Virtualbox 4.1-Linux letöltés

Virtualbox Linux letöltés

Virtualbox Linux letöltés

 

Több operációs rendszer futtatását támogató virtualizációs szoftver a Virtualbox 4.1 Linux rendszerekre optimalizált változata.

 

 

 

Ezzel a segédalkalmazással lehetőségünk van Linux operációs rendszer alatt más eltérő rendszereket futtatni úgy hogy saját már telepített programjainkat nem kell letörölni.

 

Segítségével Linux alatt akár Windows rendszert de akár egy másik Linux disztribúciót is futtathatunk.

Könnyű használat jellemzi, első használata során ha az alap konfiguráció során nem megfelelő beállításokat adnánk meg azonnal értesít minket.

 

A vele telepített rendszert lehetőségünk van akár elaltatni, így a következő indulásakor onnan folytathatjuk vele a munkát ahol befejeztük.

Ha nem találunk egy Windowsos alkalmazásnak megfelelő Linux alternatívát, akkor ezzel az emulátor segítségével megoldható a probléma.

Használatával Linuxot futtatók is képesek lesznek élvezni azokat az előnyös szolgáltatásokat, amit eddig Windowson tapasztalhattunk.

VirtualBox képek

VirtualBox képek

 

A program részletesen beállítható, többek között az alaplap tulajdonságait változtathatjuk, az alap-memória mérete beállítható, arra nagyon érdemes odafigyelni, hogy a gazdagéptől ne vegyünk el túl sokat, ha ez mégis megtörténik teljesen lelassulhat minkét rendszer.

Továbbá itt változtatható meg a boot sorrend, Floppy, CD/DVD meghajtó de telepítési forrásként akár a merevlemez is megjelölhető.

 

A több magos processzorokat is remekül kezeli a VirtualBox, az erőforrások is könnyedén kioszthatóak.

 

A virtuális gép képes egyszerre több monitort is kezelni, a bővített képességek között olyanokat fedezhetünk fel mint a 3D gyorsítás.

USB csatolófelülettel rendelkező eszközök felismerését támogatja, igaz ezen a területen van még mit fejlődnie.

 

 

Ingyenes kiadás.

 

Virtualbox 4.1-Linux változat letöltés:

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • VirtualBox Portable 4.3.6VirtualBox Portable 4.3.6 Több operációs rendszer futtatására van lehetőségünk egy időben a Virtualbox Portable változat segítségével, ami nem igényel telepítést.   Ha szeretnénk Linux alatt […]
  • NETFile 6.0NETFile 6.0         Gyors FTP kapcsolatok létesítésére használható segédprogram a NETFile 6.0. Ha egy megbízható és biztonságos FTP kapcsolatot szeretnénk létrehozni távoli kiszolgálóval akkor […]
  • Nexuiz 2.5.2Nexuiz 2.5.2 A hálózati módban is futtatható játékban számos beállítási lehetőséget alkalmazhatunk annak az érdekében hogy maximálisan ki tudjuk használni a kínált lehetőségeket, nem más mint a […]
  • Frissült az  AnyDVD HD, PC-s filmnézéshez kötelező…Frissült az AnyDVD HD, PC-s filmnézéshez kötelező… A régiókódok által keletkező korlátozások oldhatóak fel a segítségével, itt a legújabb kiadása új szolgáltatásokkal.
  • NFL PRO 2012- Android játékNFL PRO 2012- Android játék   Az Amerikai foci világába kaphatunk betekintést az NFL PRO 2012 segítségével. Kifejezetten Android rendszerekre lett kifejlesztve ez a játék amelyben  Amerikai fociban mérhetjük […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code