Origo Időjárás -Android alkalmazások

Origo Időjárás Androidra

Origo Időjárás  Androidra

 

Kövesd nyomon az időjárás változását egy remekbe szabott szoftver segítségével a mobilodon is, nem más mint az Origo Időjárás.

Mostantól ahhoz hogy megtudd, hogy milyen idő várható nincs szükség a média folyamatos figyelemmel kísérésére, illetve a hivatalos weboldalak meglátogatására.

Az alábbi kiegészítővel, legyünk bárhol mindig friss információkat kaphatunk az időjárás változásával kapcsolatban.

Maga a program rendkívül egyszerűen használható csupán össze kell, hogy állítsuk azt a helyrajzi listát amit figyelemmel szeretnénk követni, ezen túl a program részletes információt nyújt a hőmérsékletről, szélirányról, a csapadék valószínűségét, amit akár 6 napra előre le is kereshetünk.

Maga a program teljesen ingyen használható bárki számára.

Origo Időjárás for Android letöltés:

Itt…

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Freemake Video Converter: Dekódolás és videó letöltés egyetlen alkalmazássalFreemake Video Converter: Dekódolás és videó letöltés egyetlen alkalmazással Egyszerre több feladatot is ellátó ingyenesen használható remek kis szoftver ami az egyszerű felépítése révén kifejezetten a kezdők igényeihez lett igazítva.
  • Rampage III Extreme-Driver letöltésRampage III Extreme-Driver letöltés   Rampage III Extreme professzionális alaplapokhoz tartozó driver.   Ez a típus támogatja a forgalomban lévő legújabb processzor fajtákat, LGA1366 Intel processzor foglalattal […]
  • Songbird 2.2.0Songbird 2.2.0 Széleskörűen felhasználható ingyenes multimédiás alkalmazás a Songbird. A multimédiás tartalmak kezelésének egy egyedi formáját kínálja elénk, ami a zenelejátszáson felül információk […]
  • MemoClip 1.55MemoClip 1.55   Vágólapok továbbfejlesztett kezelésére használható segédprogram a MemoClip 1.55.   Ha nem vagyunk megelégedve az operációs rendszer által nyújtott gyári lehetőségekkel akkor […]
  • Rengeteg funkciót biztosító remek kis fájlkezelő a PeaZipRengeteg funkciót biztosító remek kis fájlkezelő a PeaZip Ez az alkalmazás nem csupán tömörített állományok kibontására és újak létrehozására használható fel hanem, általános fájlkezelési feladatokat is el tud látni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code