Miro 6.0

Miro

Komplett multimédiás funkciókkal felfegyverzett videó lejátszó szoftver a Miro jelen kiadása.

Az alábbi szoftver tudásban jelentősen túlmutat az átlag Player funkción, nem csak videók és audio állományok elindítására használható amit széles kodek támogatás jellemez, hanem, képes torrent állományok letöltésére, méghozzá teljesen legális útvonalon.

Segítségével közvetlenül tudjuk elérni a nagyobb videómegosztókat, továbbá online tartalmak streamingelésére is használható ingyenes változat.

Miro telepítése, használata:

Az exe fájl letöltése után installációs módot kell hogy válasszunk aminek a végeztével egy hosszas másolási művelet veszi kezdetét. Ezután a program felajánlja hogy futtatja is a már telepített szoftvert, szerencsére túl sok kérdést nem tesz fel, így hamar túl lehetünk rajta.

Viszont első indulásakor néhány alapvető információt azért be kell hogy állítsunk, többek között a nyelv, induljon e együtt a Windowssal, természetesen napi használat esetén javasolt csak.

Felülete letisztult, átlátható, az egyes állományokat kategorizálva tudjuk kezelni, tartalmaz egy keresőfunkciót amivel azonnal megtalálhatjuk kedvenc előadónkat.

A keresési folyamat végén lista szerűen sorolja fel az elemeket, beszerzési útvonala illetve formátuma alapján.

Rendkívül széleskörűsége révén javasolt a használata.

Miro

Miro  letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • PIXresizer 2.0.6PIXresizer 2.0.6 A PIXresizer képek átméretezésére és konvertálásra is felhasználható, mindamellett hogy ingyenes és könnyen használható.     A program egyszerűségével és minimális erőforrásával […]
  • CowPotato 3D- Android játékokCowPotato 3D- Android játékok   Egy különleges, szórakoztató játék ahol tehenekkel szemben mérhetjük össze erőnket, nem más mint a CowPotato 3D.   Célozz tökéletesen és lődd ki a teheneket, de ne hidd, hogy olyan […]
  • Just CauseJust Cause       Igazi akciójáték, ami lebilincselő perceket szerez kipróbálóinak a Just Cause nevű játék.     {nice1} Ebben az akciójátékban igazi hősökké válhatunk, ahol felvehetjük a harcot a […]
  • IObit Driver Booster, illesztők telepítése, frissítése könnyedénIObit Driver Booster, illesztők telepítése, frissítése könnyedén A Windows újrarakása után különösen hasznos tud lenni, szakértelem nélkül keresi meg a gépünkhöz megfelelő drivereket képes azokat egyetlen kattintással telepíteni.
  • K-Lite Codec Pack Full 7.10K-Lite Codec Pack Full 7.10   A legnépszerűbb multimédiás csomag, amely számára nincs ismeretlen Videó formátum, ha mégis előkerül egy a fejlesztők hamar orvosolják a hiányosságot. A gyakori frissítés garantált.   […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code