simplewall (Wfp Tool) 1.6.3

simplewall (Wfp Tool)

A simplewall (Wfp Tool) egy ingyenes speciális, automatikus szűrési lehetőségeket biztosító tűzfal alkalmazás. A programnak köszönhetően sokkal biztonságosabban tudod használni a számítógépedet. Nagyon egyszerű használni.

Egy igen kis méretű, minimális felhasználói beavatkozást igénylő speciális tűzfal program a simplewall (Wfp Tool). A program teljesen automatikusan tudja blokkolni azokat a folyamatokat, gyanús eredetű alkalmazásokat a számítógépeden, amik akár egy vírusfertőzés válthatott ki.

A simplewall (Wfp Tool) letöltése után az első futtatás alkalmával egy alapvető, de egyben áttekinthető kezelőfelületen tekinthetsz át minden olyan funkciót amit támogat. A program alapvetően alapértelmezett konfigurációval tudja szűrni a gyanús tevékenységeket, de mivel ezek között lehet téves riasztás lehetőség van egyedi szűrőket is létrehozni.

A simplewall (Wfp Tool) tartalmaz egy különleges funkciót, vele teljes részletességgel listázható ki minden telepített alkalmazás által létesített hálózati kapcsolat, ki, illetve bejövő irányból. Ezekre később manuálisan is rá lehet keresni, ezt az opciót inkább jártasabb felhasználók számára javasoljuk.

A kilistázandó tartalmat több variáció szerint is el tudja végezni, ez az átláthatóság miatt lehet hasznos. Egyedi színjelöléssel lehet ellátni. A simplewall (Wfp Tool) szükség esetén egy részletes később visszakereshető jelentést is tud készíteni, ezt az opciók külön engedélyezni kell.

Amire érdemes felhívni a figyelmet, hogy az alkalmazás mellett mindenképp érdemes egy nevesebb Tűzfal programot futtatni, csak másodlagos védvonalként javasolt használni. DHCP, DNS, NTP, SNMP, SSDP protokollokat támogat, természetesen a lista nem teljes.

Mellette futtathatod a ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall megoldását, amivel már a kártékony vírusok felkutatását is rá lehet bízni. A FortKnox Personal Firewall az egyik leghatékonyabb egyben legmegbízhatóbb a saját területén.

A simplewall (Wfp Tool) egy ingyenes, kis méretű, naplózási lehetőségeket is támogató tűzfal program, amivel biztonságosabbá tehető a számítógéped. Szűrési, kizárási lehetőségeket is biztosít. Az alkalmazás ki tudja listázni a telepített programjaid hálózati kapcsolatait.

simplewall (Wfp Tool)

simplewall (Wfp Tool) összefoglaló:

 • Tűzfal alkalmazás
 • kis méret
 • szűrők, kizárások támogatása
 • hálózati kapcsolatok kilistázáshoz
 • automatikus blokkolási lehetőség
 • menthető jelentések
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat
 • Hivatalos oldal: http://www.henrypp.org/product/simplewall

Kapcsolódó alkalmazások

 • ZoneAlarm Free Firewall 12.0.104.000 [ingyen tűzfal]ZoneAlarm Free Firewall 12.0.104.000 [ingyen tűzfal]  A ZoneAlarm Free nevű tűzfal programmal a vírusirtónk működését segíthetjük, számítógépünk használatát tehetjük biztonságosabbá. Egy vírusirtó önmagában nem tud olyan széleskörű […]
 • ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall 12.0.104.000ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall 12.0.104.000 Beépített tűzfalat és valósidejű védelmet biztosító ingyenesen használható védelmi modul a ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall. A fejlesztő jóvoltából több konstrukció formájában is […]
 • Windows Firewall Control 4.9.9.4Windows Firewall Control 4.9.9.4 A Windows Firewall Control segítségével a Windows tűzfal szolgáltatását tuningolhatjuk fel . Több beállítási lehetőséget, testre szabhatóságot nyújt. Nagyon egyszerű a használata, […]
 • Immunet Protect Free 3.0.8.9025Immunet Protect Free 3.0.8.9025 Valós idejű védelmet és kis erőforrás igényt támaszt rendszerünk felé az Immunet Protect Free nevű vírusvédelmi szoftver.   Ingyenes és kis mérettel segíti számítógépünk […]
 • Ad-Aware Free Antivirus+ 10.5.2Ad-Aware Free Antivirus+ 10.5.2 Valós idejű védelemmel és hatékony kártevő eltávolítási technológiával száll szembe a nemkívánatos behatolókkal az Ad-Aware jelenlegi kiadása. Az alábbi vírusirtó letöltés, illetve […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
0 based on 2 votes
Teljes név
simplewall (Wfp Tool)
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Software Category
Biztonsági szoftverek, vírusírtók
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code