TinyWall 2.0.1

TinyWall 2.0.1 screenshot

TinyWall 2.0.1 screenshot

 

Egyszerűen használható, minimális felhasználói beavatkozást igénylő tűzfal szolgáltatás a TinyWall 2.0.1.

 

Sok felhasználó számára egy új program telepítése esetén a legnagyobb problémát az tudja jelenteni hogy nem tudja rendeltetésszerűen konfigurálni, tűzfal esetén ez még problémákat is szülhet, ha túl engedékenyek vagyunk, akkor az olyan programok is végre tudják hajtani kártékony tevékenységeiket amiktől éppen védeni szeretnénk számítógépünket, de ha túl szigorúak vagyunk lesznek olyan szolgáltatások amik nem lesznek képesek futni mi pedig nem fogjuk tudni hogy miért.

 

Ezek leküzdésére lett kifejlesztve a minimális felhasználói beavatkozást igénylő TinyWall ami a telepítés végén csak pár beállítási lépést igényel. Igaz maga az installációs folyamat hosszabb lehet főleg abban az esetben ha gépünk erőforrásai nem a legjobbak, de ezek után szinte észre sem vesszük jelenlétét miközben hatékonyan védelmez minket annak alapján ahogy beállítottuk.

 

Maga a program megjelenít minden egyes szoftvert ami csatlakozni próbál a világhálóra, majd listán sorolja fel a számunkra, ezek között tilthatunk alkalmazásokat de hozzá is adhatunk olyan kiegészítőket amiket eddig tiltott.

 

Különböző házirend szabályokat is kínál a számunkra éppúgy mint a Windows beépített szolgáltatása hasonló szintű prioritásokkal.

 

Ha egy olyan alkalmazás csatlakozik a netre amelyről nem tudunk semmit csak annyit kell tennünk, hogy a Show Connections opciót választván felsorol minden olyan elemet ami éppen kommunikációt kísérel meg, kattintsunk rá jobb egérgombbal majd válaszuk a keresés lehetőséget és már tudhatjuk is hogy a VírusTotal milyen eredményt hozott rá fel.

 

Kis méret, ingyenesség, könnyű konfigurálhatóság jellemzi.

 

 

TinyWall 2.0.1 letöltés:

 

itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • Ideális testsúly- Android alkalmazásokIdeális testsúly- Android alkalmazások     Ideális testsúly aránnyal rendelkezel? Most megtudhatod ha letöltöd és futtatod az alábbi ingyenes Android alkalmazást. Az ideális testsúly meghatározásának egyik legjobb módja […]
  • Wise Youtube Downloader 1.11.49 (keresővel…)Wise Youtube Downloader 1.11.49 (keresővel…) A Wise Youtube Downloader segítségével a legnagyobb közösségi megosztókról tölthetünk le videókat egyszerűen és több megközelítésből.     Ma már nem kell minden esetben meglátogatni a […]
  • Files Terminator Free 2.5.0Files Terminator Free 2.5.0  Bizalmas fájljaidat véglegesen törölni tudod a Files Terminator Free segítségével, több algoritmust is támogat.     Rengeteg fájlt, képet, videót tárolunk számítógépünkön, ezek között […]
  • Snap 5.02Snap 5.02     Képernyőképek azonnali rögzítésére használható képlopó alkalmazás a Snap 5.02 változata.     Ha egy gyors üzembe helyezhető képlopó alkalmazást szeretnénk ami megbízható is […]
  • Mozilla Thunderbird 52.8.0Mozilla Thunderbird 52.8.0 A Mozilla Thunderbird egy Profi üzenetküldési lehetőséggel, levelek importálási lehetőségével rendelkező ingyenes kliensprogram. Magyar nyelvű. Spam védelemmel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code