Közzétették a Wise Care 365 Portable 2.86.230- as változatát

screenshot

Ha rengeteg alkalmazás van telepítve számítógépedre nem szeretnél újabbat installálni, de szükséged van egy karbantartóra, hogy a Windowst kipucold, akkor használd ezt.

Mivel hordozható változatról van szó, kötöttségek nélkül tudod felhasználni a számítógéped karbantartására akár egy USB kulcsról. Az új kiadás a korábbiakhoz képest Windows 8.1 illetve Internet Explorer 11 támogatást kapott. Továbbá új nyelvi támogatást, illetve kisebb hibajavításokon esett át. A telepíthető változattal funkcionálisan teljesen megegyezik, képes egy kattintással pucolni a böngészőnk előzményeit, a merevlemezről felkutatni a fölösleges fájlokat, tud töredezettség mentesíteni és természetesen a regisztrációs adatbázist is rendbe tudja tenni. Indítópult kezelőjével a Windows indulása rövidíthető. A hivatalos oldal itt található.

Innen letöltheted…

screenshot

Kapcsolódó alkalmazások

  • A legfrissebb programok listájaA legfrissebb programok listája  Az általunk közzétett legújabb programok listája. Wise Care 365 Portable 2.81 A népszerű Windows optimalizáló program hordozható változata, Magyar nyelven is tud. Időzíthető […]
  • Újabb karbantartó amivel gyorsabbá tehető a Windows -Wise Care 365Újabb karbantartó amivel gyorsabbá tehető a Windows -Wise Care 365 A lelassult Windows igen bosszantó tud lenni, pedig egy kis odafigyeléssel bizony javíthatunk annak állapotán, egy remek kis szoftver a Wise Care 365 ami kitakarít minden fölösleges nyomot.
  • Wise Care 365 Portable 4.8.6Wise Care 365 Portable 4.8.6  A Wise Care 365 Portable a népszerű multifunkciós karbantartó alkalmazás hordozható kiadása. Funkcionálisan hasonlóan széleskörű és még ingyenes is egyben. Böngésző, Registry […]
  • Windows tuning egyetlen alkalmazássalWindows tuning egyetlen alkalmazással Egyetlen alkalmazással tuningolhatod, pucolhatod, gyorsíthatod a számítógépedet, amit akár egyetlen kattintással is végre tudsz hajtani.
  • Turbózd fel a Windowst a Wise Care 365 segítségévelTurbózd fel a Windowst a Wise Care 365 segítségével Gyorsabbá, megbízhatóbbá tudod tenni a Windowst ezzel az ingyenesen használható alkalmazással. Egyetlen felületen több segédeszközt is kapunk.
Összefoglaló
Cikk neve
Közzétették a Wise Care 365 Portable 2.86.230- as változatát
Leírás
Ha rengeteg alkalmazás van telepítve számítógépedre nem szeretnél újabbat installálni, de szükséged van egy karbantartóra, hogy a Windowst kipucold, akkor használd ezt.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code