CrystalDiskInfo portable 6.0.4

CrystalDiskInfo 5.0.0 screenshot

Tudj meg mindent a számítógéped merevlemezéről a látványos kezelőfelülettel rendelkező CrystalDiskInfo portable változat segítségével.

Mivel a számítógép merevlemezének igen fontos szerep jut a gép működését illetően, adatainkat nézve nem mindegy hogy milyen egészségi állapottal rendelkező merevlemezen tartjuk azokat.

Egy régi, kevésbé megbízható HDD nem csak hogy lassítja illetve instabillá teszi operációs rendszerünket de a rajta tárolt féltve őrzött adataink elvesztésének a kockázatát is növeli.

A segítségével minden olyan információt megtudhatunk merevlemezünkről amivel biztosak lehetünk egészségi állapotát illetően.

Többek között megtudhatjuk a hőmérsékletét ami sokat számít a megbízhatóság tekintetében, puffer méret, fordulatszám, bekapcsolások száma, munkaidő, méret szériaszám. Ezek mind csak olyan információk amelyek felületesen tájékoztatnak minket, természetesen itt nem merül ki minden tudása sokkal részletesebben tájékoztat, nézzük mit tudhatunk meg még.

Megtudhatjuk az olvasási hibákat, felpörgetési hibákat, fejpozicionálási idő és hibák, szoftveres olvasási hibák, stb.

Ha valamilyen problémába ütköznénk merevlemezünkkel kapcsolatban az alábbi szoftver tájékoztat mindenről minket.

Ez a kiadás nem igényel telepítést, akár egy USB kulcsról is futtatható, így bárhová magunkkal tudjuk vinni, több gépen is használható. Elérhető telepíthető változatban is. Hivatalos oldal. Ingyen kiadás.

 CrystalDiskInfo 5.0.0 screenshot

Kapcsolódó alkalmazások

  • Wine 1.3.2Wine 1.3.2       Windows Programok futtatása Linux rendszer alatt a Wine 1.3.2 segítségével valósítható meg. Akik Windows rendszerről most tértek át a Linuxra biztos hogy kerülnek olyan […]
  • Windows Firewall Control 4.9.9.4Windows Firewall Control 4.9.9.4 A Windows Firewall Control segítségével a Windows tűzfal szolgáltatását tuningolhatjuk fel . Több beállítási lehetőséget, testre szabhatóságot nyújt. Nagyon egyszerű a használata, […]
  • Ninja Rush HD- Android játékokNinja Rush HD- Android játékok   Remek grafika jellemzi a Ninja Rush HD nevű játékot, amelyben az ellenséges szamurájokat kell hatástalanítani. A HD minőséget nyújtó játékban pályáról pályára haladva kell minden […]
  • Death RallyDeath Rally   Egy igazi autóversenyzős ügyességi játék a Death Rally, ami felülnézetes játékot biztosít. Már nem mai darabnak számít de ettől függetlenül még most is jól lehet vele szórakozni. […]
  • Megérkezett a Maxthon 4.1.3.2000 -es kiadásaMegérkezett a Maxthon 4.1.3.2000 -es kiadása Rengeteg különleges szolgáltatást magába foglaló rendkívül gyors oldalbetöltődést biztosító böngésző, modern megjelenéssel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük