iGetter 2.6.8

iGetter

Az iGetter egy korszerű technológiát felvonultató professzionális letöltés kliens szoftver, ami a lassú kapcsolatok gyorsítását és a szakadásmentes munkafolyamatok kivitelezését hivatott segíteni.

 

A nagyobb méretű fájlok esetén szinte kivétel nélkül visszatérő probléma a megszakadt letöltés, ekkor mindent kezdhetünk elölről az időnket vesztegetjük.

Ha egy letöltéskliens szoftvert használunk abban az esetben ez már nem jelent több problémát, sőt némi kényelmi funkciót is kapunk időzíthetőség, szüneteltethetőség, stb.

Az iGetter valódi profinak számít ha nagyobb fájlokról van szó. Ha videókat szeretnénk letölteni, használjuk inkább a VSO Downloader nevű programot. Ha ingyenes játékokra fáj a fogunk válasszuk a Game Downloader -t.

Torrentek beszerzéséhez és megosztáshoz a BitComet az ideális.

Különlegessé az teszi az iGetter -t hogy az első indításakor egy beépített varázsló felület segítségével testre tudjuk szabni a hálózati beállításokat így a maximumot tudja kihozni sávszélességünkből.

iGetter iGetter

Alkalmas nagyobb méretű fájlok, ISO állományok letöltésére, továbbá multimédiás tartalmakat is képes beszerezni, komplett weboldalak is offline megtekinthetővé válnak éppúgy mint a DownloadStudio esetén.

 

Ellentétben az előző programmal, az iGetter alapból használható Magyarul ezért a beállítása nem okozhat gondot. A segítségével kezelt állományok kedvencekbe rendezhetőek, támogatja az időzíthető munkafolyamatokat, előnézetet biztosít, sőt még lemezre való írását is kezdeményezhetjük a kliens programon belül.

 

Szakadt letöltések esetén képes újratárcsázni és támogatja a sávszélesség korlátozását is.

 

iGetter letöltés:

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Videoinspector 2.3Videoinspector 2.3     Multimédiás állományokról tudhatunk meg bővebb információt a Videoinspector segítségével.   Ha egy olyan videót töltöttünk le vagy került birtokunkba amelyről semmit nem tudunk, […]
  • Alapos adatbázis karbantartó a Wise Registry CleanerAlapos adatbázis karbantartó a Wise Registry Cleaner A regisztrációs adatbázis rendbetételét bízhatjuk rá néhány egyszerű lépésben, minden fölösleges már használaton kívül eső bejegyzést képes felkutatni.
  • Spore letöltésSpore letöltés Maga a Spore játék során saját galaxisunkat népesíthetjük be olyan lényekkel amelyeket magunk terveztünk meg.   Számos konfiguráció segítségével hozhatjuk létre fantáziánk […]
  • Dolphin Browser HD- Android alkalmazásokDolphin Browser HD- Android alkalmazások   Android rendszerekre optimalizált böngésző, ami jelentősen megkönnyíti a számunkra annak folyamatát, nem más mint a Dolphin Browser HD. Mivel mobilunk többek között internetezésre […]
  • Listary 3.5Listary 3.5     Számítógépen tárolt fájlok gyorsabb megtalálását segítő kereső alkalmazás a Listary 3.5. Ha számítógépünk meghajtóján több tízezer elem található, akkor nagy valószínűséggel […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code