Tiggit- Játék letöltésvezérlő

Tiggit screenshot

Tiggit screenshot

 

Közel 385 játékot szerezhetsz be ha letöltöd és installálod a Tiggit nevű kliens szoftvert.

 

Maga a Tiggit egy speciális kliens letöltésvezérlő szoftver ami kifejezetten játékok esetén vethető be. Az ingyenes program letöltése után, automatikusan frissíti a kiadott verziót abban az esetben ha nem a legújabbat töltenénk le.

 

A szoftver igen tekintélyes mennyiségű játékot kínál a számunkra ami kategorizálva lista szerűen van csoportosítva.

Ezek között találhatunk ingyenes, szabadon felhasználható, és próbaverziós, vagyis Demo kiadásokat.

Információ szempontjából kapunk egy rövid leírást, megtudhatjuk az aktuális kiadást és egy pillanatképet ami igen informatív lehet a számunkra.

 

Egyetlen kattintással telepíthetjük, a kiszemelt áldozatunkat ha próbaverziós játék lévén elnyerné a tetszésünket akár meg is vásárolhatjuk a szoftveren keresztül.

 

Ingyenes és könnyű használat jellemzi.

 

Tiggit letöltés:

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Msn téma letöltésMsn téma letöltés Az azonnali üzenetküldő alkalmazások napjainkra elképesztő méreteket öltöttek nincs olyan fiatal aki ne hallott volna róla esetleg már használja is.
  • Norton Personal Firewall letöltésNorton Personal Firewall letöltés     Kis méretű, hatékony tűzfal és vírusvédelmi segédalkalmazás a Norton Personal Firewall.   Számítógépünk számára hatékony védelmet biztosít a leginkább elterjedt kártevők és […]
  • CPUBoost 1.03CPUBoost 1.03   Processzorunk sebességének növelésére használható program a CPUBoost 1.03 változata. Ha játék során hiányzik egy kis plusz,processzorunk alulteljesít, nem kell rögtön új vásárlásán […]
  • Kötelező letöltésvezérlő alkalmazások WindowsraKötelező letöltésvezérlő alkalmazások Windowsra Segítségükkel sokkal könnyebbé és nem utolsósorban akár teljesen automatikussá tehető a letöltés folyamata.
  • Panda Cloud Antivirus ikonPanda Cloud Antivirus 3.0.1 [freeware] A Panda Cloud Antivirus nevű alkalmazással a számítógépünket védhetjük meg a kártékony behatoló szoftverektől egy speciális megközelítést biztosító vírusirtó szoftver […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code