EditPad Lite 7.2.3

EditPad Lite

 

Profi szövegszerkesztő alkalmazás ami rengeteg különleges funkciót biztosít az adott feladat kivitelezéséhez, nem más mint az EditPad Lite.

 

 

Szövegírási feladatok ellátására használható szoftver, ami támogatja a HTML szerkesztési módokat is.

A letölthető változat különlegessége, hogy egy programon belül található a hordozható változat és az install fájl.

Az EditPad Lite indítása után a beépített varázsló felület segít a beüzemelésében.

Ha a hordozható változatban szeretnénk használni egyszerűen válasszuk ki azt a meghajtót ahová szeretnénk helyezni az összetevőket, ez természetesen egyaránt lehet a számítógép merevlemeze de akár külső meghajtó eszközt is választhatunk.

 EditPad Lite

Különlegessége, hogy lehetőség van szövegírás esetén kiemelni az adott szavakat így áttekinthetőbb, navigálhatóbb a dokumentum, egyetlen kattintással cserélhetjük fel a kisbetűk és a nagybetűk arányát.

Több formátumot is támogatva konvertálhatjuk át a kezelt szöveget az elismert szabványoknak megfelelően. Támogatja a Java és a Perl programozási nyelvet.

 

A Lite verzió tartalmaz némi korlátozást a fizetős kiadáshoz képest, de ez természetesen nem befolyásolja a felhasználhatóságát.

 

 

EditPad Lite letöltés:

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • WebCopierWebCopier 5.3       Offline böngészés magas fokon, Weboldalak azonnali lementésére használható segéd a WebCopier 5.3. Számunkra fontos Weblapok közvetlen lementésére szolgáló szoftver, amelynek a […]
  • Big Win Baseball – Android játékokBig Win Baseball – Android játékok     Próbálj ki egy látványos és kifejezetten szórakoztató baseball játékot, Androidos mobillal rendelkezőknek kötelező darab a Big Win Baseball. Ha szereted a TV -ben is nézni a […]
  • Google Chrome Canary 65.0Google Chrome Canary 65.0 A Google Chrome Canary korszerű lehetőséget biztosít mindenki számára hogy rugalmasan, biztonságosan tudj téged érdeklő tartalmakat böngészni. Az ingyenes, Magyar nyelvi támogatással is […]
  • ScreenPresso 1.27ScreenPresso 1.27     Képernyőképek tetszőleges lementésére, képlopásra alkalmas szoftver a ScreenPresso 1.27 változata.   Ez a csekélyke mérettel rendelkező képlopó alkalmazás igen hasznos lehet a […]
  • Wise Disk Cleaner, avagy merevlemez mindenes…Wise Disk Cleaner, avagy merevlemez mindenes… Ezzel az alkalmazással egycsapásra rendet tudsz teremteni a merevlemezeden, töredezettség mentesíteni, illetve több célterület befoglalásával takarítani is tud.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük