TinyWall 2.0.1

TinyWall 2.0.1 screenshot

TinyWall 2.0.1 screenshot

 

Egyszerűen használható, minimális felhasználói beavatkozást igénylő tűzfal szolgáltatás a TinyWall 2.0.1.

 

Sok felhasználó számára egy új program telepítése esetén a legnagyobb problémát az tudja jelenteni hogy nem tudja rendeltetésszerűen konfigurálni, tűzfal esetén ez még problémákat is szülhet, ha túl engedékenyek vagyunk, akkor az olyan programok is végre tudják hajtani kártékony tevékenységeiket amiktől éppen védeni szeretnénk számítógépünket, de ha túl szigorúak vagyunk lesznek olyan szolgáltatások amik nem lesznek képesek futni mi pedig nem fogjuk tudni hogy miért.

 

Ezek leküzdésére lett kifejlesztve a minimális felhasználói beavatkozást igénylő TinyWall ami a telepítés végén csak pár beállítási lépést igényel. Igaz maga az installációs folyamat hosszabb lehet főleg abban az esetben ha gépünk erőforrásai nem a legjobbak, de ezek után szinte észre sem vesszük jelenlétét miközben hatékonyan védelmez minket annak alapján ahogy beállítottuk.

 

Maga a program megjelenít minden egyes szoftvert ami csatlakozni próbál a világhálóra, majd listán sorolja fel a számunkra, ezek között tilthatunk alkalmazásokat de hozzá is adhatunk olyan kiegészítőket amiket eddig tiltott.

 

Különböző házirend szabályokat is kínál a számunkra éppúgy mint a Windows beépített szolgáltatása hasonló szintű prioritásokkal.

 

Ha egy olyan alkalmazás csatlakozik a netre amelyről nem tudunk semmit csak annyit kell tennünk, hogy a Show Connections opciót választván felsorol minden olyan elemet ami éppen kommunikációt kísérel meg, kattintsunk rá jobb egérgombbal majd válaszuk a keresés lehetőséget és már tudhatjuk is hogy a VírusTotal milyen eredményt hozott rá fel.

 

Kis méret, ingyenesség, könnyű konfigurálhatóság jellemzi.

 

 

TinyWall 2.0.1 letöltés:

 

itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • DataSync screenshotDataSync- Android alkalmazások   Szinkronizáld adataidat a mobilod segítségével egy remek alkalmazással, ami nem más mint a DataSync.   Ma már semmiképp sem szükséges az hogy adathordozónkat magunkkal vigyük annak […]
  • File Manager – Android alkalmazásokFile Manager – Android alkalmazások Androidos mobilunkon található mappák közötti egyszerűbb navigáció megvalósítására használható alkalmazás a File Manager.     Képek, zenék, videók és egyéb fájlok kezelése, mozgatása […]
  • Summer AthleticsSummer Athletics   Ha ki szeretnénk próbálni egy igazi atlétikai játékot akkor érdemes nekiesni a Summer Athletics nevűnek. A nyári olimpiai sportágak között válogathatunk ízlésünk szerint ebben a […]
  • Advenced Ip Scanner 2.1Advenced Ip Scanner 2.1     Ingyenesen és könnyen használható hálózati alkalmazás amely segítségével pillanatok alatt tudjuk feltérképezni saját hálózatainkat, nem más mint az Advenced Ip Scanner 2.1.   Ez a […]
  • Kategorizáló, szerkesztő és képnézegető szoftver… Zoner Photo Studio FREEKategorizáló, szerkesztő és képnézegető szoftver… Zoner Photo Studio FREE Fotóink széleskörű editálására használhatjuk fel, azokat megtekinthetjük, szerkeszthetjük egyaránt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code