IObit Uninstaller 3.1.7.2379

IObit Uninstaller

Használaton kívüli, fölösleges szoftvereinket távolíthatjuk el alaposan az IObit Uninstaller segítségével.

A ritkán használt fölösleges szoftverek az esetek döntő többségében csak a helyet foglalják a merevlemezen az értékes tartalmak elől. Ebben az esetben a legjobb megoldás ha felülvizsgáljuk telepített alkalmazásainkat és töröljük azokat amit csak alkalmanként futtatunk.

IObit Uninstaller áttekintése, valóban szükségünk van rá?

A Windows által nyújtott eltávolítótól sokkal hatékonyabb eljárást biztosít mivel a beépített megoldás esetén visszamaradhatnak olyan elemek amelyek csak fölöslegesen foglalják a helyet, és rendellenes működést eredményezhetnek abban az esetben ha a rendszerleíró sok cél nélküli bejegyzést tartalmaz.

Az IObit Uninstaller olyan eltávolítási módokat is biztosít amit a hagyományos beépített lehetőségekkel alapból nem lehetséges. Több kategóriára bontva tekinthetjük át az egyes szoftvereket és Windows összetevőket.

Eltávolíthatóak vele eszköztárak és Windows frissítések is ha ezekkel problémáink lennének.

Az alábbi kategóriák szerint csoportosítja a programokat az IObit Uninstaller.

Használat alapján azokat az elemeket sorolja fel amiket ritkán használunk. Méret alapján így ha valamelyik túl nagy mérettel rendelkezne akkor lecserélhetjük kisebb hasonló funkcionalitást nyújtó változatra. Továbbá áttekinthetjük hogy melyek azok amik nemrég voltak installálva.

A portable változata pedig itt található

IObit Uninstaller használata:

Futtatása során lehetőségünk van a módosítások végrehajtása előtt visszaállítási pontot létrehozni annak az érdekében, hogy az esetlegesen felmerülő problémákat el tudjuk kerülni.

Fejlett mód esetén mélyreható analízisnek veti alá a számítógépet, hogy felismerjen minden visszamaradt elemet ami ezen túl már fölösleges. Ingyenes változat. Hivatalos oldal. 

IObit Uninstaller

Kapcsolódó alkalmazások

  • IWIW- Android alkalmazásokIWIW- Android alkalmazások Kövesd nyomon ismerőseid közösségi életét, adj magadról hírt Androidos mobilod segítségével is az alábbi alkalmazás segítségével.   Ma már nem csak számítógépen tudsz közösségi […]
  • Mass DownloaderMass Downloader 3.9       Elsősorban nagyobb méretű fájlok letöltése esetén lehet hasznunkra a Mass Downloader 3.9 változata. A ma legnépszerűbb böngészőkkel kiválóan együtt működő program, jelentősen […]
  • Hitman Pro 3.7Hitman Pro 3.7   A Hitman Pro segítségével gyorsan el tudjuk távolítani a számítógépre telepedett kártékony szoftvereket.   Ha úgy érezzük, hogy a számítógépen valamilyen gyanús tevékenység folyik a […]
  • Windows gyorsító szoftver: Auslogics BoostSpeedWindows gyorsító szoftver: Auslogics BoostSpeed A Windows rejtett tartalékait tudod felszabadítani, továbbá optimalizálni tudod a már belassult rendszeredet, amihez minden fontosabb és említésre méltó eszközt rendelkezésre bocsájt.
  • DivFix 1.10 AVI javító programDivFix 1.10 AVI javító program A DivFix segítségével a részlegesen letöltött illetve hibásan átalakított AVI formátummal rendelkező állományokat tudjuk kijavítani, illetve olvashatóvá tenni.     Ha AVI formátummal […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code