Bulk Crap Uninstaller 4.1

Bulk Crap Uninstaller

A Bulk Crap Uninstaller egy egyszerűen használható hatékony programeltávolító alkalmazás. A szoftver a szóban forgó feladaton kívül egyéb funkciókat is biztosít, mivel tartalmaz egy Startup Manager kiegészítőt. Rendszer visszaállítási pontokat is készíthetsz vele. Magyar nyelvű.

Ingyenes, kis méretű, felhasználóbarát kialakítású alkalmazás a Bulk Crap Uninstaller amivel néhány egyszerű lépésben el tudod távolítani a számítógépedről azokat a programokat, amikre már nem tartasz igényt, mivel nem használod. A program beszerezhető telepítést nem igénylő változatban is.

A Bulk Crap Uninstaller letöltése után a telepítésekor akik szükségét érzik Portable változatot is létre tudnak belőle hozni, azt több gépen is futtatni lehet mindennemű rendszer módosulás nélkül.

A Bulk Crap Uninstaller programeltávolítóját nagyon egyszerű használni, mivel Magyar nyelvi támogatással is bír.

Az installálás, illetve az indítása után a szoftver kilistáz minden olyan programot, amit korábban telepítettél. Itt több módszer szerint is ki lehet az alkalmazásokat listázni, név, méret, dátum szerint. Ha szükséges egyedi szűrőket is igénybe vehetsz, adott programok rendszerezettebb elérésének a céljából.

A Bulk Crap Uninstaller több mint egy hagyományos programeltávolító, mivel tartalmaz egy Startup Managert ( Indítópult kezelő ) Amivel áttekinthető minden egyes olyan szoftver, ami a Windows indulásakor automatikusan betöltődik. Itt eltávolíthatóak, letilthatóak a fölösleges elemek, gyorsabbá tehető a gép indulása.

Bulk Crap Uninstaller Támogatott szolgáltatások:

A Bulk Crap Uninstaller támogatja, hogy a Windows Store elemeit is ki lehessen listázni, itt is uninstallálható minden elem amire nem tartasz igényt.

Az alkalmazások eltávolítására több módszert is kínál. Hagyományos Standard, vagy egy „csendes módot” Létre tud hozni egy rendszer visszaállítási pontot, ennek köszönhetően az esetlegesen felmerülő problémák javíthatóak. Ez természetesen nem kötelező, erről tájékoztat.

A kijelölt tartalomról néhány hasznos információt is tud biztosítani, fejlesztő, elérési útvonal, illetve közvetlen kereséseket lehet kezdeményezni ha egy ismeretlen fájlról lenne szó.

Alkalmazások végleges eltávolítására használhatod még a Zsoft Uninstaller vagy a GeekUninstaller nevű szoftvert. Mindkét program hatékony eredményeket tud biztosítani.

A Bulk Crap Uninstaller megoldásával egyszerűen és gyorsan tudod a számítógépedről eltávolítani azokat az alkalmazásokat, amiket már nem használsz. Tartalmaz egy indítópult kezelőt is amivel az automatikusan betöltő programok tekinthetőek át. Ingyenes, Magyar nyelvű.

Bulk Crap Uninstaller

Bulk Crap Uninstaller összefoglaló:

 • Programeltávolító alkalmazás
 • Portable változatban is beszerezhető
 • modern felhasználói felület
 • beépített Startup Manager ( indítópult kezelő )
 • több módszer szerint is lehet kezdeményezni az uninstallálást
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat
 • Hivatalos oldal: https://sourceforge.net/projects/bulk-crap-uninstaller/

Kapcsolódó alkalmazások

 • Bulk Crap Uninstaller Portable 4.1Bulk Crap Uninstaller Portable 4.1 A Bulk Crap Uninstaller Portable egy kis méretű, programeltávolító alkalmazás, amit nem kell telepíteni. Nagyon egyszerű használni, Magyar nyelvi támogatással. Tartalmaz még egy […]
 • CCleaner Slim 5.42.6499CCleaner Slim 5.42.6499 A CCleaner Slim egy ingyenes, nagyon egyszerűen kezelhető karbantartó szoftver. A Magyar nyelvű alkalmazással tisztítható a regisztrációs adatbázis, a merevlemez, illetve a böngészők. […]
 • Total Uninstall 6.22.1Total Uninstall 6.22.1 A Total Uninstall az egyik legalaposabb programeltávolító alkalmazás, amit ma el lehet érni. A szoftver támogatja hogy a fölöslegesé vált szoftvereidet akár kötegelt formában tudd […]
 • Zsoft Uninstaller 2.5Zsoft Uninstaller 2.5 A Zsoft Uninstaller Programok eltávolításához tökéletes eszköz. Alapos munkát végez, el tudja távolítani a visszamaradt nyomokat. Tartalmaz startup managet és Registry backup segédet […]
 • ZSoft Uninstaller Portable 2.5ZSoft Uninstaller Portable 2.5 A ZSoft Uninstaller Portable egy telepítés nélkül használható program eltávolító alkalmazás ami tisztító funkciót, startup managert, és registry backup funkciót is […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
5 based on 1 votes
Teljes név
Bulk Crap Uninstaller
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Software Category
Uninstaller
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code