CrystalDiskInfo portable 6.0.4

CrystalDiskInfo 5.0.0 screenshot

Tudj meg mindent a számítógéped merevlemezéről a látványos kezelőfelülettel rendelkező CrystalDiskInfo portable változat segítségével.

Mivel a számítógép merevlemezének igen fontos szerep jut a gép működését illetően, adatainkat nézve nem mindegy hogy milyen egészségi állapottal rendelkező merevlemezen tartjuk azokat.

Egy régi, kevésbé megbízható HDD nem csak hogy lassítja illetve instabillá teszi operációs rendszerünket de a rajta tárolt féltve őrzött adataink elvesztésének a kockázatát is növeli.

A segítségével minden olyan információt megtudhatunk merevlemezünkről amivel biztosak lehetünk egészségi állapotát illetően.

Többek között megtudhatjuk a hőmérsékletét ami sokat számít a megbízhatóság tekintetében, puffer méret, fordulatszám, bekapcsolások száma, munkaidő, méret szériaszám. Ezek mind csak olyan információk amelyek felületesen tájékoztatnak minket, természetesen itt nem merül ki minden tudása sokkal részletesebben tájékoztat, nézzük mit tudhatunk meg még.

Megtudhatjuk az olvasási hibákat, felpörgetési hibákat, fejpozicionálási idő és hibák, szoftveres olvasási hibák, stb.

Ha valamilyen problémába ütköznénk merevlemezünkkel kapcsolatban az alábbi szoftver tájékoztat mindenről minket.

Ez a kiadás nem igényel telepítést, akár egy USB kulcsról is futtatható, így bárhová magunkkal tudjuk vinni, több gépen is használható. Elérhető telepíthető változatban is. Hivatalos oldal. Ingyen kiadás.

 CrystalDiskInfo 5.0.0 screenshot

Kapcsolódó alkalmazások

  • Logo kvíz- Android AlkalmazásokLogo kvíz- Android Alkalmazások   Tedd próbára emlékező tehetségedet a Logo kvíz nevű alkalmazás segítségével.   A logók mint márka képviselő emblémák körülveszik az életünket, szinte bárhol találkozhatunk velük, […]
  • EASEUS Partition Master Home 8.0.1 letöltés:EaseUS Partition Master Home 9.2.2     Egy ingyenes Partíció kezelő alkalmazás az EaseUS Partition Master Home, amellyel számítógépünk merevlemezének Partícióját átméretezhetjük, ha hely szűkében lennénk.     Az EaseUS […]
  • XmarksXmarks-kedvencek tárolása     Böngészőnk által használt kedvencek online tárolását biztosító segéd az Xmarks nevű szoftver. Mostantól nem kell amiatt aggódnunk hogy elveszíthetjük böngészőnk által […]
  • Stellarium 0.11.2Stellarium 0.11.2   Közel 600000 csillaggal rendelkező adatbázis jellemzi a Stellarium 0.11.2 kiadását. Magát a programot oktató jelleggel is használhatjuk amely során látványos formában tudjuk […]
  • Indítómenü szerkesztése több operációs rendszer számáraIndítómenü szerkesztése több operációs rendszer számára Az EasyBCD elsősorban egyszerre több operációs rendszert futtató felhasználók számára lehet bizonyos esetekben életmentő.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code