CrystalDiskInfo 6.0.4 [free]

CrystalDiskInfo ikon

A Magyar kezelőfelületű szoftver segítségével a merevlemezünkről kaphatunk mélyreható, részletes információkat, nem más mint a CrystalDiskInfo.

 

Segítségével egy esetleges meghibásodás és adatvesztés is megelőzhető, ha figyelemmel kísérjük a merevlemez működési hőmérsékletét hamar világossá válhat a számunkra ha túlságosan magas értékeket venne fel így meg tudjuk tenni a megfelelő lépéseket, szellőzés ellenőrzése, stb.

A működési hőmérsékleten felül tájékoztat minket a típusról, a tároló méretéről, S.M.A.R.T értékéről és egyéb esetlegesen felmerülő problémákról.

Megtudhatjuk az olvasási hibák számát, felpörgetési időt, átlagos fejpozicionálási idő, bekapcsolva töltött idő, felpörgetési újrapróbálkozások száma, ki-be kapcsolások száma, stb.

A szoftver széleskörű felhasználhatóságát az is tanúsítja hogy található úgynevezett portable változat is amit csak futtatni kell a használatához, a merevlemezen nem hagy maga után nyomot. Hivatalos oldal. Ingyenes változat.

Pillanatképek:

CrystalDiskInfo 5.0.4 kezelőfelület CrystalDiskInfo 5.0.4 használata

Kapcsolódó alkalmazások

  • Portable ClamWin 0.97.5Portable ClamWin 0.97.5   A népszerű Antivírus szoftver telepítést nem igénylő változata biztosít minden olyan funkciót annak az érdekében hogy rendszerünket meg tudjuk tisztítani a kártevőktől, nem más mint a […]
  • AssaultCube 1.1.0.4AssaultCube 1.1.0.4     Számtalan pályát tartalmazó, hálózati lehetőségektől sem mentes játék a AssaultCube 1.1.0.4.     {nice1} Maga a harcok során lehetőség van eldönteni hogy a számítógép ellen, vagy […]
  • WinISO, lemezkép konvertáló és író szoftver…WinISO, lemezkép konvertáló és író szoftver… Lemezképek széleskörű kezelésére felhasználható szoftver, tud konvertálni, lemezt írni, és az adott állományokon való módosításokat végrehajtani.
  • Superstars V8 RacingSuperstars V8 Racing   Látványos és élethű szimulátoros játék a Superstars V8 Racing. Az igazán kiválóra és látványosra sikeredett szimulátoros autós játék során rengeteg kocsi közül választhatjuk ki azt […]
  • Multi Commander 7.7.0.2404Multi Commander 7.7.0.2404 A Multi Commander egy kétpaneles kezelőfelülettel ellátott fájlkezelő szoftver, amivel számos különleges fájlkezelési feladatot el tudsz végezni. ZIP kezelő funkcióval. FTP Klienst is […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code