Dexpot 1.6.14

Dexpot

A Dexpot Virtuális asztalok létrehozására használható szoftver, a segítségével könnyebben át tudjuk tekinteni asztali környezetünket. Kifejezetten egyszerű a kezelése, sőt Magyar nyelvű, ingyenes kiadás.

 

Az alábbi alkalmazás segítségével, a Dexpot nemcsak hogy látványosabbá tudjuk tenni Windows környezetünket, de még könnyebben is tudunk navigálni a megnyitott programok között.

Ha hétköznapi számítógépes tevékenységünk során sok alkalmazást futtatunk egy időben minden bizonnyal szembesültünk már azzal a ténnyel, hogy egy idő után az egyes megnyitott alkalmazások közötti navigáció nehézkessé válik.

Egy ilyen problémát hivatott megoldani ez az alkalmazás a Dexpot, ami virtuális asztalok létrehozásával könnyíti meg a munkánkat. Egyszerre akár 20 is létrehozható.

A Magyar nyelvet is támogató program néhány kattintással telepíthető ami alatt csak az alapvető információkat kérdezi meg tőlünk. A telepítési folyamat végén a tálcáról tudjuk elérni, alapértelmezés szerint négy virtuális asztali környezetet hoz létre, amit bármikor bővíthetünk vagy csökkenthetjük annak számát.

 A váltás közöttük szintén nem bonyolult, csak vigyük az ablak csoport felé az egeret máris elérhetővé válik mind. További lehetőségek: villámnézet, teljes képernyős nézet, szabályok létrehozása.

 Számos konfigurációs lehetőséget biztosít a Dexpot, teljes mértékben a saját elvárásainknak megfelelően tudjuk megadni a számára hogy egy adott parancs kiadása esetén miként viselkedjen.

Bármikor megváltoztatható az alap kinézete is.

Dexpot áttekintése:

 A Dexpot nevű program telepítése nem bonyolult, a szokásos lépéseket követve hajthatjuk végre a folyamatot. Elsőként kiválaszthatjuk a használandó nyelvet, ami jelen esetünkben a Magyar. A következő felületen megkér minket arra hogy minden megnyitott folyamatot átmenetileg szüneteltessünk annak az érdekében hogy eredményesen tudjon lezajlani az install.

A licenc feltételek elfogadásához csak a tovább gombot kell megnyomnunk, ami után megválaszthatjuk hogy milyen változatot szeretnénk használni. Felajánlja a számunkra a PC Speed Up kiterjesztés installálását ami ha nem tartunk fontosnak kihagyható.

Ebből a kiadásból is találhatunk úgynevezett portable változatot amit egyszerre több gépen is tudunk futtatni install nélkül. 

Dexpot

Kapcsolódó alkalmazások

  • DexpotDexpot portable 1.6.14 A Dexpot  portable nevü alkalmazással virtuális asztalokat hozhatsz létre egyszerűen. A szoftvert nagyon egyszerű használni, több speciális beállítást is biztosít. Az alábbi kiadást nem […]
  • Copernic Desktop Search 3.6Copernic Desktop Search 3.6 A Copernic Desktop Search segítségével a lehető legegyszerűbben tudunk különböző formátumú dokumentumokat és PDF fájlokat keresni. Mivel a program kategorizálva biztosít a számunkra […]
  • Wise Memory Optimizer 3.1.8.75Wise Memory Optimizer 3.1.8.75 A RAM felszabadítására, kitisztítására használható ingyenes egyszerű szoftver a Wise Memory Optimizer. Ha rengeteg programot futtatunk egy időben, vagy ritkán indítjuk újra a […]
  • SIW 2011SIW 2011       Részletes információkat tudhatunk meg számítógépünk jellemzőiről a SIW 2011 segítségével. Ha rendszer analizáló alkalmazást keresünk ami komplett szinten elégíti ki a […]
  • FilerFrog 2.2FilerFrog 2.2     Egy speciális fájl kezelő alkalmazás amely segítségével a Windows rendszer főbb tulajdonságait bővíthetjük ki, nem más mint a FilerFrog 2.2.   Egy gyors telepítést követően […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
Dexpot
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code