Exterminate It! 2.12- Vírusirtó letöltés

Exterminate It! 2.11

Exterminate It! 2.11

 

Tegye biztonságosabbá számítógépét az Exterminate It! nevű szoftver segítségével.

 

Kulcsfontosságú napjainkban, hogy kellő figyelmet szenteljünk a biztonságra. Számos szoftver, vírusirtó lelhető fel amely kevésbé vagy remekül képesek ellátni a rájuk bízott feladatot.

Mivel olyan kijelentést nem tehetünk egyetlen szoftverre sem hogy a legjobb, ezért csak törekedni lehet arra hogy olyan kiadást válasszunk amely közelíti az optimálist és a legszéleskörűbb funkcionalitást biztosítja.

 

Az Exterminate It! Több -féle megközelítéssel is harcba száll a nemkívánatos szoftverekkel szemben.

Valósidejű védelmének köszönhetően még akkor képes felismerni a fenyegetéseket még mielőtt azok kárt tudnának tenni a rendszerben.

Kezelőfelülete elsősorban a kezdő, kevés ismerettel rendelkező felhasználók számára lehet hasznos, mivel minden fölösleges elemtől mentes az egyes funkciók érthető elrendezést és elnevezést örököltek.

 

Erőssége elsősorban a rendkívül gyors keresésben érezhető, többet nem kell órákat várni azért, hogy megtudhassuk, hogy biztonságban vannak e az adataink.

 

Az Exterminate It! letöltése után néhány kattintással fel is tudjuk installálni a rendszerre, az alap beállítások után el is indíthatjuk az első keresést.

 

Közel 300000 Malware ellen nyújt védelmet, ami igen tekintélyt parancsoló érték a hasonló szoftverekhez viszonyítva.

Próbaverziós változat.

 

Exterminate It!  letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • Letölthető az aTube Catcher 3.8.5186 -os kiadásaLetölthető az aTube Catcher 3.8.5186 -os kiadása Videók letöltésére, konvertálásra, képlopásra felhasználható ingyenes program számos érdekes funkcióval.
  • UltraDefrag 6.0.2UltraDefrag 6.0.2 Számítógépünk merevlemezének teljesítményét javíthatjuk a UltraDefrag segítségével, azáltal hogy töredezettség mentesítjük. A merevlemez töredezettsége járulékos mellékjelensége a […]
  • Parted Magic 10.10Parted Magic 10.10       Karbantartásra és particionálásra egyaránt tökéletesen alkalmas szoftver a Parted Magic. Live CD amiről ha indítjuk a rendszert szabadon átméretezhetjük újra particionálhatjuk […]
  • Super Dynamite Fishing- Android JátékokSuper Dynamite Fishing- Android Játékok   Egy remekbe szabott ingyenes játék, amely garantálja a számunkra a kikapcsolódást, nem más mint a Super Dynamite Fishing. Ma már kedvenc okos készülékünket nem csak munkára […]
  • Alien Shooter 2: ConscriptionAlien Shooter 2: Conscription   Az első rész után most ismét felvehetjük a küzdelmet az idegenekkel szemben az Alien Shooter 2: Conscription című játékban.     {nice1} Most is elfoglalják a bázist az […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code