Miro 6.0

Miro

Komplett multimédiás funkciókkal felfegyverzett videó lejátszó szoftver a Miro jelen kiadása.

Az alábbi szoftver tudásban jelentősen túlmutat az átlag Player funkción, nem csak videók és audio állományok elindítására használható amit széles kodek támogatás jellemez, hanem, képes torrent állományok letöltésére, méghozzá teljesen legális útvonalon.

Segítségével közvetlenül tudjuk elérni a nagyobb videómegosztókat, továbbá online tartalmak streamingelésére is használható ingyenes változat.

Miro telepítése, használata:

Az exe fájl letöltése után installációs módot kell hogy válasszunk aminek a végeztével egy hosszas másolási művelet veszi kezdetét. Ezután a program felajánlja hogy futtatja is a már telepített szoftvert, szerencsére túl sok kérdést nem tesz fel, így hamar túl lehetünk rajta.

Viszont első indulásakor néhány alapvető információt azért be kell hogy állítsunk, többek között a nyelv, induljon e együtt a Windowssal, természetesen napi használat esetén javasolt csak.

Felülete letisztult, átlátható, az egyes állományokat kategorizálva tudjuk kezelni, tartalmaz egy keresőfunkciót amivel azonnal megtalálhatjuk kedvenc előadónkat.

A keresési folyamat végén lista szerűen sorolja fel az elemeket, beszerzési útvonala illetve formátuma alapján.

Rendkívül széleskörűsége révén javasolt a használata.

Miro

Miro  letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • Quick LaunchQuick Launch 2.5       Programok azonnali indítását illetve fájlok közvetlen elérését elősegítő segédalkalmazás a Quick Launch 2.5. Nehezebben elérhető fájlok gyorsabb elérését biztosítja, így egy […]
  • Ingyenesen használható víruseltávolító szoftver a Baidu AntivirusIngyenesen használható víruseltávolító szoftver a Baidu Antivirus Az alábbi alkalmazással ingyenesen védheted meg a számítógépedet a kártékony szoftverektől.
  • SyncBackSE 3.2.26SyncBackSE 3.2.26       Adataink biztonsági mentésére használható szoftver a SyncBackSE 3.2.26. Ezzel a remek szoftverrel akár kezdők is remekül elboldogulnak, kezelőfelülete átláthatóra lett […]
  • Joomla! 2.5.1Joomla! 2.5.1   Elérhető a professzionális honlapkészítő alkalmazás, vagyis a Joomla! 2.5.1.   Továbbra is hordozza azokat az előnyös tulajdonságokat amelyek eddig is jellemezték. Segítségével […]
  • Akkumulátor HD – Android alkalmazásokAkkumulátor HD – Android alkalmazások A látványos Android alkalmazás segítségével folyamatosan figyelemmel kísérhetjük készülékünk akku állapotát.     A rendszeres igénybevételnek kitett mobilok hamar alacsony […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code