Free Image Convert and Resize 2.1.22

Free Image Convert and Resize

 

A Free Image Convert and Resize egy ingyenes képkonvertáló és átméretező program, csoportos munkafolyamatokat is támogat.

 

 

Az alábbi ingyenes alkalmazással egyszerre több képet is át tudunk méretezni és konvertálni amellett hogy a lehető legkevesebb erőforrást igényli.

A szoftver a Free Studio keretein belül is letölthető de önálló elemként is beszerezhető, illetve megállja a helyét.

A Magyar nyelvi támogatással is biztosított fotó segéd könnyű beállításokat biztosít a feladatra, profilos elrendezést, de akár manuális konfigurációt is tartalmaz az egyéni igények kielégítésének a céljából.

 Free Image Convert and Resize  

Csoportos munkafolyamatok esetén csupán tallózzuk be a számára az összes kezelendő fotót majd konfiguráljuk a Free Image Convert and Resize nevű programot, gyors munkát végez.

Fontosabb formátumok:

JPG, PNG, BMP, GIF, TGA, PDF

 

Gyári beállításokkal profil alapján dolgozik de kézzel is megadhatjuk a fotó méretét amit pixel vagy százalékos formában eszközölhetünk. Ingyenes.

 

Free Image Convert and Resize letöltés:

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Itt az Opera Next 18.0.1284.26 -os kiadásaItt az Opera Next 18.0.1284.26 -os kiadása Intelligens címsor, lassú internetkapcsolatok támogatása, illetve gyorshívó funkció is felfedezhető ebben a remek kis böngészőben, itt a legújabb kiadása, használd ezt.
  • 3D Waterfall Live Wallpaper- Android alkalmazások3D Waterfall Live Wallpaper- Android alkalmazások   Egyedi kinézettel láthatjuk el készülékünket a 3D Waterfall Live Wallpaper segítségével. Ha már rengeteg alkalmazás, illetve játék van telepítve készülékünkön, akkor nem maradt más […]
  • Poweramp Music Player (Trial) – Android alkalmazásokPoweramp Music Player (Trial) – Android alkalmazások Látványos, vizuális felülettel rendelkező multimédiás lejátszó szoftver Androidra a Poweramp Music Player (Trial).     Minden ma fontosabb hangformátumot könnyedén le tud játszani, […]
  • openSUSE 12.1-Linux letöltésopenSUSE 12.1-Linux letöltés   Szórakozásra és munkára egyaránt felhasználható operációs rendszer az openSUSE 12.1 kiadása. A Novell által támogatott Linux disztribúció tökéletesen felhasználható munkákra és […]
  • FreePlayer 1.0.1.0 Build 7540FreePlayer 1.0.1.0 Build 7540 A FreePlayer rengeteg médiaformátumot támogat, mindamellett biztosítja filmjeink hálózati útvonalon való megtekintését is. Profi ingyenes videólejátszó alkalmazás. AVI, OGG, WMA, MP3 […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük