Frissült a telepíthető és portable módon is letölthető nagy takarító alkalmazás

Újdonságok egész hadát hozta el magával az igen nagy népszerűséget élvező Windows mindenes nagy takarító szoftver legújabb, jelenlegi változata a CCleaner természetesen a jól megszokott funkciókat most is biztosítja.

Ez a kiadás már minden Windows 8 tulajdonos számára teljes értékűen és megbízhatóbban használható. Ha operációs rendszerünkön tárolt fölösleges adatoktól szeretnénk végérvényesen megszabadulni akkor segítségével megtehetjük, a keresési folyamat végén az általa felkínált listán választhatjuk ki a számunkra már nemkívánatos összetevőket, a regisztrációs adatbázis is szintén profi ismeretektől mentesen optimalizálható.

Az eszközök menüpontja alatt olyan funkciókhoz férhetünk hozzá mint például az alkalmazások végleges eltávolítása, automatikusan induló folyamataink konfigurálása, rendszer helyreállítási segédhez közvetlen hozzáférés és a jól megszokott meghajtó tisztító.

Az újdonságokat tekintve ez a változat már megbízhatóbban képes ellátni feladatát Windows Server 2012 illetve 8 kiadásokon, hatékonyabban kezeli a Chrome által használt adatokat, továbbá hatékonyabban működik együtt a Firefox böngészővel amely biztonsági megközelítésből lett optimalizálva ha a pluginokat tekintjük.

A CCleaner kisebb hibajavításaitól eltekintve további teljesítmény optimalizációs eljárásokon is átesett.

Az alkalmazásnak egyaránt frissült a portable és a telepíthető változata. A telepíthető CCleaner itt, a Portable változat pedig itt található részletes leírással ellátva. Természetesen mind a két változat teljesen ingyenes kiadás.

Kapcsolódó alkalmazások

  • DVD menü készítő free alkalmazás: DVDStylerDVD menü készítő free alkalmazás: DVDStyler Itt egy remek ingyenesen használható könnyű kezelést biztosító program, amivel egyedi menüket kreálhatsz műsoros DVD lemezeid számára.
  • Zombie Café- Android játékokZombie Café- Android játékok     Kávézódat zombik segítségével kell, hogy fellendítsd a Zombie Café nevű alkalmazásban.     Remek képességekkel rendelkező üzletemberként, egy kávézó tulajdonosa vagy. Minden […]
  • Christmas 3D Screensaver Christmas 3D Screensaver   Igazi télies hangulatot varázsolhatunk számítógépünkre a Christmas 3D Screensaver képernyőkímélő segítségével.   Látványos, három dimenziós képernyővédő segítségével dobhatjuk fel […]
  • A Glary Utilities legújabb kiadása már Windows 8.1 alatt is futtathatóA Glary Utilities legújabb kiadása már Windows 8.1 alatt is futtatható Az ingyenesen is használható szoftver nem egy hétköznapi karbantartó mivel egy sor olyan különleges funkcióhoz is hozzáférést biztosít ami más alkalmazás esetén nem volna […]
  • Tetris Classic – Brick Game- Android játékokTetris Classic – Brick Game- Android játékok Retro jellegű klasszikus játék, amit nem hiszem hogy be kell mutatni, mostantól Android rendszereken is futtatható a Tetris Classic - Brick Game nevű alkalmazás.   A klasszikus játék […]
Összefoglaló
Cikk neve
Frissült a telepíthető és portable módon is letölthető nagy takarító alkalmazás
Leírás
Újdonságok egész hadát hozta el magával az igen nagy népszerűséget élvező Windows mindenes nagy takarító szoftver legújabb, jelenlegi változata a CCleaner természetesen a jól megszokott funkciókat most is biztosítja.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code