VirusTotal Scanner 1.5

VirusTotal Scanner 1.5 screenshot

VirusTotal Scanner 1.5 screenshot

 

Tudd meg fájljaidról, hogy fertőzött e vagy sem az alábbi szoftver segítségével, nem más mint a VirusTotal Scanner 1.5.

 

Egyetlen vírusirtó scanner program nem tud a számunkra tökéletes eredményt szolgáltatni azzal kapcsolatban hogy egy adott fájl veszélyes e vagy sem. A legjobb megoldást az jelentené ha egyszerre több vírusirtóval át tudnánk vizsgálni az állományt és azok eredményéből tudnánk következtetést levonni, ennek több akadályozó tényezője is van.

Ugyebár lehetetlen egyszerre több vírusirtót üzemeltetni egy operációs rendszeren, azok egymást zavarnák több problémánk keletkezne abból mint magából a fertőzésből. A megoldást a már Online elérhető szolgáltatás jelenti, a VirusTotal Scanner egy kliens program ami abban segít a számunkra hogy összeköttetést teremt az online is elérhető szolgáltatással.

Használata nagyon egyszerű, csak telepítsük fel az alábbi programot majd a rendkívül egyszerű kezelőfelületen tallózzuk be a kérdéses állományt a többit a program elvégzi helyettünk, érdemes megemlíteni, hogy a szoftver rendeltetésszerű használatához mindenképp szükséges internet kapcsolat. Az eredményt lista formájában jeleníti meg a számunkra.

 

A listából kiderül hogy az adott fájlt hány keresőmotor ítélte biztonságosnak és hány nem javasolja a futtatását, természetesen lehetnek tévedések.

 

A tökéletes eredmény érdekében egyszerre 42 keresőmotor dolgozik, ami olyan mintha 42 különböző vírusirtóval vizsgáltuk volna át az állományt, minimalizálva a kockázatokat.

 

Ingyen kiadás.

 

A letölthető állományban egyaránt megtalálhatjuk a telepíthető és a portable módon futtatható változatát.

Windows 7 és Windows 8 operációs rendszeren is futtatható.

VirusTotal Scanner 1.5 letöltés:

 

itt…

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Free Hide IP, avagy IP cím csere egyszerűenFree Hide IP, avagy IP cím csere egyszerűen Ezzel az alkalmazással meg tudod változtatni az IP címedet, így olyan oldalakat is meg tudsz látogatni ahonnan eddig ki voltál tiltva.
  •  Sokoban – Android játékok Sokoban – Android játékok  Sokoban játék Androidos mobilra! Tologasd ügyesen a dobozokat, állítsd fel saját rekordodat mialatt garantáltan jól szórakozol.       Ha rajongója vagy a Sokoban jellegű játékoknak, […]
  • JMagnifire – Képernyő nagyítóJMagnifire – Képernyő nagyító   A JMagnifire segítségével szinte bármit fel tudunk nagyítani ami a monitoron megjelenik. Ingyenes és egyszerű alkalmazás.     Ha a monitoron olyan megjelenített részletek találhatóak […]
  • Tölthető a Microsoft Silverlight legújabb kiadásaTölthető a Microsoft Silverlight legújabb kiadása Ha eddig is használtad az alábbi kiterjesztést, akkor itt az ideje, hogy áttérj az új stabilabb, széleskörűbb kiadására.
  • Kingsoft PC Doctor 3.7.0.47Kingsoft PC Doctor 3.7.0.47   Windows gyorsító, takarító, optimalizáló, Boot gyorsító funkció egyetlen felületen. Ezeket mind ingyen hajtja végre a Kingsoft PC Doctor.       A régen telepített Windows, illetve a […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code