Egyszerű Registry tisztító installálható és portable változatban

Regisztrációs adatbázis karbantartására használható ingyenes alkalmazás aminek minden számítógépen jelen kellene lennie.

Mivel az egyszerűség korát éljük, egyre inkább az olyan alkalmazások kerülnek előtérbe amelyek használata a lehető legkevesebb szakértelmet és konfigurációt igénylik.

Ha számítógépünk karbantartásáról van szó akkor szintén fontos szerep jut az egyszerűségnek. Az Argente Registry Cleaner letölthető installálható és telepítést nem igénylő alternatívája.

A gyári paraméterekkel is kiválóan működő szoftver, egy hosszas analízis után tudjuk kiválasztani felületén azokat a már nem használatos bejegyzéseket, ami egy esetleges lassulás melegágya is lehet.

Az ezen a területen való módosítások sajnos veszélyeket is magukban hordoznak, egy fontos bejegyzés törlésével akár instabil működést is kiválthatunk, szerencsére van ellenlépés biztonsági mentés formájában. Hasonlóan felajánlja a számunkra ezt a lehetőséget a CCleaner is.

A szóban forgó szoftver hasonló funkciókat nyújtó társaihoz képest sokkal több elemet képes speciális keresési algoritmusának köszönhetően megtalálni.

Egyetlen kattintással törölhetjük az ideális állapot érdekében.

Futtatásakor két profil között tudunk választani, egyéni és full megközelítés. Bármelyiket is válasszuk kétségtelenül ellátja feladatát.

Kapcsolódó alkalmazások

  • WindowTabs 2012.5.25WindowTabs 2012.5.25  A WindowTabs nevű program segítségével az asztali környezetben futtatott alkalmazásainkat tudjuk navigálhatóbbá tenni azáltal hogy további extra füleket rendelünk azokhoz.   Az […]
  • Find My Car-Android alkalmazásokFind My Car-Android alkalmazások   Az alábbi kiterjesztéssel mindig visszatalálunk az előre megadott koordinátára. A program nem más mint a Find My Car. Ha ismeretlen helyen tartózkodunk kerülhetünk olyan helyzetbe, […]
  • DOSBox 0.74DOSBox 0.74         Ezzel az emulátor alkalmazással régebbi, már elfeledettnek hitt programjaink futását biztosíthatjuk.     Ha ősrégi játékokkal, vagy programmal rendelkezünk ami régen oly szép […]
  • FLV Player 2.0.25FLV Player 2.0.25         FLV fájl formátummal rendelkező anyagok letöltését és lejátszását támogató multimédiás kiegészítő az FLV Player 2.0.25. Az agyontervezéstől megóvott lejátszó csak a szükséges […]
  • Feed Notifier 2.6Feed Notifier 2.6   A Feed Notifier RSS csatornák egyszerű nyomon követésében segít minket a hétköznapokban.     Ha teljes automatizmussal szeretnénk nyomon követni kedvenc híroldalunk tartalombeli […]
Összefoglaló
Cikk neve
Egyszerű Registry tisztító installálható és portable változatban
Leírás
Regisztrációs adatbázis karbantartására használható ingyenes alkalmazás aminek minden számítógépen jelen kellene lennie.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code