EasyCleaner 2.0.6.380

EasyCleaner

Az EasyCleaner egy teljes körű szolgáltatással ellátott komplett nagy takarító szoftver, aminek az a feladata hogy összeszedettebbé tegye Windows rendszerünket.

 

 

 

Bizony bármit is teszünk, idővel nem csak hogy csökkenni fog operációs rendszerünk teljesítménye, de még a rendelkezésre álló szabad hely is egyre kevesebb lesz ha nem tartunk néha egy alapos takarítást.

Napjainkban ez már koránt sem olyan bonyolult feladat, hisz rengeteg akár ingyenesen is használható program tölthető le a feladat céljából. Ha a szóban forgó karbantartókat nézzük ezek között találhatunk célspecifikus alkalmazásokat és komplett takarítókat.

Komplett funkcionalitással biztosított szoftver az EasyCleaner, ami egyetlen felületen biztosít mindent ami csak kellhet.

Felületéről kezdeményezhetjük a regisztrációs adatbázis kitakarítását, ha külső alkalmazással szeretnénk ezt megtenni akkor erre a Wise Registry Cleaner lenne az alkalmas.

Ezen felül áttekinthetjük a telepített szoftvereinket és el is távolíthatjuk a segítségével azokat amiket már nem használunk. Ha szintén egy külső alkalmazással szeretnénk végrehajtani, a Revo Uninstaller tudná ezt helyettesíteni.

EasyCleaner EasyCleaner

 

Felkutathatjuk a duplikált tartalmakat éppúgy mint az Auslogics Duplicate File Finder segítségével, törölhetjük böngészési előzményeinket, a lemezterület foglaltság menüpontjában át tekinthető hogy az egyes szoftverek mekkora helyet igényelnek, így az EasyCleaner segítségével hamar kiszúrható a helypazarló program. Hasonlóan univerzális karbantartó és szintén Magyar nyelven is használható program a Wise Care 365 ami kicsit látványosabban biztosítja a navigálást felületén.

Természetesen az sem maradhatott volna ki belőle hogy át tudjuk tekinteni az automatikusan induló programok listáját, amit szerkeszteni is tudunk. A másik, talán legnépszerűbbnek is kikiáltható komplett karbantartó és rendszer optimalizáló a CCleaner ami szintén honosított és Letölthető Portable változatban is.

 

Maga az EasyCleaner túlságosan nagy riválist nem jelent a nagy márkanevekre de idővel jelentős fejlődésen is áteshet. Ingyenes kiadás.

 

EasyCleaner letöltés:

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Burrrn 1.14- CD/DVD író program letöltésBurrrn 1.14- CD/DVD író program letöltés     Audio fájlok közvetlen lemezre írását támogató szoftver a Burrrn 1.14.       Ha csak audio fájlokkal szoktunk dolgozni, nincs szükségünk semmi extrára, fő az ingyenesség és a […]
  • TinyWall 2.0.1TinyWall 2.0.1   Egyszerűen használható, minimális felhasználói beavatkozást igénylő tűzfal szolgáltatás a TinyWall 2.0.1.   Sok felhasználó számára egy új program telepítése esetén a legnagyobb […]
  • Használd a Torch Browser 29.0.0.4888-es kiadásátHasználd a Torch Browser 29.0.0.4888-es kiadását Szinkronizálási lehetőséget, gyors, biztonságos oldalbetöltődést biztosító remek kis böngészőmotor, itt a legújabb kiadása...
  • Electric TouchElectric Touch – Android alkalmazások   Lenyűgöző animációval látja el Androidos készülékünk kijelzőjét az Electric Touch. Egy gyors telepítést követően látványos animációval látja el készülékünket. Ha szeretjük nyáron a […]
  • Spore letöltésSpore letöltés Maga a Spore játék során saját galaxisunkat népesíthetjük be olyan lényekkel amelyeket magunk terveztünk meg.   Számos konfiguráció segítségével hozhatjuk létre fantáziánk […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code