OooPlayer Portable 2.2.0.3422

OooPlayer Portable

Az OooPlayer Portable médialejátszójával egy több kényelmi funkciót is biztosító zenelejátszót próbálhatsz ki. Ezt a kiadást nem kell telepíteni, hordozható verzió. A szoftverrel Online rádiócsatornákat is elérhetsz, összeállíthatsz vele lejátszólistákat is ha több zenei fájlt szeretnél vele lejátszani. Hangfelvevő, equalizer funkcióval. Fontosabb támogatott formátumok: WMA, APE, OGG, FLAC, MPC, MP3, AAC, OPUS, TTA, WV, AC3, ALAC. Ingyenes.

Az alábbi zenelejátszó alkalmazásról több előnyös tulajdonságot is fel lehet hozni, amiben eltér a hagyományos verziótól, hogy ezt a kiadást nem kell telepíteni, egy cserélhető USB adathordozóról is futtatható mindamellett hogy számos extra funkciót támogat. Az OooPlayer Portable ingyenesen érhető el bárkinek.

Az OooPlayer Portable letöltése után a programot azonnal el lehet indítani, majd be is tallózhatod a kedvenc, a számítógépeden tárolt zenei fájljaidat. A támogatottsági listáját tekintve ismeri a WMA, APE, OGG, FLAC, MPC, MP3, AAC, OPUS, TTA, WV, AC3, ALAC kodekeket.

Ez a zenelejátszó több hasznos funkciót is biztosít, vele sokkal kényelmesebben tudod a multimédiás fájljaidat elérni, összeállíthatsz lejátszólistákat, sőt ha szükséges a konfigurációt ezen a területen el lehet menteni, majd ha szükséges visszatölthető.

Az OooPlayer Portable a teljesebb funkcionalitáshoz Stream feladatokat is támogat, ez online rádiócsatornáknál ideális. A program alapértelmezetten több ma népszerű adót is biztosít, de itt tudásban nem merül ki hisz akár manuálisan is hozzá adhatsz újakat néhány lépésben. Hangfelvevő funkciót is tartalmaz meghatározott műsorok rögzítéséhez.

Az OooPlayer Portable megoldása azokra is gondol akik egyedi hangzással szeretnék kipróbálni, hisz egy beépített equalizer funkcióval is el van látva, itt profil szerint lehet az adott zenei műfajhoz igazítani.

Helyette választhatod még az AIMP Portable, vagy az ALLPlayer Portable kiadását, az utóbbi annyiban tud többet funkcionálisan hogy vele már videókat is meg lehet nyitni. Ez a verzió sem igényel telepítést.

Az OooPlayer Portable egy lejátszólistákat is támogató, nagyon egyszerűen használható médialejátszó ami zenei fájlok megnyitására az egyik legjobb választás. Online rádiócsatornák vételére, illetve közvetlen hangfelvételek készítésére. Nem kell telepíteni.

OooPlayer Portable

OooPlayer Portable összefoglaló:

 • Zenelejátszó alkalmazás
 • Nem kell telepíteni
 • Online rádiócsatornákhoz
 • Hangfelvevő funkció
 • Lejátszólisták támogatása
 • Equalizer funkció
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat
 • Hivatalos oldal: https://sourceforge.net/projects/oooplayer/

Kapcsolódó alkalmazások

 • OooPlayer 2.2.0.3422OooPlayer 2.2.0.3422 Az OooPlayer egy ingyenes zenelejátszó program, amivel akár Online rádiócsatornákat is meg tudsz nyitni. Lehetőség van lejátszólistákat összeállítani, a Streamingelt tartalmak felvehetőek. […]
 • VLC Media Player 3.0.8VLC Media Player 3.0.8 A VLC Media Player egy rengeteg különleges funkciót biztosító videólejátszó, illetve audió fájlok megnyitására alkalmas program. Magyar nyelvű, ideális Online rádiócsatornák vételére is ( […]
 • VLC Media Player Portable 3.0.1VLC Media Player Portable 3.0.1 A VLC Media Player telepítést nem igénylő korszerű videólejátszó szoftver, amivel szinte bármilyen formátumot meg tudsz nyitni, legyen az videó, vagy audió tartalom, Fel lehet még […]
 • ALLPlayer 7.3ALLPlayer 7.3 Az ALLPlayer egy egyszerű, látványos átlátható kezelőfelülettel rendelkező DVD lejátszó szoftver. A program rengeteg formátumot támogat, ideális filmek, illetve zenei fájlok […]
 • Aimp ikonAimp 4.50.20.70 Az Aimp egy rengeteg népszerű formátumot támogató zenelejátszó alkalmazás, amit Stream feladatokra is fel tudsz használni. Ideális Online rádiócsatornák eléréséhez. MP3, WAV, WMA […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
OooPlayer Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük