Quick Media Converter 4.5.0.6

Quick Media Converter

A Quick Media Converter egy profilos elrendezést is támogató, professzionális konvertáló alkalmazás ami rengeteg formátum esetén hajlandó a segítségünkre lenni.

Ha konvertálásról van szó, bizony igen tekintélyes listával találhatjuk magunkat szemben amik között bizony fizetős szoftverek is találhatóak, ezek általában sokkal több feladat elvégzésére képesek a free verziókhoz képest.

Ha mindenképp az ingyenesség határain belül szeretnénk maradni, érdemes kipróbálni a Quick Media Converter nevű szoftvert.

A profilos elrendezést támogató konvertáló felépítésének köszönhetően elsősorban olyan felhasználók számára kedvez akik a mélyrehatóbb konfiguráció, kodek ismeretek meglétének hiányában szenvednek, így ők sem maradnak támogatás nélkül. Természetesen a jártas felhasználók is megtalálják a számításukat.

A Quick Media Converter egyszerű, néhány kattintásos lépéssel installálható ahol az alapvető adatok megadására kell csak odafigyelni, a telepítés végeztével felajánlhatja kodekek letöltését ami a működéshez nélkülözhetetlen.

Quick Media Converter

Egyetlen hátrány ami néhány felhasználót érinthet, hogy Magyar nyelven nem érhető el jelenleg.

Ha a profilokat tekintjük itt több elrendezést is találunk attól függően hogy milyen feladatok ellátására szeretnénk használni.

Lehetőség van lejátszási profil szerint választani és manuális kodek kiválasztás útján dönteni.

Az elrendezés alapvetően logikus felépítésű, jártasabbak azonnal feltalálhatják magukat a kezdők némi ismerkedés árán tudnak csak dolgozni vele, nekik ott az alap profil.

Általa támogatott formátumok:

YouTube HD formátum, DivX, Xvid, HTML5 -FLV web formátum, QuickTime, TS, mobil eszköz formátumok, Ipod, Xbox, psp, PS3, WII a lista nem teljes.

Az átalakítandó videó felbontása is meghatározható, egyéb különlegessége közzé sorolható hogy ha gépünk webkamerát is tartalmaz közvetlenül készíthetünk vele felvételeket amikkel tovább tudunk a Quick Media Converter segítségével dolgozni.

Képlopásra is alkalmas.

Ingyenes változat.

Quick Media Converter letöltés:

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Mp3 Media Converter- Android alkalmazások, programokMp3 Media Converter- Android alkalmazások, programok Mp3 Media Converter, vagyis konvertáló program Androidra. Ingyenes és több funkciós segéd. Ha konvertálni szeretnénk bizony ma már nem minden esetben van szükség számítógépre, […]
  • Quick StartupQuick Startup 2.9 Ezzel a remek szoftverrel meg tudjuk tekinteni az éppen futó alkalmazásokat, azok szerkesztése is lehetséges. Biztos voltunk már olyan helyzetben hogy szerettük volna tudni hogy […]
  • Any Video Converter Pro 5.5.8Any Video Converter Pro 5.5.8 Videóállományok átalakítására használható prémium alkalmazás ami videó letöltőt és vízjelezőt is tartalmaz, nem más mint az Any Video Converter Pro.   Igen széleskörű szolgáltatásokat […]
  • Kattints a nagyobb méretértQuick Defrag 1.0.0.0 Minimális felhasználói tudást igénylő, merevlemez optimalizáló, töredezettség mentesítő szoftver a Quick Defrag. Értékessé az teszi, hogy még installálnod sem kell. A Windows futását […]
  • Glarysoft Quick Search 5.28.1.100Glarysoft Quick Search 5.28.1.100 A Glarysoft Quick Search egy ingyenes, Magyar nyelvű speciális fájlasszisztens. A szoftvert fájlkeresője szinte bármilyen fájlkiterjesztés esetén felhasználható, dokumentumok, képek, […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code