ESET MOBILE Antivirus

ESET MOBILE Antivírus

ESET MOBILE Antivírus

 

A hackerek számára jó üzletnek látszik mások adatainak ellopása, az ESET MOBILE Antivirus mobiljaink védelmét garantálja.

 

A mobil készülékek népszerűségével a kártevők hatásköre is terjeszkedni látszik, a rossz szándékú emberek már minden eszközre készítenek kémprogramokat bizalmas adataink és jelszavaink megszerzésének céljából. Szerencsére ezzel az okostelefonokra optimalizált szoftverrel biztonságban tudhatjuk magunkat. A 30 napos próbaváltozatot egy gyors regisztrálást követően szabadon kipróbálhatjuk.

 

Azoknak jöhet jól elsősorban akik WI-FI vagy Bluetooth kapcsolat segítségével lépnek fel a világhálóra, ők fokozott veszélynek vannak kitéve.

 

 ESET Mobile Antivirus letöltés:

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Image Tuner: Vízjelezés és konvertálás automatikusanImage Tuner: Vízjelezés és konvertálás automatikusan Az alkalmazás segítségével teljesen automatikusan tudod fotóidat átkonvertálni, méretezni, de akár vízjelet is elhelyezhetsz rajta.
  • Extreme Road Trip – Android játékokExtreme Road Trip – Android játékok  Féktelen száguldások részese lehetsz az Extreme Road Trip Android játék futtatása esetén.     Az alábbi alkalmazásban el is felejtheted a féket, kapsz egy autót amellyel féktelen […]
  • Calibre e-könyv olvasás egyszerűenCalibre e-könyv olvasás egyszerűen E-könyvek olvasására, konvertálásra használható alkalmazás, a legújabb kiadás elérhető portable, illetve normál installálható verzióban is.
  • Heti frissítésekHeti frissítések  A héten frissült alkalmazások listája. PotPlayer 1.5.36982 Egyszerűség és nagy kodek támogatottság jellemzi, multimédiás feladatok végrehajtásának egyik ideális […]
  •  Toy Defense – Android játékok Toy Defense – Android játékok   Védd meg a tornyot a támadóktól, légy te a sereg első védvonala ebben az ingyenes Android játékban, nem más mint a Toy Defense.     Egy csata kellős közepébe csöppensz, fontos […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code