Jelszó titkosítót, képszerkesztőt, játékos üzemmódot is tartalmazó karbantartó szoftver

Komplett karbantartói feladatokat ellátó alkalmazás amely rengeteg olyan plusz funkciót is biztosít amit jelenleg szinte egyetlen ingyenes segédszoftver esetében sem találhatunk meg, csak külön program esetén. A Toolwiz Care szabadon felhasználható.

Legyen szó böngészési előzményeink eltávolításáról, regisztrációs adatbázis naprakészen tartásáról az alábbi szoftver garantálja az eredményeket.

Szerkeszteni tudjuk a rendszerbetöltési adatokat a start menü elemeit ahol olyan összetevőket is megjelenít ami normál esetben rejtettek maradnak előttünk.

Mivel a lemezek töredezettsége komoly teljesítménybeli problémát is kiválthat felületén manuálisan választhatjuk ki hogy melyik meghajtót szeretnénk optimalizálni.

A rendszerindítási jelentés áttekintésekor megtudható hogy az adott összetevő mennyi időt rabol el boot folyamatunk során. A Toolwiz Care kompatibilis a legújabb operációs rendszerrel, avagy a Windows 8-al.

Ettől a karbantartótól sokkal többet tud, az viszont ismertebb.

A rendszer optimalizáló opció alatt egyetlen kattintással ideális értékeket tudunk elérni, javítván a Windows teljesítményét.

Folyamatkezelőjével figyelemmel tudjuk kísérni a futó folyamatokat. Az alkalmazás a szemünk egészségére is odafigyel azáltal hogy meghatározott időközönként figyelmeztet arról hogy pihentessük azt. Ez főleg azok számára lehet hasznos akik több órát a számítógép előtt vannak.

Fájl titkosító és dekódoló funkciója azon felhasználók számára lehet hasznos akik eddig a folyamatra külső segédet alkalmaztak. A szuper intézője megjelenít minden olyan folyamatot amik általánosságban rejtettek maradnak előttünk, itt akár jártasabbak a gyanúsabb folyamatokat ki is tudják szúrni.

Ha már a rendszerleíróknál tartanánk a Toolwiz Care képes arról mentést készíteni, visszaállítani, illetve töredezettség mentesíteni ami a teljesítmény miatt lehet hasznos.

Tartalmaz még egy rendkívül hasznos funkciót ami nemigazán az ilyen jellegű szoftverek profilja, mégpedig az MBR rekord lementése és visszaállítása, sok felhasználó számára okoz ez az igen kényes terület gondokat, segítségével ez most örökre a múlté lehet.

Ha az érdekességeknél tartunk akkor a lemezdoktor funkció valódi csemegének fog számítani, éppúgy mint a hálózat javítási segédlet.

Jelenleg minden funkció teljes értékűen használható ingyenesen, remélhetőleg így is marad, a cikk nem tartalmaz minden funkciót, bővebb információért érdemes kipróbálni.

Kapcsolódó alkalmazások

  • Gom Media Player: Filmlejátszás széleskörűenGom Media Player: Filmlejátszás széleskörűen Filmek megtekintésére használható ingyenes szoftver, rengeteg extra funkciót, továbbá kodeket támogat.
  • AppKILL 1.0AppKILL 1.0 AppKILL avagy lődd le, állítsd le azokat a folyamatokat a feladatkezelő megkerülésével amik lefagytak vagy nem válaszolnak.     Ha már LockHunter segítségével törölni tudjuk a Windows […]
  • Speedtest.net- Android alkalmazásSpeedtest.net- Android alkalmazás   Ellenőrizd le az internet kapcsolatod sebességét az alábbi program segítségével. A Speedtest.net könnyű használatot biztosít. Ellenőrizd le az alábbi program segítségével, hogy […]
  • ESET NOD32 7.0.302ESET NOD32 7.0.302     Elérhető a többszörös díjnyertes vírusirtó alkalmazás legújabb változatának a béta verziója, nem más mint a ESET NOD32.   Ez a kiadás számos újdonságot tartalmaz amely a […]
  • Ubiquitous Player 5.1Ubiquitous Player 5.1   Multifunkciós segédalkalmazás, amely multimédiás feladatok végrehajtásán felül egy egész sor lehetőséget biztosít a számunkra, nem más mint az Ubiquitous Player 5.1 kiadása. Ma már […]
Összefoglaló
Cikk neve
Jelszó titkosítót, képszerkesztőt, játékos üzemmódot is tartalmazó karbantartó szoftver
Leírás
Komplett karbantartói feladatokat ellátó alkalmazás amely rengeteg olyan plusz funkciót is biztosít amit jelenleg szinte egyetlen ingyenes segédszoftver esetében sem találhatunk meg, csak külön program esetén. A Toolwiz Care szabadon felhasználható.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code