Fedora LiveCD 15

Fedora LiveCD

Telepítést nem igénylő memóriából is futtatható disztribúció a Fedora LiveCD 15.

Ha csak ismerkedünk A Linux operációs rendszerekkel és csak ki szeretnénk próbálni tudását, ezzel a komplett szoftvercsomaggal most megtehetjük. Tartalmaz minden olyan programot amire szükségünk lehet a hétköznapi számítógép használat során.

Találunk benne számos ügyességi játékot, Böngészéshez szükséges programokat és természetesen a munkára is gondoltak mivel irodai alkalmazásokat is találunk benne.

Mivel Live verzióról van szó ezért első használata során nem települ fel semmi a gépünkre ha nem szeretnénk, a memóriából fut.

Bizonyos funkciók LiveCD változat esetén nem érhető el, teljes értékű használathoz mindenképp telepíteni kell. Ha elnyerte tetszésünket pár kattintással már el is kezdhetjük a Fedora LiveCD 15 telepítését gépünkre, mivel erre a célra is felhasználható.

Ingyenessége révén csak ajánlani tudom. Ha nem szeretnénk vagyonokat költeni operációs rendszerek vásárlására akkor töltsük le és használjuk ezt a disztribúciót.

A hatékonyabb letöltés kivitelezéséhez jobb ha valamilyen letöltéskezelő programot használunk.

 Fedora LiveCD

 

Fedora LiveCD letöltés:

 

 

itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • Frissíts a KMPlayer 3.7.0.109-es kiadásáraFrissíts a KMPlayer 3.7.0.109-es kiadására Ha őt használod filmjeid megtekintésére akkor frissítened kell mivel újabb kiadás van elérhető ami kisebb hibajavításokon esett át.
  • PicPick használataPicPick használata Képszerkesztőt is tartalmazó képlopó szoftver ami megosztó funkciót is tartalmaz. A PicPick ingyenesen használható remek kis szoftver.
  • AMS Photo Studio 2.21AMS Photo Studio 2.21     Egyszerű kezelőfelületen tekinthetjük meg képeinket, illetve szerkeszthetjük is azt az AMS Photo Studio 2.21 segítségével.   A program segítségével digitális fotóinkon […]
  • Movavi Video Suite 11.0 -Multimédiás központMovavi Video Suite 11.0 -Multimédiás központ   A Movavi Video Suite egy professzionális, széleskörűen használható szoftver ami felületén az összes létező feladatot képes ellátni ami Videók illetve audió állományok esetén fel tud […]
  • UltraDefrag 6.0.2UltraDefrag 6.0.2 Számítógépünk merevlemezének teljesítményét javíthatjuk a UltraDefrag segítségével, azáltal hogy töredezettség mentesítjük. A merevlemez töredezettsége járulékos mellékjelensége a […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code