Ezt a böngészőt használd ha sok funkciót szeretnél!

Megjelent a népszerű böngésző legújabb változata ami az újdonságokon felül tartalmazza az eddigiekben megszokott kényelmi funkciókat is.

Maga a böngésző vagyis a CoolNovo kinézetre kísértetiesen hasonlít a Google termékére, természetesen azért attól sokkal többet tud, igaz kötelező is ha ki szeretne törni az átlagos jelzőből.

Telepítése után képes azonnal átvenni elődje böngészési előzményeit, kedvenceit amit hasonló gyorsasággal és megbízhatósággal tesz mint az utánzott.

Az egérmozdulatokkal való vezérlés rendkívül megkönnyíti annak használatát.

IE módjának köszönhetően a múltnak számítanak az olyan problémák mint például a hibásan betöltődő oldalak az ilyen malőrök mostantól egyetlen kattintással orvosolhatóak.

Biztonság szempontjából sem gyenge, alapértelmezetté vált az lehetőség hogy a böngésző bezárásakor automatikusan törlődnek előzményeink így szokásainkat nem tudják követni illetéktelen emberek, felhasználók.

Integrált hirdetésszűrő rendszerének köszönhetően sokkal kevésbé zaklatnak minket a weboldalakon megjelenő reklámok, a CoolNovo követi utasításainkat, az alapján szűr.

Profi letöltésvezérlőjével a letöltendő állományok külső szoftver nélkül is könnyen kezelhetővé válnak. A CoolNovo böngészőről bővebben illetve annak letöltése a linken.

Kapcsolódó alkalmazások

  • Portable Opera 12.16Portable Opera 12.16   Egyszerű, minimális mérettel rendelkező böngésző hordozható változata a Portable Opera.   Tartalmazza mindazokat a kiegészítőket amelyek egy mobil böngésző esetén szükségesek […]
  • Rainlendar Lite 2.11Rainlendar Lite 2.11 Riasztási és emlékeztetési lehetőséggel ellátott naptár a Rainlendar Lite kiadása. A naptár különlegessége a teljesen egyénileg való átalakíthatóság a hivatalos oldalról […]
  • Megjelent a Media Monkey 4.0.5 ( Zene rendszerező alkalmazás )Megjelent a Media Monkey 4.0.5 ( Zene rendszerező alkalmazás ) Zenelejátszásra, rendszerezésre és nem utolsósorban szinkronizálásra használható a Media Monkey 4.0.5. Ez a multifunkciós szoftver számos területen képes megkönnyíteni az életünket […]
  • Speckie 4.4 (En)Speckie 4.4 (En)     Internet Explorer esetén használható helyesírás ellenőrző szoftver a Speckie 4.4 kiadása.   Rengeteg hasznos funkciót biztosít a Microsoft böngészője, most itt a lehetőség, hogy […]
  • Battery Doubler 1.2.1Battery Doubler 1.2.1     Számítógépünk teljesítményének a szabályozásában lehet segítségünkre a Battery Doubler 1.2.1.   Ez a program elsősorban Laptop illetve Netbook tulajdonosok számára tehet jó […]
Összefoglaló
Cikk neve
Ezt a böngészőt használd ha sok funkciót szeretnél!
Leírás
Megjelent a népszerű böngésző legújabb változata ami az újdonságokon felül tartalmazza az eddigiekben megszokott kényelmi funkciókat is.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code