Privatefirewall 7.0.28 (free tűzfal)

Privatefirewall 7.0.28 ingyenes tűzfal program

Privatefirewall 7.0.28 ingyenes tűzfal program

 

Erősítsd meg számítógéped védvonalát a Privatefirewall segítségével, neki köszönhetően minimalizálható a behatolások kockázata.

 

Önállóan egy vírusirtó program nem képes teljes körű védelemmel ellátni számítógépünket, a komplettebb megoldás érdekében mindenképp telepíteni kell egy megbízható tűzfal programot is ami meggátolja a külső fenyegetések aktivitásait.

 

Ha ingyenes megoldáson törjük a fejünket, akkor mindenképp töltsük le és installáljuk a Privatefirewall nevű programot.

 

Maga a használata és installálása nem bonyolult, a telepítést egy beépített varázsló segíti, így azt még egy kezdő is végig tudja vinni.

 

A telepítés elindítása során a szoftver megkérdezi tőlünk hogy hová szeretnénk installálni, maga a folyamat nem tekinthető valami rövidnek, igaz ez függ a hardveres teljesítménytől is, sőt a végén a teljes funkcionalitás eléréséhez még a gépet is újra kell indítani.

 

Miután ez megtörtént, neki is láthatunk az első konfigurációnak.

Áttekinthetjük a futó folyamatokat, itt blokkolni tudjuk azokat amit veszélyesnek ítélünk, illetve további egyéni konfigurációkat rendelhetünk hozzá.

Ha már a rendszer monitorozásnál tartunk, megtekinthetjük azokat a programokat és azokat a végcél állomásokat amit azok felkeresnek.

Különböző hozzáférési szinteket hozhatunk létre, ki illetve bekapcsolható egyéni elképzelés alapján.

 

Privatefirewall letöltés:

 

itt…

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Simple Browse 1.0.62Simple Browse 1.0.62 Látványos megjelenéssel rendelkező hordozható változatban is munkára fogható böngészőmotor a Simple Browse. Maga az alkalmazás rendkívül egyszerű és testre szabható felületen […]
  • IceCream Image Resizer 1.49IceCream Image Resizer 1.49 Az IceCream Image Resizer egy nagyon egyszerű lehetőségeket tartogat képszerkesztő program, amivel képeket tudsz átméretezni. A szoftver megoldásának köszönhetően, kötegelten, vagyis […]
  • America's ArmyAmerica’s Army 3     Az Amerikai hadsereg által kifejlesztett igazi FPS akciójáték az America's Army 3.     {nice1} Maga az internetes játék elején egy kiképzésben kell hogy részt vegyünk, ahol érdemes […]
  •  TUGZip 3.5.0 TUGZip 3.5.0   A TUGZip rengeteg formátumot kezel, kiválóan segíti a hétköznapjainkat ha tömörített állományokról van szó.     Az alkalmazás fájlkezelőként is remekül megállja a helyét, de inkább […]
  • Elérhető az Adobe Flash Player legújabb kiadásaElérhető az Adobe Flash Player legújabb kiadása Böngészők multimédiás tartalmainak a megjelenítését támogató kiegészítő az Adobe Flash Player ezen változata.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code