Toolwiz Care 3.1.0.5300

Toolwiz Care

Hagyományos rendszer karbantartó szoftver amely segítségével optimalizálható a Windows teljesítménye, eltávolíthatóak a fölösleges fájlok, nem más mint a Toolwiz Care.

A program telepítése néhány egyszerű lépésben végrehajtható, az installációs varázsló Magyar nyelven indul, ahol a licenc feltételek elfogadása kötelező, itt lehetőség van visszaállítási pont létrehozására is ami abban az esetben lehet igen hasznos ha valamilyen hiba csúszik a számításunkba még mindig vissza tudunk térni az eredeti állapothoz.

Természetesen install nélkül is futtathatjuk ahol a fontosabb nagytakarítási műveleteket azonnal végre is hajthatjuk. Továbbá a legfontosabb teljesítménybeli adatokat is megjeleníti. Ha csak futtatjuk abban az esetben Nem hajlandó Magyarul kommunikálni.

A tudása igen széleskörű, ingyenességének köszönhetően bármikor felveszi a versenyt a nagy vetélytársakkal mint például ezzel a szoftverrel vagy akár az Advanced SystemCare free vagy pro kiadásával, természetesen az utóbbi már teljesen más tészta külön összehasonlítási alapot igényel, ez majd egy másik történet…

Több kis alkalmazást is egyesít felületén funkcióktól függően. A rendkívül egyszerű kezelőfelület igen átlátható és navigálható.

Többek között tisztíthatjuk meghajtóinkat, eltávolítható a már használaton kívüli regisztrációs bejegyzés, böngészési előzményeinket eltávolíthatjuk. Magát a rendszert több szempont alapján tudjuk teljesítményben optimalizálni, mentéseket készíthetünk akár csak a Registryről, továbbá titkosíthatunk is ha szükséges. Jelszókezelőjének köszönhetően egyetlen jelszó megadásával az összes többi biztonságba helyezhető.

Ha még mindig kevésnek találnánk funkcionalitását akkor érdemes megemlíteni hogy tartalmaz egy beépített képszerkesztőt is. Hivatalos oldal. 

Ettől sokkal széleskörűbben felhasználható, aki kíváncsi az tudjon meg többet azáltal hogy kipróbálja. Teljes verziós változat.

Toolwiz Care

 

Kapcsolódó alkalmazások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code