Zoom Player free 8.5.1

Zoom Player free

Zoom Player free

 

Egyszerű lejátszó, amely részletes konfigurálási lehetőséggel rendelkezik, nem más mint a Zoom Player free jelenlegi változata.

 

 

Részletes beállítási lehetőségeinek köszönhetően teljesen egyénre tudjuk formálni, bőséges formátumtámogatással rendelkezik. Tehát ha multimédiás tartalmaink lejátszására keresünk egy programot, akkor próbáljuk ki ezt az ingyenes változatot.

 

A letöltött állomány több telepítési módszerrel is installálható, ha úgy találjuk manuálisan is megválaszthatjuk az összetevőket illetve a fájlok elérési útvonalát. Arra azért érdemes odafigyelni, hogy megkísérli a gépre telepíteni a PC Speed Up nevű alkalmazást, ez természetesen letiltható. A fájlok másolása azért időigényessé is válhat főleg abban az esetben ha gyengébb konfiguráción kíséreljük meg a telepítést, javasolt türelemmel várakozni.

Lehetőség van egy listáról kiválasztani a nyelvi csomagokat, amelyet utólag tölt le, kiválaszthatunk többet is, de beérhetjük a Magyar nyelvi fájlokkal is.

A funkciókat biztosító komponensek szintén a listáról választhatóak ki ahol a program megjeleníti hogy mekkora méretű állományt fog letölteni.

 

Zoom Player letöltés:

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Altap Salamander 2.54Altap Salamander 2.54   A fájlkezelést mint folyamatot megbízhatóan illetve kellő sebességgel képes ellátni az Altap Salamander 2.54.   Professzionális FTP kliens alkalmazás segítségével minden gond […]
  • pillanatképDJ Studio 5 Egyszerű, felhasználóbarát felületen készíthetsz akár a semmiből valódi bulihangulatot teremtő mixeket, kreatív mobil tulajdonosoknak illetve zenerajongóknak kötelező darab. Változtasd […]
  • Így korlátozhatod a Windows folyamatokhoz való hozzáférést: WinGuard ProÍgy korlátozhatod a Windows folyamatokhoz való hozzáférést: WinGuard Pro Titkosítsd a számodra legfontosabb tartalmakat, illetve korlátozd a Windows folyamatokhoz való hozzáférést a WinGuard Pro segítségével. Egyetlen jelszóval privátabban futtathatod a […]
  • Beszerezhető az új Beta verziós MediaMonkeyBeszerezhető az új Beta verziós MediaMonkey Rengeteg zenei állományt tárolsz a számítógépeden, egyre nehezebben tudod azokat rendszerezni, illetve lejátszani? Akkor használd ezt az ingyenesen is futtatható szoftvert.
  • Advanced Disk Catalog 1.51Advanced Disk Catalog 1.51     Fájlok közötti jobb navigációt biztosító segédalkalmazás az Advanced Disk Catalog 1.51 változata. Ha merevlemezünkön rengeteg fájl található akkor nagy valószínűséggel maga a […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code