ISO Toolkit 7.1

ISO Toolkit

Az ISO Toolkit segítségével professzionális szintre emelhetjük az ISO formátummal bíró állományaink kezelését, szinte mindent támogat, amire itt szükség lehet. Profi ISO szerkesztő program.

Akik rendszeresen kerülnek kapcsolatba lemezkép formátumokkal kétségtelen hogy egy külső segédprogramra is szükség lesz ami nem csak azok lemezre égetésében tud hasznos szolgálatot tenni, hanem akár a szerkesztési folyamatok során is hű társunkká tud szegődni. Az ISO Toolkit minden funkciót biztosít annak az érdekében hogy ISO fájlokat tudj szerkeszteni.

A feladatra talán nem is találhatnánk egyszerűbb programot, mint az ISO Toolkit ami egy felületen szinte minden lehetőséghez szolgáltat alternatívát.

Hasonlóan ehhez a szoftverhez ami szintén támogatja az ISO manipulációt és a lemez írási lehetőségeket, az egyszerűséget tartja szem előtt.

Az alkalmazás az ISO Toolkit nem igényel telepítést, egy tömörített fájl formájában tölthető le, kibontásához nyugodtan használhatjuk a 7-ZIP  nevű szoftvert, ami után csak el kell hogy indítsuk így nem csak hogy ingyenesen de még portable módon is szolgál minket.

ISO Toolkit ISO Toolkit

Megnyitható vele a szóban forgó állomány, mountolhatunk, Lemezre írt változat esetén egyszerűen másolhatjuk azt, de nem maradt ki belőle a konvertálás lehetősége sem.

Természetesen új állomány is készíthető az ISO Toolkit segítségével, amit akár Bootolható formában hozhatunk létre.

Konvertálás esetén esetén az ISO, NRG és CUE formátumot támogatja. Ha saját egyedi telepítőkészlet módosítás készítés céljából futtatjuk, mindenképp javasolt mellé  ezt a programot. Az előző kiadásokhoz képest sajnos továbbra sem tud Magyar nyelven az ISO Toolkit, de széleskörűsége és ingyenessége mindenképp kárpótol minket. Lemezek kezelése esetén ajánljuk még mellé a szintén free módon futtatható IsoBuster nevű programot ami sérült állományok kezelése esetén is segíthet a számunkra.

Egyszerű kezelhetőség ingyenesség és hordozhatóság jellemzi. Rendeltetésszerű használatához némi ismeret azért nem árt. Hivatalos oldal:

Kapcsolódó alkalmazások

  • ISO Workshop 7.5ISO Workshop 7.5 Az ISO Workshop ISO állományok egyszerű kezelése és közvetlen lemezre írásának egyik legjobb segédje. Az ingyenes alkalmazással lehetőség van Backupok készítésére, ISO konvertálásra, […]
  • Win Toolkit 1.5.4.9Win Toolkit 1.5.4.9 A Win Toolkit egy telepítőlemez készítő alkalmazás, amivel néhány egyszerű lépésben tudsz saját Bootolható médiákat készíteni. A szoftver használata nagyon egyszerű, mindenképp érdemes […]
  • Anti-Malware Toolkit 1.13.326Anti-Malware Toolkit 1.13.326  Az Anti-Malware Toolkit egy Antivírus letöltő alkalmazás, amivel beszerezhetsz definíciós adatbázist, illetve víruseltávolító segédletet. Kifejezetten kezdők számára lett kifejlesztve. […]
  • Soft4Boost Burning Studio 4.7.7.721Soft4Boost Burning Studio 4.7.7.721 A Soft4Boost Burning Studio egy modern, könnyen használható CD/DVD író alkalmazás. A szoftver Magyar nyelvi támogatással is rendelkezik. Vele összeállíthatsz műsoros adathordozókat, ez […]
  • BurnAware Premium 11.1BurnAware Premium 11.1 A BurnAware Premiummal adatlemezeket állíthatunk össze, illetve multimédiás tartalmainkat tudjuk CD/DVD lemezre írni. A free változattól sokkal több funkciót biztosít. ISO fájlok esetén […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
ISO Toolkit
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code