Quick Media Converter 4.5.0.6

Quick Media Converter

A Quick Media Converter egy profilos elrendezést is támogató, professzionális konvertáló alkalmazás ami rengeteg formátum esetén hajlandó a segítségünkre lenni.

Ha konvertálásról van szó, bizony igen tekintélyes listával találhatjuk magunkat szemben amik között bizony fizetős szoftverek is találhatóak, ezek általában sokkal több feladat elvégzésére képesek a free verziókhoz képest.

Ha mindenképp az ingyenesség határain belül szeretnénk maradni, érdemes kipróbálni a Quick Media Converter nevű szoftvert.

A profilos elrendezést támogató konvertáló felépítésének köszönhetően elsősorban olyan felhasználók számára kedvez akik a mélyrehatóbb konfiguráció, kodek ismeretek meglétének hiányában szenvednek, így ők sem maradnak támogatás nélkül. Természetesen a jártas felhasználók is megtalálják a számításukat.

A Quick Media Converter egyszerű, néhány kattintásos lépéssel installálható ahol az alapvető adatok megadására kell csak odafigyelni, a telepítés végeztével felajánlhatja kodekek letöltését ami a működéshez nélkülözhetetlen.

Quick Media Converter

Egyetlen hátrány ami néhány felhasználót érinthet, hogy Magyar nyelven nem érhető el jelenleg.

Ha a profilokat tekintjük itt több elrendezést is találunk attól függően hogy milyen feladatok ellátására szeretnénk használni.

Lehetőség van lejátszási profil szerint választani és manuális kodek kiválasztás útján dönteni.

Az elrendezés alapvetően logikus felépítésű, jártasabbak azonnal feltalálhatják magukat a kezdők némi ismerkedés árán tudnak csak dolgozni vele, nekik ott az alap profil.

Általa támogatott formátumok:

YouTube HD formátum, DivX, Xvid, HTML5 -FLV web formátum, QuickTime, TS, mobil eszköz formátumok, Ipod, Xbox, psp, PS3, WII a lista nem teljes.

Az átalakítandó videó felbontása is meghatározható, egyéb különlegessége közzé sorolható hogy ha gépünk webkamerát is tartalmaz közvetlenül készíthetünk vele felvételeket amikkel tovább tudunk a Quick Media Converter segítségével dolgozni.

Képlopásra is alkalmas.

Ingyenes változat.

Quick Media Converter letöltés:

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • VLC Media Player 3.0.8VLC Media Player 3.0.8 A VLC Media Player egy rengeteg különleges funkciót biztosító videólejátszó, illetve audió fájlok megnyitására alkalmas program. Magyar nyelvű, ideális Online rádiócsatornák vételére is ( […]
  • Zortam Mp3 Media Studio 23.65Zortam Mp3 Media Studio 23.65 A Zortam Mp3 Media Studio egy univerzális multimédiás segédalkalmazás, konvertáláshoz, rippeléshez. A program segítségével szinte az összes ma fontosnak tekinthető feladatot el lehet […]
  • Zortam Mp3 Media Studio Portable 23.65Zortam Mp3 Media Studio Portable 23.65 A Zortam Mp3 Media Studio Portable a népszerű zenerendszerező alkalmazás telepítést nem igénylő változata. A szoftver tartalmaz egy beépített zenelejátszót, ideális konvertáláshoz, ID3 […]
  • VLC Media Player Portable 3.0.1VLC Media Player Portable 3.0.1 A VLC Media Player telepítést nem igénylő korszerű videólejátszó szoftver, amivel szinte bármilyen formátumot meg tudsz nyitni, legyen az videó, vagy audió tartalom, Fel lehet még […]
  • Media Player Classic – Black Edition 1.5.1Media Player Classic – Black Edition 1.5.1 A Media Player Classic – Black Edition egy Magyar nyelvű, ingyenes videókhoz, illetve zenei tartalmakhoz tervezett multimédiás szoftver. Az alkalmazással az összes létező formátumot meg […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code