windowsos alkalmazásnak megfelelő Linux alternatívát, akkor ezzel az emulátor segítségével megoldható a probléma.

Használatával Linuxot futtatók is képesek lesznek élvezni azokat az előnyös szolgáltatásokat, amit eddig Windowson tapasztalhattunk.

VirtualBox képek

VirtualBox képek

 

A program részletesen beállítható, többek között az alaplap tulajdonságait változtathatjuk, az alap-memória mérete beállítható, arra nagyon érdemes odafigyelni, hogy a gazdagéptől ne vegyünk el túl sokat, ha ez mégis megtörténik teljesen lelassulhat minkét rendszer.

Továbbá itt változtatható meg a boot sorrend, Floppy, CD/DVD meghajtó de telepítési forrásként akár a merevlemez is megjelölhető.

 

A több magos processzorokat is remekül kezeli a VirtualBox, az erőforrások is könnyedén kioszthatóak.

 

A virtuális gép képes egyszerre több monitort is kezelni, a bővített képességek között olyanokat fedezhetünk fel mint a 3D gyorsítás.

USB csatolófelülettel rendelkező eszközök felismerését támogatja, igaz ezen a területen van még mit fejlődnie.

 

 

Ingyenes kiadás.

 

Virtualbox 4.1-Linux változat letöltés:

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • GoldMemory 6.92GoldMemory 6.92         Memória állapotának felmérésére használható tesztelőprogram a GoldMemory 6.92. Ha használt memória modult vásárolunk akkor minden bizonnyal meg kell arról győződni hogy […]
  • Battery Doubler 1.2.1Battery Doubler 1.2.1     Számítógépünk teljesítményének a szabályozásában lehet segítségünkre a Battery Doubler 1.2.1.   Ez a program elsősorban Laptop illetve Netbook tulajdonosok számára tehet jó […]
  • Auslogics Duplicate File Finder 3.4.0.0Auslogics Duplicate File Finder 3.4.0.0 Az Auslogics Duplicate File Finder szintén remek eszköz arra hogy fel tudjuk kutatni azokat az elemeket a merevlemezen amikből több is található.     A duplikált fájlok több szempontból […]
  • nLite 1.4.9.1nLite 1.4.9.1       Ha nem szeretnénk sok időt eltölteni a telepítés hosszas lépéseivel, nem vagyunk megelégedve az alaprendszer tudásával, szabjuk testre egyénileg az nlite segítségével. Ennek a […]
  • Comodo Cleaning Essentials 2.5.242177Comodo Cleaning Essentials 2.5.242177   Már bekövetkezett vírus és kémprogram támadások elhárítására használható biztonságtechnikai szoftver a Comodo Cleaning Essentials jelen kiadása.   Ha mindenféle védelmi szoftver […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code