Tixati Portable 2.57

Tixati Portable

A Tixati Portable egy telepítés nélkül használható korszerű letöltésvezérlő alkalmazás. Az időzíthető feladatokat támogató szoftver ideális választás abból a célból, hogy Torrent alapú tartalmakat tudj a számítógépedre menteni. Támogatja a sávszélesség korlátozási lehetőségeket. Fájlok megosztásához. Ingyenes.

Egy speciális feladatokat támogató, nagyon egyszerűen használható ingyenes letöltésvezérlő alkalmazás a Tixati Portable, amivel Torrent alapú tartalmakat tudsz letölteni, vagy akár a saját tartalmaid rögtönzött megosztásában is segédkezni tud. Az alábbi kiadást nem kell telepíteni, ez a hordozható változata.

A Tixati Portable letöltése után egy ZIP kiterjesztésű tömörített fájlt kapsz, amit csak ki kell csomagolni, ezt követően a szoftver azonnal használható, akár ezt a mappát egy cserélhető adathordozóra is fel tudod másolni, arról is futtatható.

A Tixati Portable használata nagyon egyszerű. A szoftver alapvetően két fő feladat végrehajtására használható fel, vagy Torrent fájlokat tudsz vele letölteni, vagy a saját tartalmaidat tudod megosztani néhány egyszerű lépésben.

Az első indítását követően egy egyszerűbb konfigurációs felület válik elérhetővé, ahol néhány alapvetőbb konfigurációt hajthatsz végre, sávszélesség korlátozás adható meg, definiálható a számára hogy hová mentse el a fájlt ami szinte bármi lehet.

A vele megkezdett feladatokat lehet szüneteltetni, illetve arról egy átlátható statisztikát is tud biztosítani. A Tixati Portable kinézetére nem lehet panasz, amellett hogy jól navigálható, számos speciális beállításhoz is hozzá lehet férni amivel a kipróbálója az igényeihez tudja azt igazítani, saját színvilág választható.

A Tixati Portable P2P protokoll támogatással áll rendelkezésre, biztosítván minden olyan funkciót, illetve beállítást amire csak szükség lehet egy ilyen jellegű kliens alkalmazás esetén.

Alternatívájaként választhatod a EagleGet Portable nevű alkalmazást, ez a szoftver sokkal fejlettebb megoldást biztosít. Videók letöltéséhez választhatod a YouTube By Click nevű programot.

A Tixati Portable a népszerű Torrent letöltő alkalmazás telepítést nem igénylő kiadása ami a hagyományos P2P protokoll támogatáson felül sávszélesség korlátozási opciókat is biztosít. Ingyenes kiadás.

Tixati Portable

Tixati Portable összefoglaló:

 • Letöltésvezérlő alkalmazás
 • Torrent fájlokhoz
 • sávszélesség korlátozás
 • számos speciális beállítási lehetőség
 • hordozható változat
 • időzíthető feladatok
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat
 • Hivatalos oldal: https://www.tixati.com/

Kapcsolódó alkalmazások

 • Tixati 2.57Tixati 2.57 A Tixati egy profi torrent protokollt kezelő kliens alkalmazás ami az egyszerűségével ellentétben tökéletesen megállja helyét. Sávszélesség korlátozási lehetőséggel, időzíthető. Az […]
 • Skype 8.17.0.2Skype 8.17.0.2 A Skype egy ingyenes, Magyar nyelvű videótelefonálások lebonyolítására alkalmas szoftver, amivel akár konferencia, illetve Chat beszélgetéseket is lebonyolíthatsz. Ideális fájlok […]
 • Free Download Manager 5.1.34Free Download Manager 5.1.34  A Free Download Manager egy professzionális letöltésvezérlő alkalmazás, amivel akár Torrent fájlokat is kezelni tudsz. Magyar nyelvű, rengeteg testre szabási opciót biztosít. Sávszélesség […]
 • FrostWire 6.5.8FrostWire 6.5.8 A FrostWire nevű teljes verziós programmal könnyedén tudunk fájlokat és egyéb hasznos tartalmakat megosztani a nagyközönséggel, a ingyenes változat. Multimédiás tartalmakhoz, videókhoz, […]
 • Skype Portable 7.35Skype Portable 7.35  A Skype Portable a videotelefonálásra használható szoftver hordozható változata, amit akár egy USB kulcson is magunkkal vihetünk. Konferencia, illetve Chat beszélgetésekhez. Ingyenes […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1stargray
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
Tixati Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code