cFosSpeed 8.00

cfosSpeed screenshot

cfosSpeed screenshot

Internetes kapcsolataink optimalizálásáért felelős szoftver a cFosSpeed 8.00.

 

Minél több program van feltelepítve a számítógépre annál több kimenő és bejövő kapcsolat létesülhet, ha ezekből túl sok van egymást akadályozhatják ha nem rendelkezünk megfelelő sávszélességgel.

A cFosSpeed a telepítése után folyamatosan monitorozza a háttérben a kimenő és bejövő kapcsolatokat, majd automatikusan optimalizálja azt a prioritásoknak megfelelően.

A szoftver egyéni szabályrendszer szerint működik, a prioritásokat magunk határozhatjuk meg a saját elvárásainknak megfelelően.

Így jelentős hangsúlyt kaphatnak azok a kimenő kapcsolatok amik számunkra fontosak, miután megtörténik az adott feltöltési folyamat, csak azután juthatnak szóhoz a másodlagos prioritással rendelkező feladatok.

Mivel segítségével a Ping értékek is kedvezően alakulnak, ezért játékok esetén online játékoknál drámai változásokat tapasztalhatunk.

Maga a szoftver szinte bármilyen hálózati kapcsolat esetén használható, legyen az akár mobilinternet 2G kapcsolat.

Próbaverziós változat.

cfosSpeed letöltés:

Itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • CCleaner Slim 5.42.6499CCleaner Slim 5.42.6499 A CCleaner Slim egy ingyenes, nagyon egyszerűen kezelhető karbantartó szoftver. A Magyar nyelvű alkalmazással tisztítható a regisztrációs adatbázis, a merevlemez, illetve a böngészők. […]
  • Free Direct Download ManagerFree Direct Download Manager -Android alkalmazások Keress letöltéseket az alkalmazás segítségével, majd szerezd be azt közvetlenül, Android rendszerre optimalizált letöltés kliens a Free Direct Download Manager. Az alábbi […]
  • PrivaZer Portable 3.0.39.1PrivaZer Portable 3.0.39.1 A PrivaZer Portable nevű telepítést nem igénylő alkalmazással eltávolíthatod a böngésző előzményeket, illetve a Windows által visszahagyott munkamenet nyomait.
  • Google Talk 1.0.0.96Google Talk 1.0.0.96       Komplett kommunikációs szoftver azonnali üzenetküldési lehetőséggel a Google Talk 1.0.0.96. Akik elsősorban a világhálón kommunikálnak, munkájuk ide kötődik feltétlenül […]
  • Screen Shot – Android alkalmazásokScreen Shot – Android alkalmazások    Különleges funkcióval látja el Androidos mobilodat az alábbi ingyenes alkalmazás. A Screen Shot szabadon letölthető.     Az alábbi programnak érdembeli haszna nincs, tehát […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code