TeamViewer Portable 9.0.27252

pillanatkép

A telepítést nem igénylő szoftver segítségével vezérelni tudunk más számítógépeket, nem más mint a TeamViewer Portable.

Bizonyára kerültünk már olyan helyzetbe, hogy egy beállítással kapcsolatban elakadtunk, segítséget kellett kérni, esetleg segítséget szerettünk volna nyújtani. Ezzel a programmal lehetőségünk van mások számítógépéhez csatlakozni, konfigurációtól függően akár korlátlan hozzáféréssel, miután csatlakoztunk szinte bármilyen műveletet el tudunk végezni partnerünk számítógépén, természetesen a másik fél minden lépésünket figyelemmel tudja kísérni. A korábbi bemutatónkat róla itt találod.

pillanatkép

Továbbá abban az esetben is hasznunkra lehet ha elutazunk és az otthoni gépen tárolt adatokhoz szeretnénk hozzáférni, erre is van lehetőségünk.

A telepíthető kiadást vagyis, TeamViewer-t itt találjuk.

A hozzáférhetőség alatt a gép újraindítását, bármely beállításhoz való hozzáférést, szoftverek eltávolítása, hozzáadása, tehát nyugodtan kijelenthetjük, hogy mindenhez úgy férhetünk hozzá mintha a gép előtt ülnénk. Természetesen csak ahhoz a PC-hez van jogosultságunk amihez megkaptuk. Ez a kiadás nem igényel installációt, hordozható változat. Hivatalos oldal.

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Ingyenes képnézegető, szerkesztési lehetőséggelIngyenes képnézegető, szerkesztési lehetőséggel Képeinket tudjuk megtekinteni a lehető legegyszerűbben, továbbá szerkeszthetjük is azt az IrfanView segítségével.
  • File Scavenger 4.1File Scavenger 4.1 Véletlenül törölt fájlok visszaállítására használható segédszoftver a File Scavenger, letisztult felület, egyszerű használhatóság jellemzi. Bármikor kerülhetünk olyan helyzetbe […]
  • Multifunkciós Windows mindenes gépedre, Toolwiz CareMultifunkciós Windows mindenes gépedre, Toolwiz Care Ez az alkalmazás szinte mindent tud ami a Windows takarításához, konfigurálásához szükséges, nem kötelező hogy telepítsük.
  • DVD Flick 1.3.0.7DVD Flick 1.3.0.7       DVD filmek közvetlen átalakítására használható szoftver, számos extrával a DVD Flick 1.3.0.7. Kedvenc filmjeink közvetlen átalakításában lehet hasznunkra ez a szoftver. […]
  • VIPRE Internet Security 2012VIPRE Internet Security 2012   Tűzfal szolgáltatással és web védelemmel ellátott szoftver a VIPRE Internet Security.   Böngészési szokásainknak teremthetünk biztonságosabb közeget a címben szereplő alkalmazás […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code