WinUtilities Free Edition 14.6

WinUtilities Free Edition

A WinUtilities Free Edition egy korszerű karbantartó szoftver amellyel optimalizálhatjuk a számítógép teljesítményét és takarítási folyamatokat is kezdeményezhetünk. Tartalmaz Startup Managert, HDD töredezettség mentesítőt, ideális Windows optimalizálási feladatokhoz. Ingyenes, Magyar nyelvű.

A rendszeresen használt Windows teljesítménye idővel romlani kezd ha nem tartunk bizonyos időközönként egy alapos nagytakarítást. Ma már a folyamat egyáltalán nem bonyolult, hisz rengeteg segítséget kapunk alkalmazások formájában. Itt van erre az ingyenes WinUtilities Free Edition.

Vannak amik célfeladatot látnak el és olyanokkal is találkozhatunk ami mindenre kiterjedően képesek takarítási és rendszer optimalizálási folyamatokat kivitelezni. A regisztrációs adatbázis tisztítására ezt, míg magának a merevlemeznek takarításához erre van szükséged, töredezettségmentesítésre a Defraggler -t javasoljuk.

Ezek mind célalkalmazások. Speciális, mindenre kiterjedően használható szoftver ami az egyik legismertebb, az a CCleaner amiből letölthető portable változat is. A szoftvert már korábban is bemutattuk.

Hasonlóan széleskörűen használható a WinUtilities Free Edition, egyetlen felületen kapunk töredezettség mentesítőt, duplikált fájl keresőt, böngészési előzmény tisztítót, biztonsági mentés toolst, RAM optimalizálót, indítópult konfigurálót.

WinUtilities Free Edition WinUtilities Free Edition

A szoftver, a WinUtilities Free Edition két lehetőséget biztosít arra hogy munkára fogjuk, lehetőség van manuálisan egyenként dönteni, de akár egyetlen kattintással is optimális környezetet tudunk teremteni.

Az alkalmazás ingyenesen használható változata nem támogatja az időzíthetőséget, ez nem egy olyan nagy hátrány, a többi funkciója ingyenesen és Magyar nyelven érhető el. Prémium változatban is beszerezhető.

A WinUtilities Free Edition egy ingyenes, Magyar nyelven futtatható karbantartó szoftver, ami Startup Managert, illetve HDD töredezettség mentesítőt is tartalmaz. Nagyon egyszerű használni. 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • WinUtilities Professional Edition 14.6WinUtilities Professional Edition 14.6 A WinUtilities Professional Edition egy több feladatot is ellátni képes karbantartó alkalmazás. Biztosít Startup managert, töredezettség mentesítőt, és rendszer pucolót is. Egykattintásos […]
  • Wise Care 365 Portable 4.8.6Wise Care 365 Portable 4.8.6  A Wise Care 365 Portable a népszerű multifunkciós karbantartó alkalmazás hordozható kiadása. Funkcionálisan hasonlóan széleskörű és még ingyenes is egyben. Böngésző, Registry […]
  • Advanced SystemCare 11.3.0.220Advanced SystemCare 11.3.0.220 Az Advanced SystemCare egy összetett szoftvercsomag, karbantartó szoftver, ami rengeteg olyan kiegészítőt tartalmaz amivel javítható a gép teljesítménye, illetve biztonságosabban […]
  • Total Uninstall 6.22.1Total Uninstall 6.22.1 A Total Uninstall az egyik legalaposabb programeltávolító alkalmazás, amit ma el lehet érni. A szoftver támogatja hogy a fölöslegesé vált szoftvereidet akár kötegelt formában tudd […]
  • CCleaner Professional 5.41.6446CCleaner Professional 5.41.6446 A CCleaner Professional egy Prémium karbantartó alkalmazás amivel akár egy kattintással rendbe rakhatod a rendszer legjellemzőbb hibáit. Tartalmaz duplikátum keresőt, Startup Managert, […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
WinUtilities Free Edition
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code