Egyszerű Registry tisztító installálható és portable változatban

Regisztrációs adatbázis karbantartására használható ingyenes alkalmazás aminek minden számítógépen jelen kellene lennie.

Mivel az egyszerűség korát éljük, egyre inkább az olyan alkalmazások kerülnek előtérbe amelyek használata a lehető legkevesebb szakértelmet és konfigurációt igénylik.

Ha számítógépünk karbantartásáról van szó akkor szintén fontos szerep jut az egyszerűségnek. Az Argente Registry Cleaner letölthető installálható és telepítést nem igénylő alternatívája.

A gyári paraméterekkel is kiválóan működő szoftver, egy hosszas analízis után tudjuk kiválasztani felületén azokat a már nem használatos bejegyzéseket, ami egy esetleges lassulás melegágya is lehet.

Az ezen a területen való módosítások sajnos veszélyeket is magukban hordoznak, egy fontos bejegyzés törlésével akár instabil működést is kiválthatunk, szerencsére van ellenlépés biztonsági mentés formájában. Hasonlóan felajánlja a számunkra ezt a lehetőséget a CCleaner is.

A szóban forgó szoftver hasonló funkciókat nyújtó társaihoz képest sokkal több elemet képes speciális keresési algoritmusának köszönhetően megtalálni.

Egyetlen kattintással törölhetjük az ideális állapot érdekében.

Futtatásakor két profil között tudunk választani, egyéni és full megközelítés. Bármelyiket is válasszuk kétségtelenül ellátja feladatát.

Kapcsolódó alkalmazások

  • PhraseExpress 8.0.156PhraseExpress 8.0.156 Rendszeresen használt sablonos szövegek automatikus beillesztésére használható segédszoftver a PhraseExpress. Ha rendszeresen dolgozunk szöveges dokumentumokkal vagy rengeteg […]
  • IceCream Image Resizer 1.49IceCream Image Resizer 1.49 Az IceCream Image Resizer egy nagyon egyszerű lehetőségeket tartogat képszerkesztő program, amivel képeket tudsz átméretezni. A szoftver megoldásának köszönhetően, kötegelten, vagyis […]
  • CdrLabel 7.1CdrLabel 7.1       A CdrLabel 7.1 segítségével könnyedén készíthetünk CD, DVD borítókat.     Minden komolyabb előképzettség nélkül készíthetjük el kedvenc lemezeink borítóját. Kis méretével […]
  • Mario játék letöltésMario játék letöltés Egy egyszerű de annál szórakoztatóbb örökzöld játék a Mario játék. Most itt a lehetőség hogy letöltsd ingyen.       Szinte még telepíteni sem kell nagyon egyszerű a használata. […]
  • Kaspersky Internet Security 2014Kaspersky Internet Security 2014 A világháló elterjedésével egyenes arányban szaporodnak a nagy fenyegetéseket jelentő kártevők, védelmet biztosít ezek ellen a Kaspersky Internet Security. Futtatásával teljes […]
Összefoglaló
Cikk neve
Egyszerű Registry tisztító installálható és portable változatban
Leírás
Regisztrációs adatbázis karbantartására használható ingyenes alkalmazás aminek minden számítógépen jelen kellene lennie.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code