Internet Turbo 4.0.0

Internet Turbo

Internetes kapcsolatunkat tudjuk optimalizálni az Internet Turbo segítségével, akár kezdőknek is egyszerű lehet a használata.

Az alkalmazással számos hálózati probléma megoldható különösebb szakértelem hiányában is. Csupán fel kell telepítenünk mint bármely szoftvert ezután egy minimális konfigurációra van csak szükség mely végeztével teljesen automatikusan látja el feladatát a háttérben miközben szinte semmilyen erőforrást nem vesz el hasznos futó szoftvereinktől.

Az Internet Turbo pár kattintásos lépésben installálható ahol a szerződési feltételek áttekintése és az összetevők megválasztása lépései után a fájlok másolása következik.

Érdemes megjegyezni hogy a szoftver saját toolbart kísérel meg felinstallálni ezért még a letöltés alatt bizonyos vírusirtók (ESET Smart Security) beriaszthatnak és kéretlen alkalmazásnak titulálhatják. Természetesen efelett nyugodtan szemet is hunyhatunk.

Az alkalmazás használata és beállítása még könnyebb mint az installáció.

Igaz a telepítése után a szoftver azonnal elindít egy varázsló felületet amivel be is konfigurálhatjuk, de ez eltolható egy olyan pillanatra amikor megfelelő az idő.

Itt csupán annyit kell tennünk hogy megadjuk a számára hogy milyen hálózati kapcsolattal rendelkezünk, majd a Speed Up Now gombbal munkába is állíthatjuk. Mint minden programra, erre is igaz hogy követhet el hibákat nem minden konfiguráción fut hasonlóan, ezért lehetőség van vele biztonsági mentést is készíteni hogy visszaállítható legyen az eredeti állapot gond esetén.

Ingyenesség, letisztult kezelőfelület, könnyű használat jellemzi.

Internet Turbo

Internet Turbo letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • TCPView 3.05TCPView 3.05   A TCPView 3.05 segítségével fel tudjuk deríteni hogy az egyes alkalmazásaink mennyi információt szolgáltatnak rólunk.   Ezzel a segéddel betekintést nyerhetünk a háttérben zajló […]
  • Böngéssz sokkal gyorsabban a CoolNovo segítségévelBöngéssz sokkal gyorsabban a CoolNovo segítségével Egy tekintélyes tudással büszkélkedő, szinkronizálási lehetőséget biztosító böngészőmotor, ami a Chrome alapjára épít, azt kiegészítve számos funkcióval.
  • FinalData Standard 2.0FinalData Standard 2.0   Gyors, hatékony és megbízható program, amely a véletlenül törölt adataink visszaállításában lehet segítségünkre. Rendkívül egyszerűen kezelhető program, amely használata során […]
  • Avast! Pro Antivirus 9.0.2016 [vírusirtó letöltés]Avast! Pro Antivirus 9.0.2016 [vírusirtó letöltés] Hatékony védelmi szoftver ami segít abban hogy kordában tudjuk tartani a nemkívánatos behatolókat, vagyis a vírusokat. Az Avast! Pro Antivirus teljes körű védelmet nyújt. A szoftver […]
  • Ashampoo Burning Studio – Blu-ray másoló és adatlemez készítő…Ashampoo Burning Studio – Blu-ray másoló és adatlemez készítő… Ingyenesen használható CD/DVD író alkalmazás ami adatlemezek gyártásán kívül multimédiás tartalmak égetésére vagy közvetlen másolására is felhasználható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code