EasyCleaner 2.0.6.380

EasyCleaner

Az EasyCleaner egy teljes körű szolgáltatással ellátott komplett nagy takarító szoftver, aminek az a feladata hogy összeszedettebbé tegye Windows rendszerünket.

 

 

 

Bizony bármit is teszünk, idővel nem csak hogy csökkenni fog operációs rendszerünk teljesítménye, de még a rendelkezésre álló szabad hely is egyre kevesebb lesz ha nem tartunk néha egy alapos takarítást.

Napjainkban ez már koránt sem olyan bonyolult feladat, hisz rengeteg akár ingyenesen is használható program tölthető le a feladat céljából. Ha a szóban forgó karbantartókat nézzük ezek között találhatunk célspecifikus alkalmazásokat és komplett takarítókat.

Komplett funkcionalitással biztosított szoftver az EasyCleaner, ami egyetlen felületen biztosít mindent ami csak kellhet.

Felületéről kezdeményezhetjük a regisztrációs adatbázis kitakarítását, ha külső alkalmazással szeretnénk ezt megtenni akkor erre a Wise Registry Cleaner lenne az alkalmas.

Ezen felül áttekinthetjük a telepített szoftvereinket és el is távolíthatjuk a segítségével azokat amiket már nem használunk. Ha szintén egy külső alkalmazással szeretnénk végrehajtani, a Revo Uninstaller tudná ezt helyettesíteni.

EasyCleaner EasyCleaner

 

Felkutathatjuk a duplikált tartalmakat éppúgy mint az Auslogics Duplicate File Finder segítségével, törölhetjük böngészési előzményeinket, a lemezterület foglaltság menüpontjában át tekinthető hogy az egyes szoftverek mekkora helyet igényelnek, így az EasyCleaner segítségével hamar kiszúrható a helypazarló program. Hasonlóan univerzális karbantartó és szintén Magyar nyelven is használható program a Wise Care 365 ami kicsit látványosabban biztosítja a navigálást felületén.

Természetesen az sem maradhatott volna ki belőle hogy át tudjuk tekinteni az automatikusan induló programok listáját, amit szerkeszteni is tudunk. A másik, talán legnépszerűbbnek is kikiáltható komplett karbantartó és rendszer optimalizáló a CCleaner ami szintén honosított és Letölthető Portable változatban is.

 

Maga az EasyCleaner túlságosan nagy riválist nem jelent a nagy márkanevekre de idővel jelentős fejlődésen is áteshet. Ingyenes kiadás.

 

EasyCleaner letöltés:

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Camtasia Studio 8.1.2Camtasia Studio 8.1.2  A Camtasia Studio egy profi videó képlopó/ felvevő alkalmazás amivel szakértelem nélkül tudjuk megörökíteni asztali tevékenységeinket.   Prezentációk, bemutatók készítésének […]
  • SnapCrab 1.1.1SnapCrab 1.1.1 A SnapCrab egy Windows 8 támogatással rendelkező remek kis képlopó szoftver ami szinte bármilyen asztali tevékenységet képes lefényképezni.   Asztali tevékenységeink megörökítésére […]
  • PhotoLine 17.51PhotoLine 17.51 Számos effektet használhatunk fel ha képszerkesztésről van szó a PhotoLine futtatása esetén. Rengeteg effektet tartalmazó szoftver remek választás lehet képszerkesztés esetén. […]
  • SWAT hadsereg- Android játékokSWAT hadsereg- Android játékok   Terroristák uralmuk alá kerítenek egy várost, egy különleges bevetési csoport tagjaként neked kell rendet teremtened, Androidra optimalizált játék a SWAT hadsereg.   Egy különleges […]
  • The Legend of Sleepy Hollow – Android játékokThe Legend of Sleepy Hollow – Android játékok Remek háttértörténettel rendelkező ingyenes játék Androidra a The Legend of Sleepy Hollow.     A közelmúltban játszódó alkalmazásban, valódi kihívások elé nézhetünk. Három játékmód […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code