Újabb karbantartó amivel gyorsabbá tehető a Windows -Wise Care 365

A lelassult Windows igen bosszantó tud lenni, pedig egy kis odafigyeléssel bizony javíthatunk annak állapotán, egy remek kis szoftver a Wise Care 365 ami kitakarít minden fölösleges nyomot.

A lassulások könnyen elkerülhetőek ha bizonyos időközönként nagytakarításokat hajtunk végre, egy remek választásnak bizonyul a szóban forgó szoftver, ami egyszerűen kezelhető, így kezdők nem hivatkozhatnak arra hogy én erre nem vagyok képes.

Telepítése, használata:

Valóban pár kattintással installálható, nem fogja a gyengébb konfigurációval rendelkező gépeket sem. Beépített varázslója segíti az első használatba vételt, ahol sablont is választhatunk. A Magyar felületű szoftver elrejt minden olyan bizalmas információt amit az illetéktelen felhasználók ellenünk is felhasználhatnának.

Egyetlen kattintással vizsgálhatjuk át a számítógépet és optimalizálhatjuk annak teljesítményét, természetesen azért manuálisan is végrehajtható, ez időigényesebb de minden döntés a mi kezünkben van.

Áttekinthetjük az indítópult elemeit és a fölösleges, nemkívánatos elemek eltávolításával rövidíthető a Windows betöltődése.

Amellett hogy merevlemez töredezettségmentesítőt is tartalmaz, rendszerleírót is optimalizálhatjuk, azt is töredezettség mentesíthetjük, tisztíthatjuk.

Fő kategóriákra bontva biztosítja az egyes funkciókat amik megértése könnyű. Ingyenes szoftver amely tartalmaz olyan funkciókat amik csak Pro verzió esetén vehető igénybe. További információ illetve a letöltés itt található.

Kapcsolódó tartalom:

Kapcsolódó alkalmazások

  • AXN Player- Android alkalmazásokAXN Player- Android alkalmazások   Tekintsd meg újra kedvenc sorozataidat filmjeidet mobilodon is, az AXN Player ingyenesen használható program.   Mostantól nem csak televízión keresztül tudjuk megtekinteni kedvenc […]
  • Windows Virtual PCWindows Virtual PC 6.1   Virtuális környezet biztosítására használható segédalkalmazás a Windows Virtual PC 6.1 kiadása.   Ezzel az alkalmazással lehetőségünk van virtuális környezetet teremteni […]
  • Tölts le hotfixeket a Windows Update megkerülésévelTölts le hotfixeket a Windows Update megkerülésével A Windows Hotfix Downloader segítségével Windows Update, illetve Office frissítéseket tölthetsz le, illetve azokat integrálhatod saját telepítőállományodba.
  • MyFFVideoConverter 1.0.20.1MyFFVideoConverter 1.0.20.1 Minimalista kinézettel rendelkező, funkciókban bővelkedő konvertáló szoftver ami tud videót vágni, illetve rippelni is. Nem más mint a MyFFVideoConverter. A viszonylag egyszerű […]
  • Zenelejátszás profin – GOM AudioZenelejátszás profin – GOM Audio Ez a zenelejátszó szoftver mindent tud ami csak igény lehet audió tartalmak kezelése esetén.
Összefoglaló
Cikk neve
Újabb karbantartó amivel gyorsabbá tehető a Windows -Wise Care 365
Leírás
A lelassult Windows igen bosszantó tud lenni, pedig egy kis odafigyeléssel bizony javíthatunk annak állapotán, egy remek kis szoftver a Wise Care 365 ami kitakarít minden fölösleges nyomot.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code