Virtualbox 4.1-Linux letöltés

Virtualbox Linux letöltés

Virtualbox Linux letöltés

 

Több operációs rendszer futtatását támogató virtualizációs szoftver a Virtualbox 4.1 Linux rendszerekre optimalizált változata.

 

 

 

Ezzel a segédalkalmazással lehetőségünk van Linux operációs rendszer alatt más eltérő rendszereket futtatni úgy hogy saját már telepített programjainkat nem kell letörölni.

 

Segítségével Linux alatt akár Windows rendszert de akár egy másik Linux disztribúciót is futtathatunk.

Könnyű használat jellemzi, első használata során ha az alap konfiguráció során nem megfelelő beállításokat adnánk meg azonnal értesít minket.

 

A vele telepített rendszert lehetőségünk van akár elaltatni, így a következő indulásakor onnan folytathatjuk vele a munkát ahol befejeztük.

Ha nem találunk egy Windowsos alkalmazásnak megfelelő Linux alternatívát, akkor ezzel az emulátor segítségével megoldható a probléma.

Használatával Linuxot futtatók is képesek lesznek élvezni azokat az előnyös szolgáltatásokat, amit eddig Windowson tapasztalhattunk.

VirtualBox képek

VirtualBox képek

 

A program részletesen beállítható, többek között az alaplap tulajdonságait változtathatjuk, az alap-memória mérete beállítható, arra nagyon érdemes odafigyelni, hogy a gazdagéptől ne vegyünk el túl sokat, ha ez mégis megtörténik teljesen lelassulhat minkét rendszer.

Továbbá itt változtatható meg a boot sorrend, Floppy, CD/DVD meghajtó de telepítési forrásként akár a merevlemez is megjelölhető.

 

A több magos processzorokat is remekül kezeli a VirtualBox, az erőforrások is könnyedén kioszthatóak.

 

A virtuális gép képes egyszerre több monitort is kezelni, a bővített képességek között olyanokat fedezhetünk fel mint a 3D gyorsítás.

USB csatolófelülettel rendelkező eszközök felismerését támogatja, igaz ezen a területen van még mit fejlődnie.

 

 

Ingyenes kiadás.

 

Virtualbox 4.1-Linux változat letöltés:

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Hardinfo 0.51Hardinfo 0.51   Kifejezetten Linux rendszerekre készült hardver analizáló alkalmazás a Hardinfo 0.51. Ha Linux operációs rendszert használunk akkor biztos hogy ebben az esetben is szükség lehet egy […]
  • Skype for Linux letöltésSkype for Linux letöltés     Videótelefonálások lebonyolítására használható kommunikációs szoftver ami Linux rendszerekre lett optimalizálva, nem más mint a Skype 2.2. Ha ingyenes videótelefonálásról van szó […]
  • Ubuntu 12.04- Linux letöltésUbuntu 12.04- Linux letöltés   Letölthető a nagy népszerűségnek örvendő, ingyenes operációs rendszer, az Ubuntu 12.04 kiadása. Jelentős felhasználói táborral rendelkeznek a Windows felhasználók, ettől […]
  • Mandriva Linux 2010.2 letöltésMandriva Linux 2010.2 letöltés   A kezdők által egyik legjobban kedvelt nyílt forráskódú operációs rendszer a Mandriva linux. A telepítő készlet már tartalmazza azokat a szükséges programokat amit semmiképp nem tudunk […]
  • Brasero 3.0.0Brasero 3.0.0   Kis mérettel rendelkező, ingyenes íróalkalmazás amely nagy népszerűségnek örvend Linux körökben, nem más mint a Brasero 3.0.0 kiadása.   Elsősorban Linux felhasználók élvezhetik […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code