Garmin Navigator- Android alkalmazások

Garmin Navigator screenshot

Garmin Navigator screenshot

 

Tájékozódjon könnyedén egy navigációs szoftver segítségével, a Garmin Navigator segítségével soha nem téved el.

Ha állandóan úton van, mindig új kihívások színesítik az életét, akkor minden bizonnyal jól jöhet egy olyan alkalmazás ami megkönnyíti a navigációnkat.

Az alábbi program segítségével megtalálhat minden olyan fontosabb objektumot ami egyszerű térképek segítségével szinte lehetetlen.

Ha Androidos készülékkel rendelkezünk, amely tartalmaz GPS vevőt szinte alapkellék ez a népszerű szoftver.

Látványos, 3D grafika gondoskodik arról hogy a leghatékonyabban tudjunk elboldogulni az utcák rengetegjében.

Az alábbi programból egyaránt elérhető ingyenes, illetve fizetős változat, jelen verzió Free változat, ami tartalmazhat némi korlátozást. Természetesen reklám mentes.

Garmin Navigator letöltés:

Itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • FreeFixer 1.15FreeFixer 1.15  A FreeFixer nevű alkalmazás nemkívánatos, számítógépünkre potenciálisan veszélyt jelentő szoftverek eltávolítására lett kifejlesztve. Profi víruskereső alkalmazás. Ingyenes. 
  • AIMP Portable 4.13AIMP Portable 4.13 Az AIMP Portable rengeteg audió formátumot támogat, le tud játszani mivel ez a kiadás nem igényel installálást, nem szemeteli a gépedet. Equalizert és keverőt is biztosít. Ez a […]
  • Android Feladatkezelő –  Programok, alkalmazások AndroidraAndroid Feladatkezelő – Programok, alkalmazások Androidra   Kísérd figyelemmel a mobilodon zajló folyamatokat az alábbi program segítségével. Androidos készüléken is fontos lehet hogy figyelemmel tudjuk kísérni a háttérben zajló […]
  • JetStart 4.4JetStart 4.4   A JetStart 4.4 egy speciális rendszer kiegészítés amely segítségével átláthatóbban tudjuk számítógépünket vezérelni.   Ezzel a remek szoftverrel egy kezelőfelületen tudjuk […]
  • PowerISO: Így hozhatsz létre új ISO fájlokat…PowerISO: Így hozhatsz létre új ISO fájlokat… Új állományok létrehozására, meglévők szerkesztésére használható Profi ISO kezelő szoftver a PowerISO, támogatja még a virtuális meghajtók létrehozásának a lehetőségét is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code