Exterminate It! 2.12- Vírusirtó letöltés

Exterminate It! 2.11

Exterminate It! 2.11

 

Tegye biztonságosabbá számítógépét az Exterminate It! nevű szoftver segítségével.

 

Kulcsfontosságú napjainkban, hogy kellő figyelmet szenteljünk a biztonságra. Számos szoftver, vírusirtó lelhető fel amely kevésbé vagy remekül képesek ellátni a rájuk bízott feladatot.

Mivel olyan kijelentést nem tehetünk egyetlen szoftverre sem hogy a legjobb, ezért csak törekedni lehet arra hogy olyan kiadást válasszunk amely közelíti az optimálist és a legszéleskörűbb funkcionalitást biztosítja.

 

Az Exterminate It! Több -féle megközelítéssel is harcba száll a nemkívánatos szoftverekkel szemben.

Valósidejű védelmének köszönhetően még akkor képes felismerni a fenyegetéseket még mielőtt azok kárt tudnának tenni a rendszerben.

Kezelőfelülete elsősorban a kezdő, kevés ismerettel rendelkező felhasználók számára lehet hasznos, mivel minden fölösleges elemtől mentes az egyes funkciók érthető elrendezést és elnevezést örököltek.

 

Erőssége elsősorban a rendkívül gyors keresésben érezhető, többet nem kell órákat várni azért, hogy megtudhassuk, hogy biztonságban vannak e az adataink.

 

Az Exterminate It! letöltése után néhány kattintással fel is tudjuk installálni a rendszerre, az alap beállítások után el is indíthatjuk az első keresést.

 

Közel 300000 Malware ellen nyújt védelmet, ami igen tekintélyt parancsoló érték a hasonló szoftverekhez viszonyítva.

Próbaverziós változat.

 

Exterminate It!  letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • Streaming Video Recorder 4.0- szoftver letöltésStreaming Video Recorder 4.0- szoftver letöltés   Videómegosztókon található műsorszámok rögzítésére használható szoftver a Streaming Video Recorder 4.0.   Segítségével a népszerű videómegosztókon közzétett műsorokat tudjuk pár […]
  • Tölthető a DC++ legújabb kiadásaTölthető a DC++ legújabb kiadása Frissült a professzionális fájlmegosztó szoftver, ami tartalmaink megosztására, illetve a mások által közzétett állományok beszerzésére használható fel.
  • Slice Ice!- Android játékokSlice Ice!- Android játékok Szerezz a pingvined számára minél több jeget a Slice Ice! Nevű Android játékban.   Hősünk, kedvenc italát egy nap sem hajlandó kihagyni, azt viszont csak sok-sok jéggel szereti. […]
  • Stereoscopic Player 1.78Stereoscopic Player 1.78   3D videók lejátszására használható Player a Stereoscopic Player 1.78 kiadása. Egyre inkább kezd jelen lenni a multimédia minden területén a 3D képmegjelenítés. Ma már nem […]
  • A fotók átméretezésétől, a víruskeresésen át, az audió szerkesztésig…A fotók átméretezésétől, a víruskeresésen át, az audió szerkesztésig…  Ezek a letöltések igen hasznosak, illetve nélkülözhetetlenek lehetnek, mindenképp érdemes őket kipróbálni. Fotosizer 2.1.0 Csoportos képátméretező program, effekt támogatás és […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code