ThreatFire 4.7.0

ThreatFire

ThreatFire

 

A világháló terjedésével egyenes arányban szaporodnak a kártevők, számítógépünk védelmét biztosítja a ThreatFire jelen változata.

 

Különlegessége és talán legnagyobb erőssége a valósidejű védelem területén érezhető. Egyszerű kezelésének köszönhetően kezdők is remekül tudják használni. Definíciós adatbázisát online tudjuk frissíteni.

Egy gyors konfigurálás után nem menekülhet egy kártevő sem. A viselkedés alapú kártevők figyelésének köszönhetően bizalmas adataink és maga a számítógép is biztonságban van.

 Csendesen megbújva a háttérben végzi el a dolgát, első installálás esetén azonnal át is vizsgálja a rendszerünket az előzőleg futtatott biztonságtechnikai integrált összetevők állapotát is ellenőrzi, mint például a Windows tűzfal.

Több keresési lehetőséget is biztosít az adott szituációnak megfelelően, amit manuálisan tudunk végrehajtani.

Elérhető fizetős és ingyenes változatban, a free kiadás némi korlátozást tartalmaz ami a funkciók területén érzékelhető.

Ingyenes változat.

ThreatFire letöltés:

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Ashampoo Snap 7.0.1Ashampoo Snap 7.0.1   Örökítsd meg a monitorodon zajló eseményeket fotó, illetve videó formájában az Ashampoo Snap prémium szoftver segítségével, beépített képszerkesztőt is tartalmaz.     A képlopási […]
  • Gun Zombie – Hell Gate- Android játékokGun Zombie – Hell Gate- Android játékok     Tisztítsd meg a környéket a zombiktól, szórakozz önfeledt az alábbi Androidra készített játékszoftverrel.   A környéket zombik lepik el, az eddigi nyugodt életed egycsapásra […]
  • DVD menü készítő free alkalmazás: DVDStylerDVD menü készítő free alkalmazás: DVDStyler Itt egy remek ingyenesen használható könnyű kezelést biztosító program, amivel egyedi menüket kreálhatsz műsoros DVD lemezeid számára.
  • Ski Challenge 12Ski Challenge 12   Hálózati módban is használható sportjáték a Ski Challenge 12.       Ez a remek sportjáték bárki számára szabadon elérhető, garantált kikapcsolódást biztosít mindenki számára. Ha a […]
  • Universal Maps Downloader 6.831- Letöltésvezérlő letöltésUniversal Maps Downloader 6.831- Letöltésvezérlő letöltés   Online elérhető térképek letöltését teszi lehetővé az Universal Maps Downloader 6.831 kiadása. Az alábbi alkalmazás segítségével minden nehézségtől mentesen tudunk letölteni térkép […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code