Copernic Desktop Search 3.6

Copernic Desktop Search

A Copernic Desktop Search segítségével a lehető legegyszerűbben tudunk különböző formátumú dokumentumokat és PDF fájlokat keresni.

Mivel a program kategorizálva biztosít a számunkra keresési lehetőséget, így beszűkíthetjük az eredményeket az elképzeléseinknek megfelelően.

Egyszerű, átlátható kezelőfelületével biztosítja a könnyű használatot. Magát a programot el tudjuk érni a tálcáról és természetesen közvetlenül a szoftver ikonjára való kattintással, ahol egy felső menüsor és egy keresősáv kapott helyet.

Többek között kereshetünk az egész világhálón, a gépen tárolt üzenetek között, fájlokat, képeket, zenéket és ezt mind úgy hogy meg sem nyitjuk a böngészőt.

Ha a weben keresünk, az első találtok között hirdetések helyezkednek el azok alatt találhatóak az organikus találatok amit a szoftver egyéni keresője generál. Támogatja az előzmények visszakeresését is.

Copernic Desktop Search telepítése:

A telepítése egy látványos felület segítségével hajtható végre ahol elsőként a szerződési feltételeket kell hogy elfogadjuk. Az installációs folyamat végrehajtása alatt fontos hogy böngészőnk ne legyen nyitva mivel ebben az esetben nem tudunk előrébb jutni.

Meg kell választanunk hogy milyen célokkal szeretnénk felhasználni, itt nyugodtan kijelölhetjük a Home módot.

Az install mappa megadása után nem is marad túl sok tennivaló. Csupán a konfigurációt kell hogy megválasszuk, és ezután már használatba is vehető. A program a tálcáról érhető el ahol közvetlen kereséseket is indíthatunk.

Ingyenes kiadás. Igaz a világhálón való keresés esetén nem a legcélravezetőbb a használata de a saját gépen való könnyebb navigáció jelentősen egyszerűsödik abban az esetben ha rengeteg elemet tartalmaz merevlemezünk.

Copernic Desktop Search

Copernic Desktop Search letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • Dexpot 1.6.14Dexpot 1.6.14 A Dexpot Virtuális asztalok létrehozására használható szoftver, a segítségével könnyebben át tudjuk tekinteni asztali környezetünket. Kifejezetten egyszerű a kezelése, sőt Magyar nyelvű, […]
  • DexpotDexpot portable 1.6.14 A Dexpot  portable nevü alkalmazással virtuális asztalokat hozhatsz létre egyszerűen. A szoftvert nagyon egyszerű használni, több speciális beállítást is biztosít. Az alábbi kiadást nem […]
  • Glarysoft Quick Search 5.28.1.100Glarysoft Quick Search 5.28.1.100 A Glarysoft Quick Search egy ingyenes, Magyar nyelvű speciális fájlasszisztens. A szoftvert fájlkeresője szinte bármilyen fájlkiterjesztés esetén felhasználható, dokumentumok, képek, […]
  • Wise JetSearch 1.37Wise JetSearch 1.37 A Wise JetSearch a Windows beépített fájlkereső szolgáltatásának alternatív megfelelője, segítségével pillanatok alatt megtalálhatjuk a kérdéses elemet. Akik átláthatóbb, […]
  • Doodle Jump PCDoodle Jump PC   Egy aranyos kis ügyességi játék amely minden korosztály számára garantálja a kikapcsolódást, nem más mint a Doodle Jump PC változata.   Futtatása során nincs is más dolgod, mint az […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code