Internet Turbo 4.0.0

Internet Turbo

Internetes kapcsolatunkat tudjuk optimalizálni az Internet Turbo segítségével, akár kezdőknek is egyszerű lehet a használata.

Az alkalmazással számos hálózati probléma megoldható különösebb szakértelem hiányában is. Csupán fel kell telepítenünk mint bármely szoftvert ezután egy minimális konfigurációra van csak szükség mely végeztével teljesen automatikusan látja el feladatát a háttérben miközben szinte semmilyen erőforrást nem vesz el hasznos futó szoftvereinktől.

Az Internet Turbo pár kattintásos lépésben installálható ahol a szerződési feltételek áttekintése és az összetevők megválasztása lépései után a fájlok másolása következik.

Érdemes megjegyezni hogy a szoftver saját toolbart kísérel meg felinstallálni ezért még a letöltés alatt bizonyos vírusirtók (ESET Smart Security) beriaszthatnak és kéretlen alkalmazásnak titulálhatják. Természetesen efelett nyugodtan szemet is hunyhatunk.

Az alkalmazás használata és beállítása még könnyebb mint az installáció.

Igaz a telepítése után a szoftver azonnal elindít egy varázsló felületet amivel be is konfigurálhatjuk, de ez eltolható egy olyan pillanatra amikor megfelelő az idő.

Itt csupán annyit kell tennünk hogy megadjuk a számára hogy milyen hálózati kapcsolattal rendelkezünk, majd a Speed Up Now gombbal munkába is állíthatjuk. Mint minden programra, erre is igaz hogy követhet el hibákat nem minden konfiguráción fut hasonlóan, ezért lehetőség van vele biztonsági mentést is készíteni hogy visszaállítható legyen az eredeti állapot gond esetén.

Ingyenesség, letisztult kezelőfelület, könnyű használat jellemzi.

Internet Turbo

Internet Turbo letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • IP Hider Pro 5.8.0IP Hider Pro 5.8.0 Az IP Hider Pro egy IP cím elrejtő, megváltoztató alkalmazás ami nem csak böngészéshez hanem alkalmazások privátabb használata esetén is használható. Könnyen kezelhető.
  • NetMeter 1.4NetMeter 1.4     Ez az internet forgalom figyelő alkalmazás elsősorban forgalmi alapon történő böngészők számára jöhet jól, ez nem más mint a NetMeter 1.4. Segítségével részletes információkat […]
  • Internet Traffic Agent 2.51Internet Traffic Agent 2.51   Profi hálózati forgalom figyelő alkalmazás az Internet Traffic Agent 2.51.   Ez az alkalmazás teljes részletességgel képes kimutatni a számítógépünkön létrehozott hálózati […]
  • Skype 8.17.0.2Skype 8.17.0.2 A Skype egy ingyenes, Magyar nyelvű videótelefonálások lebonyolítására alkalmas szoftver, amivel akár konferencia, illetve Chat beszélgetéseket is lebonyolíthatsz. Ideális fájlok […]
  • Google Earth 7.1.2.2041Google Earth 7.1.2.2041   Megújult keresőfelület és számos újdonság jellemzi a Google Earth  ezen szériájának kiadását.   Legyünk bárhol a világon, az alábbi szoftver segítségével bárhová elbarangolhatunk, […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code