TinyWall 2.0.1

TinyWall 2.0.1 screenshot

TinyWall 2.0.1 screenshot

 

Egyszerűen használható, minimális felhasználói beavatkozást igénylő tűzfal szolgáltatás a TinyWall 2.0.1.

 

Sok felhasználó számára egy új program telepítése esetén a legnagyobb problémát az tudja jelenteni hogy nem tudja rendeltetésszerűen konfigurálni, tűzfal esetén ez még problémákat is szülhet, ha túl engedékenyek vagyunk, akkor az olyan programok is végre tudják hajtani kártékony tevékenységeiket amiktől éppen védeni szeretnénk számítógépünket, de ha túl szigorúak vagyunk lesznek olyan szolgáltatások amik nem lesznek képesek futni mi pedig nem fogjuk tudni hogy miért.

 

Ezek leküzdésére lett kifejlesztve a minimális felhasználói beavatkozást igénylő TinyWall ami a telepítés végén csak pár beállítási lépést igényel. Igaz maga az installációs folyamat hosszabb lehet főleg abban az esetben ha gépünk erőforrásai nem a legjobbak, de ezek után szinte észre sem vesszük jelenlétét miközben hatékonyan védelmez minket annak alapján ahogy beállítottuk.

 

Maga a program megjelenít minden egyes szoftvert ami csatlakozni próbál a világhálóra, majd listán sorolja fel a számunkra, ezek között tilthatunk alkalmazásokat de hozzá is adhatunk olyan kiegészítőket amiket eddig tiltott.

 

Különböző házirend szabályokat is kínál a számunkra éppúgy mint a Windows beépített szolgáltatása hasonló szintű prioritásokkal.

 

Ha egy olyan alkalmazás csatlakozik a netre amelyről nem tudunk semmit csak annyit kell tennünk, hogy a Show Connections opciót választván felsorol minden olyan elemet ami éppen kommunikációt kísérel meg, kattintsunk rá jobb egérgombbal majd válaszuk a keresés lehetőséget és már tudhatjuk is hogy a VírusTotal milyen eredményt hozott rá fel.

 

Kis méret, ingyenesség, könnyű konfigurálhatóság jellemzi.

 

 

TinyWall 2.0.1 letöltés:

 

itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • Monster Galaxy Exile – Android játékokMonster Galaxy Exile – Android játékok   Egy idegen bolygón kell megtalálnod annak a módját hogy életben maradj, harci elemeket magába foglaló Android játék a Monster Galaxy Exile.     Egy távoli bolygóra száműznek ahol egy […]
  • Windows tuning egyetlen alkalmazássalWindows tuning egyetlen alkalmazással Egyetlen alkalmazással tuningolhatod, pucolhatod, gyorsíthatod a számítógépedet, amit akár egyetlen kattintással is végre tudsz hajtani.
  • PainTown 3.50PainTown 3.50     Egyszerű grafikával készült, verekedős akciójáték a PainTown 3.50 változata.       {nice1} Ha egy igazi verekedős játékra fáj a fogunk akkor feltétlenül próbáljuk ki ezt a kiadást. […]
  • ChromePlus 1.6.3ChromePlus 1.6.3   A Google Chrome hagyományosnak is mondható funkciói kibővítve egy komoly böngésző formájában áll előttünk a ChromePlus 1.6.3. Különlegességei között számos funkciót fedezhetünk fel […]
  • DVD MovieFactoryDVD MovieFactory 7     CD/DVD lemezek írására alkalmas program, ami számos plusz funkciót is tartalmaz, nem más mint a DVD MovieFactory 7. Segítségével kedvenc filmjeinket digitalizálhatjuk amely során […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code