Hitman Pro 3.7

Hitman Pro 3.6

Hitman Pro 3.6

 

A Hitman Pro segítségével gyorsan el tudjuk távolítani a számítógépre telepedett kártékony szoftvereket.

 

Ha úgy érezzük, hogy a számítógépen valamilyen gyanús tevékenység folyik a háttérben, vírus támadásra gyanakszunk, akkor használjuk a szóban forgó szoftvert amellyel minden különösebb probléma nélkül megtalálhatjuk, illetve el is távolíthatjuk kéretlen vendégünket.

 

Maga a szoftver abban az esetben is hasznos lehet a számunkra ha a már installált, régen használt vírusvédelmi szoftverünket szeretnénk ellenőrizni hogy minden behatolót felismert e a közelmúltban.

A Hitman Pro egyaránt letölthető 23 illetve 64 bites rendszerekre, az újabb kiadás már támogatja a Windows 8 operációs rendszereket is.

 

Az alkalmazás számos nyelvet támogat, többek között megtaláljuk a listán a Magyar nyelvet is. Az install fájl egyaránt tartalmazza a telepíthető és a portable változatot, az utóbbit a program indítása után érhetjük el itt ki is választhatjuk a rendszer azonnali átvizsgálását.

Viszonylag hamar meg is kapjuk az eredményeket jelentés formájában. Érdemes rendszeresen meglátogatni a hivatalos oldalt, mivel rövid időközönként adnak ki új változatokat, amik tovább fokozzák a szoftver hatékonyságát.

 

Ingyenes kiadás.

Hitman Pro letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • Shogun 2: Total WarShogun 2: Total War         Egy 3D-s megjelenítéssel fűszerezett stratégiai játék a Shogun 2: Total War. Betekintést és szerepet kaphatunk a Japán hadviselés világába. A szamurájos behatású játék az adott […]
  • DamnVid 1.6DamnVid 1.6     Videómegosztó portálokon található filmek letöltésére illetve azok átalakítására használható program a DamnVid 1.6 változata. A nagy népszerűségnek örvendő videómegosztó […]
  • IP Hider Pro 5.8.0IP Hider Pro 5.8.0 Az IP Hider Pro egy IP cím elrejtő, megváltoztató alkalmazás ami nem csak böngészéshez hanem alkalmazások privátabb használata esetén is használható. Könnyen kezelhető.
  • Real Desktop 1.57Real Desktop 1.57     Asztalunk látványos átalakítására használható program a Real Desktop 1.57.   Ha fel szeretnénk dobni az unalmasnak is számító asztali környezetünket akkor futtassuk az alábbi […]
  • Free Download Manager 5.1.34Free Download Manager 5.1.34  A Free Download Manager egy professzionális letöltésvezérlő alkalmazás, amivel akár Torrent fájlokat is kezelni tudsz. Magyar nyelvű, rengeteg testre szabási opciót biztosít. Sávszélesség […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code