Hitman Pro 3.7

Hitman Pro 3.6

Hitman Pro 3.6

 

A Hitman Pro segítségével gyorsan el tudjuk távolítani a számítógépre telepedett kártékony szoftvereket.

 

Ha úgy érezzük, hogy a számítógépen valamilyen gyanús tevékenység folyik a háttérben, vírus támadásra gyanakszunk, akkor használjuk a szóban forgó szoftvert amellyel minden különösebb probléma nélkül megtalálhatjuk, illetve el is távolíthatjuk kéretlen vendégünket.

 

Maga a szoftver abban az esetben is hasznos lehet a számunkra ha a már installált, régen használt vírusvédelmi szoftverünket szeretnénk ellenőrizni hogy minden behatolót felismert e a közelmúltban.

A Hitman Pro egyaránt letölthető 23 illetve 64 bites rendszerekre, az újabb kiadás már támogatja a Windows 8 operációs rendszereket is.

 

Az alkalmazás számos nyelvet támogat, többek között megtaláljuk a listán a Magyar nyelvet is. Az install fájl egyaránt tartalmazza a telepíthető és a portable változatot, az utóbbit a program indítása után érhetjük el itt ki is választhatjuk a rendszer azonnali átvizsgálását.

Viszonylag hamar meg is kapjuk az eredményeket jelentés formájában. Érdemes rendszeresen meglátogatni a hivatalos oldalt, mivel rövid időközönként adnak ki új változatokat, amik tovább fokozzák a szoftver hatékonyságát.

 

Ingyenes kiadás.

Hitman Pro letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • FringFring-Android alkalmazások     Chatelésben lehet hasznunkra az alábbi kliens alkalmazás amivel akár egyszerre több közösségi oldalon is tudsz kommunikálni, nem más mint a Fring.   Akik rendszeresen választják […]
  • PrivaZer 3.0.44PrivaZer 3.0.44 A PrivaZer Böngészési előzményeink nyom nélküli nagytakarítására szolgáló teljesen ingyenes szoftver. Továbbá a rendszer optimalizálására is alkalmas. Magyar nyelvű. 
  • AnyClient 4.1AnyClient 4.1   Rendkívül könnyen használható fájlcserélő alkalmazás az AnyClient 4.1 kiadása. Ezzel a rendkívül egyszerűre tervezett FTP-Kliens alkalmazással könnyedén tudjuk fájljainkat másolni […]
  • Windows Virtual PCWindows Virtual PC 6.1   Virtuális környezet biztosítására használható segédalkalmazás a Windows Virtual PC 6.1 kiadása.   Ezzel az alkalmazással lehetőségünk van virtuális környezetet teremteni […]
  • X-Plane 10X-Plane 10   Az X-Plane 10 egy igazán jól sikerült repülőgép szimulátor, most bárki kipróbálhatja.   Ezzel az igazán jól sikerült repülőgép szimulátorral olyan élményben lehet részünk mintha […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code