PicPick Portable 4.2.8

PicPick Portable screenshot

A PicPick Portable egy USB meghajtóról is futtatható ingyenes képlopó alkalmazás, különlegessége, hogy az indítása során nem hoz létre semmilyen ideiglenes fájlt a merevlemezen. Egy beépített képszerkesztőt is tartalmaz, ideális fotók megosztásához is.

Ki gondolná hogy a népszerű ingyenesen is használható képlopóból fellelhető portable verzió is ami nem igényel installálást, akár külső USB meghajtóról is tudjuk futtatni bármely számítógépen.

 A PicPick Portable nem egy hagyományos pillanatfelvétel készítő hisz tudása ettől sokkal több. Elsősorban azért tér el a hagyományoktól, mivel igen széleskörűen konfigurálható, egyedi billentyűparancsokkal indítható.

Ajánljuk még a Free Screen Video Recorder nevű programot, igaz ő igényli az installálást de az egyszerűségével hamar levehet minket a lábunkról.

Visszatérve kedvencünkhöz, a PicPick Portable nevű alkalmazáshoz, lehetőségünk van a teljes képernyőt megörökíteni, vagy akár  aktív ablakot, de szabadkézi kijelölésre is van mód ha azt szeretnénk. A használatáról bővebben itt olvashatsz.

 PicPick

Második legnagyobb erőssége hogy tartalmaz egy képszerkesztő alkalmazást, amivel az elkészített képet szerkeszteni is tudjuk. Levághatunk belőle részeket, átméretezhetjük azt, feliratozhatjuk, effektekkel bővíthetjük. Természetesen a hordozható képlopók felhozatala itt nem merül ki hisz ott van a HyperCam Portable és a másik klasszis a Screenshot Captor portable ami szintén támogatja a billentyűs vezérlést.

Az elkészült alkotásunkat meg is oszthatjuk e-mailben, Facebookon, Twitteren, de FTP kapcsolatot létesített tárhelyünkön is.

 A telepíthető változat itt található.

A PicPick Portable telepítést nem igénylő változata sokkal egyszerűbb használatot biztosít, nem helyez el semmilyen fájlt a merevlemezen, ezen kiadás természetesen teljesen ingyen beszerezhető.

letoltes

Kapcsolódó alkalmazások

  • PicPick 4.2.8PicPick 4.2.8 A PicPick egy professzionális screenshot készítő szoftver ami képszerkesztőt is tartalmaz. A hagyományos képlopáson felül azok megosztásában is segédkezik. Ez a Free szoftver telepítést […]
  • IceCream Screen Recorder 5.0IceCream Screen Recorder 5.0 Az IceCream Screen Recorder egy modern, nagyon egyszerűen használható képlopó, videó felvevő alkalmazás. A szoftver egy beépített képszerkesztőt is tartalmaz, ami rajzoló funkciót is […]
  • CleanShot 2.2.2CleanShot 2.2.2 A CleanShot egy teljesen ingyenesen használható képlopó, képernyőmentő, videó felvevő szoftver, amivel szabadon rögzíthető bármilyen tevékenység. Az alkalmazás egy beépített […]
  • JAlbum 14.0.5JAlbum 14.0.5 A JAlbum nevű alkalmazással könnyedén létre tudsz hozni Online fotóalbumokat, ebbe számos Multimédiás fájltípus felhasználható, legyen az videó, zenei fájl. A szoftver Magyar nyelven […]
  • TSR Watermark Image Software Portable 3.5.8.6TSR Watermark Image Software Portable 3.5.8.6 A TSR Watermark Image Software Portable egy telepítés nélkül futtatható képszerkesztő szoftver, rengeteg különleges funkciót bocsájt rendelkezésre, többek között tud vízjelezni, […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
PicPick Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Software Category
Portable képlopók
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code