Virtualbox 4.1-Linux letöltés

Virtualbox Linux letöltés

Virtualbox Linux letöltés

 

Több operációs rendszer futtatását támogató virtualizációs szoftver a Virtualbox 4.1 Linux rendszerekre optimalizált változata.

 

 

 

Ezzel a segédalkalmazással lehetőségünk van Linux operációs rendszer alatt más eltérő rendszereket futtatni úgy hogy saját már telepített programjainkat nem kell letörölni.

 

Segítségével Linux alatt akár Windows rendszert de akár egy másik Linux disztribúciót is futtathatunk.

Könnyű használat jellemzi, első használata során ha az alap konfiguráció során nem megfelelő beállításokat adnánk meg azonnal értesít minket.

 

A vele telepített rendszert lehetőségünk van akár elaltatni, így a következő indulásakor onnan folytathatjuk vele a munkát ahol befejeztük.

Ha nem találunk egy Windowsos alkalmazásnak megfelelő Linux alternatívát, akkor ezzel az emulátor segítségével megoldható a probléma.

Használatával Linuxot futtatók is képesek lesznek élvezni azokat az előnyös szolgáltatásokat, amit eddig Windowson tapasztalhattunk.

VirtualBox képek

VirtualBox képek

 

A program részletesen beállítható, többek között az alaplap tulajdonságait változtathatjuk, az alap-memória mérete beállítható, arra nagyon érdemes odafigyelni, hogy a gazdagéptől ne vegyünk el túl sokat, ha ez mégis megtörténik teljesen lelassulhat minkét rendszer.

Továbbá itt változtatható meg a boot sorrend, Floppy, CD/DVD meghajtó de telepítési forrásként akár a merevlemez is megjelölhető.

 

A több magos processzorokat is remekül kezeli a VirtualBox, az erőforrások is könnyedén kioszthatóak.

 

A virtuális gép képes egyszerre több monitort is kezelni, a bővített képességek között olyanokat fedezhetünk fel mint a 3D gyorsítás.

USB csatolófelülettel rendelkező eszközök felismerését támogatja, igaz ezen a területen van még mit fejlődnie.

 

 

Ingyenes kiadás.

 

Virtualbox 4.1-Linux változat letöltés:

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Jetpack Joyride – Android játékokJetpack Joyride – Android játékok Vedd az akadályokat és gátold meg a gonosz tudósok alattomos terveinek megvalósítását a Jetpack Joyride nevű Android játékban.     Hősünk betör egy olyan laboratóriumba ahol titkos és […]
  • Android Memory Booster FREE – Android alkalmazásokAndroid Memory Booster FREE – Android alkalmazások Javítsd mobilod teljesítményét az Android Memory Booster FREE segítségével.       A rendszeresen használt mobil teljesítménye idővel romlani kezd ha nem figyelünk oda rá, az alábbi […]
  • Truck Racing by Renault trucks letöltésTruck Racing by Renault trucks letöltés   Egy teljes verziós kamion versenyzős ingyenes játék a Truck Racing. Jó konfigurálhatóság, jármű választhatóság jellemzi. Három alternatíva áll lehetőségünkre, pontszámra, helyezésre és […]
  • Ideális testsúly- Android alkalmazásokIdeális testsúly- Android alkalmazások     Ideális testsúly aránnyal rendelkezel? Most megtudhatod ha letöltöd és futtatod az alábbi ingyenes Android alkalmazást. Az ideális testsúly meghatározásának egyik legjobb módja […]
  • Capture One 7.1.2Capture One 7.1.2   Egyszerű és könnyű képszerkesztési lehetőséget biztosít a számunkra a Capture One 6.34. Ha rendszeresen szoktunk digitális készülékünkkel képeket készíteni, bizonyára kerültünk már […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code