XYplorer 18.40.0100

pillanatkép

 Az XYplorer a számítógépen tárolt adatok áttekintésére és szabad rendezésére használható fájlkezelő szoftver. tartalmaz egy beépített fájlkeresőt, kedvencek támogatással is bír. 

Ha rengeteg adatot tárolunk a számítógépünkön, eljöhet az a pillanat, amikor nehézzé válik azok áttekintése, vagy egy adott mappa felkutatása. Az XYplorer segítségével nem csak hogy áttekinteni tudjuk az adott mappákat, hanem azokat rendezni, mozgatni tudjuk a saját elvárásainknak megfelelően. Hordozható változatban is elérhető.

Hasonlóan használható paneles fájlkezelő Total Commander ami az egyik legnépszerűbb ebben a műfajban. Ha a Windowson belül szeretnénk navigálni érdemes kipróbálni az Immersive Explorer -t. Egyedi elrendezése napjaink elvárásainak felel meg. Ha pedig az általános fájlkezelési feladatokon túl FTP kapcsolatot is szeretnénk létesíteni akkor a legnépszerűbb ingyenes alkalmazás a megfelelő, ez nem más mint a FileZilla, szinkronizálásra és biztonságos adatátvitelre is alkalmas.

Magát a mappákat fülekre csoportosítva tudjuk áttekinteni, a paneles elrendezés ami a kategóriájában megegyező szoftverekre jellemző, alapértelmezés szerint elmarad.

XYplorer Áttekintése:

Az XYplorer alapértelmezett kezelőfelületén bal oldal kapnak helyet az elérhető meghajtók, jobb oldalon tudjuk azokat kibontani, illetve megtekinteni.

Természetesen ha már a kétpaneles opciónál tartunk, érdemes megjegyezni, hogy az alapértelmezett füles elrendezés bármikor visszaállítható panel módra, ez a lehetőség azok számára lehet hasznos akik csak most tértek át a régi megszokott kétpaneles fájlkezelőről.

Ezeket a paneleket szabadon módosíthatjuk akár függőleges vagy vízszintes elrendezésben. Ha a paneles elrendezés jön szóba, minden eddiginél hatékonyabban és konfigurálhatóbban fogható munkára a ez a szoftver szinte minden igényt kielégít, sőt ezt ingyen teszi.

pillanatkép pillanatkép 2

Az XYplorer felső ikontárában található keresőfunkcióval adott fájlokat is felkutathatunk, ha nem szeretnénk hosszasan böngészni az egyes mappák között.

Miután beírtuk a számára a kifejezést, rendkívül nagy sebességgel képes felkutatni mindazokat az elemeket amelynek a neve tartalmazza a keresett kifejezést. Hivatalos oldal.

Nagymértékben képes megkönnyíteni a hétköznapjainkat, egyszerűbbé teszi számítógépes navigációnkat.

Kapcsolódó alkalmazások

  • XYplorer Portable 18.40.0100XYplorer Portable 18.40.0100 Az XYplorer Portable egy univerzális fájlkezelő alkalmazás, amit Windows rendszerre fejlesztetek ki. A szoftver funkcionálisan ugyanazokat a lehetőségeket biztosítja akárcsak a […]
  • Glarysoft Quick Search 5.28.1.100Glarysoft Quick Search 5.28.1.100 A Glarysoft Quick Search egy ingyenes, Magyar nyelvű speciális fájlasszisztens. A szoftvert fájlkeresője szinte bármilyen fájlkiterjesztés esetén felhasználható, dokumentumok, képek, […]
  • Tablacus Explorer 18.5.16Tablacus Explorer 18.5.16 A Tablacus Explorer egy több paneles elrendezést is támogató fájlkezelő alkalmazás amely segítségével a gépünkön található állományokat tudjuk rendezni. Ingyenes, Magyar nyelvű. Ha […]
  • Unreal Commander 3.57.1292Unreal Commander 3.57.1292 Az Unreal Commander egy kétpaneles fájlkezelő alkalmazás számtalan extrával. ideális hogy FTP fájlkezelési feladatokat rá tudj bízni, támogatja a tömörített fájlokat, azokat vele ki lehet […]
  • FilezillaFileZilla 3.31.0 A FileZilla egy FTP kliensként használható, rengeteg kényelmi funkciót biztosító fájlkezelő alkalmazás, amivel opcionálisan adott mappák tartalmát lehet szinkronizálni. Kedvencek […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1stargray
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
XYplorer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,95 USD Trial
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code