Újabb karbantartó amivel gyorsabbá tehető a Windows -Wise Care 365

A lelassult Windows igen bosszantó tud lenni, pedig egy kis odafigyeléssel bizony javíthatunk annak állapotán, egy remek kis szoftver a Wise Care 365 ami kitakarít minden fölösleges nyomot.

A lassulások könnyen elkerülhetőek ha bizonyos időközönként nagytakarításokat hajtunk végre, egy remek választásnak bizonyul a szóban forgó szoftver, ami egyszerűen kezelhető, így kezdők nem hivatkozhatnak arra hogy én erre nem vagyok képes.

Telepítése, használata:

Valóban pár kattintással installálható, nem fogja a gyengébb konfigurációval rendelkező gépeket sem. Beépített varázslója segíti az első használatba vételt, ahol sablont is választhatunk. A Magyar felületű szoftver elrejt minden olyan bizalmas információt amit az illetéktelen felhasználók ellenünk is felhasználhatnának.

Egyetlen kattintással vizsgálhatjuk át a számítógépet és optimalizálhatjuk annak teljesítményét, természetesen azért manuálisan is végrehajtható, ez időigényesebb de minden döntés a mi kezünkben van.

Áttekinthetjük az indítópult elemeit és a fölösleges, nemkívánatos elemek eltávolításával rövidíthető a Windows betöltődése.

Amellett hogy merevlemez töredezettségmentesítőt is tartalmaz, rendszerleírót is optimalizálhatjuk, azt is töredezettség mentesíthetjük, tisztíthatjuk.

Fő kategóriákra bontva biztosítja az egyes funkciókat amik megértése könnyű. Ingyenes szoftver amely tartalmaz olyan funkciókat amik csak Pro verzió esetén vehető igénybe. További információ illetve a letöltés itt található.

Kapcsolódó tartalom:

Kapcsolódó alkalmazások

  • KeepSafe – Android alkalmazásokKeepSafe – Android alkalmazások   Könnyedén el tudod rejteni azokat a képeket a kíváncsi szemek elől amelyeket nem szeretnél másokkal megosztani, a KeepSafe nevű Android alkalmazás segítségével.      Ha készítettél […]
  • Auslogics Duplicate File Finder: Duplikátum eltávolító alkalmazásAuslogics Duplicate File Finder: Duplikátum eltávolító alkalmazás Ezzel a remek programmal el tudod távolítani azokat a fájlokat a számítógépedről amikből több is előfordul. Helyet szabadíthatsz fel a merevlemezen.
  • Beszerezhető az Internet Download Manager legújabb kiadásaBeszerezhető az Internet Download Manager legújabb kiadása Frissült a nagy tudással rendelkező letöltő kliens szoftver, most még hatékonyabban és megbízhatóbban kezeli a nagyméretű fájlokat.   Az alkalmazás időzíthető feladatok ellátását is […]
  • Warblade 1.34Warblade 1.34   Űrhajónk segítségével kell megsemmisítenünk az elénk kerülő ellenséget a Warblade 1.34 nevű játékban.   Űrhajónk segítségével szállhatunk szembe az ellenséggel, amely során arra […]
  • DirectX 10 letöltéseDirectX 10 letöltése         A Microsoft fejlesztői csapat által kiadott DirectX 10-es kiadása számos újítást tartalmaz, a Windows platformokon fellelhető létfontosságú programok használatához. Ez a […]
Összefoglaló
Cikk neve
Újabb karbantartó amivel gyorsabbá tehető a Windows -Wise Care 365
Leírás
A lelassult Windows igen bosszantó tud lenni, pedig egy kis odafigyeléssel bizony javíthatunk annak állapotán, egy remek kis szoftver a Wise Care 365 ami kitakarít minden fölösleges nyomot.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code