Free Image Convert and Resize 2.1.22

Free Image Convert and Resize

 

A Free Image Convert and Resize egy ingyenes képkonvertáló és átméretező program, csoportos munkafolyamatokat is támogat.

 

 

Az alábbi ingyenes alkalmazással egyszerre több képet is át tudunk méretezni és konvertálni amellett hogy a lehető legkevesebb erőforrást igényli.

A szoftver a Free Studio keretein belül is letölthető de önálló elemként is beszerezhető, illetve megállja a helyét.

A Magyar nyelvi támogatással is biztosított fotó segéd könnyű beállításokat biztosít a feladatra, profilos elrendezést, de akár manuális konfigurációt is tartalmaz az egyéni igények kielégítésének a céljából.

 Free Image Convert and Resize  

Csoportos munkafolyamatok esetén csupán tallózzuk be a számára az összes kezelendő fotót majd konfiguráljuk a Free Image Convert and Resize nevű programot, gyors munkát végez.

Fontosabb formátumok:

JPG, PNG, BMP, GIF, TGA, PDF

 

Gyári beállításokkal profil alapján dolgozik de kézzel is megadhatjuk a fotó méretét amit pixel vagy százalékos formában eszközölhetünk. Ingyenes.

 

Free Image Convert and Resize letöltés:

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • K-Lite Codec Pack Full 10.2.0K-Lite Codec Pack Full 10.2.0     A K-Lite Codec Pack Full 9.0.2 segítségével szinte bármilyen kodekkel meg tudunk birkózni, többet nem ütközünk kompatibilitási problémákba.   Ha rendszeresen nézünk filmet, kaptunk […]
  • IDM Internet Download Manager! – Android alkalmazásokIDM Internet Download Manager! – Android alkalmazások   Android rendszereket futtató készülékekre optimalizált letöltés menedzser az IDM Internet Download Manager!   Bizony, ma már mobilunk segítségével is tudunk fájlokat letölteni, ha […]
  • BurnAware Premium 11.1BurnAware Premium 11.1 A BurnAware Premiummal adatlemezeket állíthatunk össze, illetve multimédiás tartalmainkat tudjuk CD/DVD lemezre írni. A free változattól sokkal több funkciót biztosít. ISO fájlok esetén […]
  • Age of Booty Age of Booty   Több szinten tartó stratégiai játék, amelyben városokat kell hogy elfoglaljunk, nem más mint az Age of Booty.   A különleges kalóz témájú játékban egy csapat élén kell felvennünk a […]
  • Szörfözz villámgyorsan a SlimBrowser segítségévelSzörfözz villámgyorsan a SlimBrowser segítségével Egyszerű, könnyen kezelhető és bőséges funkcionalitással ellátott böngésző, itt a legújabb változata, többek között hordozható változatban is futtathatod.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code