Kötelező letöltésvezérlő alkalmazások Windowsra

Segítségükkel sokkal könnyebbé és nem utolsósorban akár teljesen automatikussá tehető a letöltés folyamata.

Mivel rengeteg tartalomhoz férhetünk hozzá letöltés útján, megkérdőjelezhetetlen dolognak számít az hogy szükség lehet egy olyan programra, amellyel nem csak hogy könnyebbé de akár teljesen automatikussá is tehető a folyamat. Rengeteg szoftvert találhatunk, ezek között fellelhetőek ingyenes és fizetős változatok.

Internet Download Manager

A néhány lépésből álló installációs folyamat végeztével integrálódik böngészőnkbe így folyamatosan képes figyelemmel kísérni szokásainkat és csak a szükséges pillanatban tudatja velünk jelenlétét.

Speciális fájl letöltési eljárásának köszönhetően, ahol darabolva történik az adatok mozgatása, az átlagostól jóval gyorsabb sebességen képes dolgozni. Az Internet Download Manager időzíthető lehetőséget is tartogat.

Orbit Downloader

Ha már az időzíthető folyamatoknál tartunk, akkor néhány szót érdemes említeni az Orbit Downloader -ről is.

A program kifejezetten a nagyobb méretű fájlok kezelésére van specializálódva, képes folytatni a megszakadt munka folyamatokat. Ha letöltés alatt épp böngészni támadna kedvünk nem kell idegeskednünk a lassúság miatt mivel a szoftver segítségével korlátozható a sávszélesség így mindennek megfelelő mennyiségű erőforrás marad.

Csak bizonyos fájl formátumok esetén lép akcióba, tehát figyelembe veszi elképzeléseinket.

VSO Downloader

Videók esetén érdemes használni, tehát ha filmeket YouTube-on tárolt tartalmakat szeretnénk letölteni akkor érdemes kipróbálni ingyenes szolgáltatásait.

A háttérben meghúzódva az általunk megadott formátummal való találkozás esetén automatikusan letölti, testre szabható hogy reklámokat és egyéb nemkívánatos tartalmakat hagyjon figyelmen kívül. Az egyetlen hátrányként csak azt lehet felhozni hogy nem támogatja anyanyelvünket, ezt ellensúlyozza a rengeteg fájl formátum amit ismer. A VSO Downloader letöltése a linken.

uGet

Ha a videók letöltéséről beszélünk az uGet remek menedzserünkké válhat. Azon felül hogy kezdők számára a legjobb választás lehet, természetesen rengeteg feladatra felhasználható, nem csak hogy videókat tudunk vele letölteni de azokat konvertálni is tudjuk. Néhány fontosabb formátumot ismer, azokat, amelyekkel a leggyakrabban összefuthatunk. Az előzőleg felsorolt szoftverekhez mérten kevesebb funkciót szolgáltat ha az ingyenességet és a könnyű kezelést tartjuk szem előtt a kipróbálás mellett dönthetünk.

Kapcsolódó alkalmazások

  • SlimBrowser 7.00.070     Ingyenes és kiváló böngészési élményt biztosít a SlimBrowser jelen változata. Ez a kis méretű böngésző számtalan olyan kiegészítőt is tartalmaz ami fokozza a felhasználói élményt […]
  • CleanAfterMe 1.37CleanAfterMe 1.37     Rendszerünk nagytakarítására használható segédalkalmazás a CleanAfterMe 1.37. A számítógép rendszeres használata során főleg böngészés során sok olyan fájl keletkezik amelyek […]
  • Elérhető az Auslogics Registry Defrag 7.4.0.0Elérhető az Auslogics Registry Defrag 7.4.0.0 Egyszerűen kezelhető regisztrációs adatbázis optimalizáló szoftver ingyenes kiadásban. Itt a legújabb letölthető változata.
  • Xvirus Personal Guard 6.0.5.0Xvirus Personal Guard 6.0.5.0 Az Xvirus Personal Guard egy megbízható, kis mérettel bíró víruskereső és eltávolító szoftver, ami valós idejű védelmet biztosít a kipróbálói számára. Egyénileg választható ki a keresés […]
  • xShredder 4.1.1xShredder 4.1.1 Az xShredder egy különleges fájlkezelő alkalmazás amivel a bizalmas adatainkat tudjuk végérvényesen, visszaállíthatatlanul törölni. Szinte biztos hogy mindannyian kerültünk már […]
Összefoglaló
Cikk neve
Kötelező letöltésvezérlő alkalmazások Windowsra
Leírás
Segítségükkel sokkal könnyebbé és nem utolsósorban akár teljesen automatikussá tehető a letöltés folyamata.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code